- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.041
Kız hastaneden geldim az önceAaaa AZRAM gelmiss hosgelmis kizz biz seni cagirmadikkiniye geldin
Aynen canim sağol darisi sizlere insallahBugünleri de gördük ya şükürler olsun Rabbime
Hayirli haberlerle geldin insKız hastaneden geldim az önce
Ben mi ppeehhhhAynen canim sağol darisi sizlere insallah
Kiz eskiden buralarda nuba faaln bakiliyodu kese konumuna gore cinsiyettn anliyanlar vardi nerede onlar onlardan biri sen degilmiydinnn
Buraadakii tüm herkese cani gonulden istiyorum ediyorum rabbim kabul edip bos cevirmez inssBanada bana daaa
Biliyodum ma sen olmAdigini ben sadece tahmin yuruttummBen mi ppeehhhh
Sağda 15 ml gelişmiş cnm pazartesiye yine gel dedi. Çatlamazsa gelirim dedimHayirli haberlerle geldin ins
Saçmalamis sanki biraz ama neyseSağda 15 ml gelişmiş cnm pazartesiye yine gel dedi. Çatlamazsa gelirim dedim
İki kızımda da o doktora takibe gidiyordum beni tanıdı nasılsın çocukların büyümüş falan dedisamimiliğine güvenip açtım erkekler bebek mevzusunu biliyorsunuz iki kızım var dedim son olarak bir çocuk daha istiyoruz dedim yumurtlama günü erkek olasılığı artıyormuş şansımızı deneyelim dedim siz ne dersiniz dedim güldü Yok öyle bir şey dedi şanslar aynı kız veya erkek şansı aynı yumurtlama günü veya sonra fark etmez dedi peki dedim sadece olasılık artıyor diye yoksa kız da olsa bir şey olmaz dedim
K Khvekokusu20 8 899eylulgeliniBlue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya
3 cicek annesi
beni de unutmayın gözünüzü sevemSen hep dualarmdasn rabbim ins saglikla salih hayirli bi erkek evlat nasio eder sana gonlune gore verir ins cnm
Senin şarjmi bozukYorum yapın kahvaltı yapıp geliyorum. Şarjda alsın biraz tel
Unuturmuyum canim tabiki hepinize ediyorum rabbim ellerimizi bos cevirmeyck biliyorumbeni de unutmayın gözünüzü sevem
hıh kokmuş diyeydin bizden daha mı iyi bilecekkmiş bizim girmediğimiz delik kalmadı bre daktırrrr diyeydinSağda 15 ml gelişmiş cnm pazartesiye yine gel dedi. Çatlamazsa gelirim dedim
İki kızımda da o doktora takibe gidiyordum beni tanıdı nasılsın çocukların büyümüş falan dedisamimiliğine güvenip açtım erkekler bebek mevzusunu biliyorsunuz iki kızım var dedim son olarak bir çocuk daha istiyoruz dedim yumurtlama günü erkek olasılığı artıyormuş şansımızı deneyelim dedim siz ne dersiniz dedim güldü Yok öyle bir şey dedi şanslar aynı kız veya erkek şansı aynı yumurtlama günü veya sonra fark etmez dedi peki dedim sadece olasılık artıyor diye yoksa kız da olsa bir şey olmaz dedim
K Khvekokusu20 8 899eylulgeliniBlue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya
3 cicek annesi
ALLAH razı olsunnn amin kuşum inşallahUnuturmuyum canim tabiki hepinize ediyorum rabbim ellerimizi bos cevirmeyck biliyorum
senin okuduğun tıp kitaplarından fazla okuduk araştırdık biz dimi kıslarrr cici kıslarrhıh kokmuş diyeydin bizden daha mı iyi bilecekkmiş bizim girmediğimiz delik kalmadı bre daktırrrr diyeydin
Türk kahvesi canımkahve türk kahvesi mi oluyor yoksa nescafe gold falan mı?
tamam inşallah içeceğizTürk kahvesi canım
Valla canım istekli olduğumda 2 kızım oldu zaten yumurtlama zamanında ıslak oluyorsun istekli olmana gerek yok o zaman isteksiz olduğunda 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama bende tuttuSağol cnm bilgiler için ama sıvı konusunda şaşırdım demekki senin genel olarak vücudun alkali çünkü kadının orgazm olması beklenir ilişkide içeriğini alkali daha alkali yapmak için yani kadın ıslak olmalı diye biliyorum
Canım yarın sabah 7 gibi ilk idrarı yap yarım bardak su iç tuvalete hiç gitmeden 11 de test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?