Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Haberlerim iyi değil reverve sağda da solda da çok ama çok küçükler 4 gün zaman verelim eğer buyumezlerse bu ayı pas gececez dedi.. salı bir daha gidicem yani

Yumurtaları büyütmek için ne yapmalıyım?? Kur falan her şey olur bilen varsa söylesin lutfen

Haberlerim iyi değil reverve sağda da solda da çok ama çok küçükler 4 gün zaman verelim eğer buyumezlerse bu ayı pas gececez dedi.. salı bir daha gidicem yani
Yaa nie öyle oldu ya hayallerim yıkıkdı inan. Beraber gerdeğe girecektik. Neyse bi bakarsın büyüdü inşallahhh

Yaa nie öyle oldu ya hayallerim yıkıkdı inan. Beraber gerdeğe girecektik. Neyse bi bakarsın büyüdü inşallahhh
En büyükler sağda 9 solda 12 benim çocuğum 14 ile oldu yani biraz daha büyütücü bir şeyler kullanırsam belki ikiside büyür ve tutar diye düşünüyorum.

benim sol kasığımda ağrı oldu bel ağrısı var evet ayaklarım çok üşüyor ve göğüs hassasiyetim çok daha pazartesi randevum keseyi görmedim ama

Cnm üzülme pes etmek yok incir yiyebilirsin bolca kuru incir kaynatip suyunu icebilirsin benim bildiğim bu tabi ark da yazar ..önce moralini sağlam tut

Cnm üzülme pes etmek yok incir yiyebilirsin bolca kuru incir kaynatip suyunu icebilirsin benim bildiğim bu tabi ark da yazar ..önce moralini sağlam tut
İncir kaynatıp iciyim .
Morelimi bozmamaya çalışıyorum ama canımda iyi sıkıldı yani daha büyük olmalarını bekliyordum çünkü.. en azından 14 vardır diyordum ama neyse artık kader. İnşallah küçükte olsa tutarlar

İncir kürü yap canım

canisi genel şeyler
önce zemzem,
sonra soğuk duş ,
sonra kahve,
sonra namaz dua
sonra yatak 3 ihlas ayetel kursi ve erkek bebe duasi, sonra yatisss, sonra sağ yat ek olarak ben bi de genital bölge karbonat silme yapacağım
Canım Bala’nı geniteal bölgeye uygulanan hıcbırseyı kendını yapmadık ben ama değer buytun dendiklerinin hepsını yaptım

canım hiç şey yapma, 4 gün sonra git tekrar, belki geç yumurtlama olacaktır, hiç canını sıkma, benim de başıma geldi geçen ay. en hayırlısı ne zamansa o zaman olur insallah

Canım o kadar ilaç kullanmaya benim dün 16 ydi. günde 2 mm falan büyüyormuş hiç sıkma canını büyür bak gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…