Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kahve türk kahvesi mi oluyor yoksa nescafe gold falan mı?

Sağol cnm bilgiler için ama sıvı konusunda şaşırdım demekki senin genel olarak vücudun alkali çünkü kadının orgazm olması beklenir ilişkide içeriğini alkali daha alkali yapmak için yani kadın ıslak olmalı diye biliyorum

Bana olabilir gibi geliyor herşey yolundaysa ve çatlama olmuşsa çünkü testle takip yapmadin anladığım kadarıyla kalabilirsin yani .. istiyormuydun sürpriz mi olacak
Yani ben akintidan anliyorum catlamayi iliski esnasinda da kuruydu yani o akinti yoktu cnm testten anlamiyorum diye bakmiyorum hic planlamamistim supriz olucak olursa

Yani ben akintidan anliyorum catlamayi iliski esnasinda da kuruydu yani o akinti yoktu cnm testten anlamiyorum diye bakmiyorum hic planlamamistim supriz olucak olursa
yumrtlama muhtemelen erken olup döllerse büyük ihtimal kız bebek olur

günaydın kızlar erkek bebk belirtileri nelerdir peki hamile kaldıktan sonra bu konuyla alakalı çok konuşulmamış bu forumda erkek bebeğe hamile kalanlar bilgi verirse bence fikir olur bizede sol taraftan sağ taraftan yumurtlamak çin takvimi rus takvimi gerçekten tututyormu bu yöntemler fikri olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…