Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirli haberlerle geldin ins
Sağda 15 ml gelişmiş cnm pazartesiye yine gel dedi. Çatlamazsa gelirim dedim
İki kızımda da o doktora takibe gidiyordum beni tanıdı nasılsın çocukların büyümüş falan dedi samimiliğine güvenip açtım erkekler bebek mevzusunu biliyorsunuz iki kızım var dedim son olarak bir çocuk daha istiyoruz dedim yumurtlama günü erkek olasılığı artıyormuş şansımızı deneyelim dedim siz ne dersiniz dedim güldü Yok öyle bir şey dedi şanslar aynı kız veya erkek şansı aynı yumurtlama günü veya sonra fark etmez dedi peki dedim sadece olasılık artıyor diye yoksa kız da olsa bir şey olmaz dedim
K Khvekokusu20 8 899eylulgelini Blue0Pink M Matthillda mimiraculum L Laladunya
3 cicek annesi

Saçmalamis sanki biraz ama neyse biz senin yumurtana gelelim sen napmayi dusunuyosunn peki catlama ne zaman olcak sabirsizlaniyorumm artikk yeterrr amaaa

hıh kokmuş diyeydin bizden daha mı iyi bilecekkmiş bizim girmediğimiz delik kalmadı bre daktırrrr diyeydin

Valla canım istekli olduğumda 2 kızım oldu zaten yumurtlama zamanında ıslak oluyorsun istekli olmana gerek yok o zaman isteksiz olduğunda 3 kere erkek bebeğe hamile kaldım tesadüf mü bilmem ama bende tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…