- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.181
Ahh keşke. Annemin umreden gelmesini bekleyemem kibenim evde hep bulunur canım kayinvalidem yada gorumcemler sürekli umre ye gidiyorlar, biri bitmeden diğeri geliyor, yakın olsaydık keske
Sağlık olsun bakarım etrafta varsa birinde alırımbenim evde hep bulunur canım kayinvalidem yada gorumcemler sürekli umre ye gidiyorlar, biri bitmeden diğeri geliyor, yakın olsaydık keske
Canim toplu dua varsa bende katilirim okurum canim siz bana yazin sadece yasin mi okunacakolacak olacakk
Yaa nie öyle oldu ya hayallerim yıkıkdı inan. Beraber gerdeğe girecektik. Neyse bi bakarsın büyüdüHaberlerim iyi değil reverve sağda da solda da çok ama çok küçükler 4 gün zaman verelim eğer buyumezlerse bu ayı pas gececez dedi.. salı bir daha gidicem yani
En büyükler sağda 9 solda 12 benim çocuğum 14 ile oldu yani biraz daha büyütücü bir şeyler kullanırsam belki ikiside büyür ve tutar diye düşünüyorum.Yaa nie öyle oldu ya hayallerim yıkıkdı inan. Beraber gerdeğe girecektik. Neyse bi bakarsın büyüdüinşallahhh
benim sol kasığımda ağrı oldu bel ağrısı var evet ayaklarım çok üşüyor ve göğüs hassasiyetim çok daha pazartesi randevum keseyi görmedim amaSağ tarafta oluşuyor erkek bebek bide bel ağrısı çok oluyor bele vuruyor daha çok ağrı göğüs ucu ve kahverengi kısmı daha koyu oluyor bide ultrasondaki görüntüsü fasulyeye benzerse kız uzun olursa biber gibi erkek oluyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam çok araştırmıştım ama aklıma geldikçe yazarım canım
Cnm üzülme pes etmek yokHaberlerim iyi değil reverve sağda da solda da çok ama çok küçükler 4 gün zaman verelim eğer buyumezlerse bu ayı pas gececez dedi.. salı bir daha gidicem yani
Yumurtaları büyütmek için ne yapmalıyım?? Kur falan her şey olur bilen varsa söylesin lutfen
İncir kaynatıp iciyim .Cnm üzülme pes etmek yokincir yiyebilirsin bolca kuru incir kaynatip suyunu icebilirsin benim bildiğim bu tabi ark da yazar ..önce moralini sağlam tut
bunu bende düşünüyorum canım eşimin söylemesi gerekiyor sanırım bu duayıBunu da yapmıştım. Oğlumun adını 2 isim koyduk ilk ismi muhammed
İncir kürü yap canımHaberlerim iyi değil reverve sağda da solda da çok ama çok küçükler 4 gün zaman verelim eğer buyumezlerse bu ayı pas gececez dedi.. salı bir daha gidicem yani
Yumurtaları büyütmek için ne yapmalıyım?? Kur falan her şey olur bilen varsa söylesin lutfen
Aynen duşa gerek yok benim eşim sadece oraya yapmıştıCnm yarın eşin soğuk duş alsın ilişkiden önce. Sadece oraya yapsa da olurof töbeee
Canım Bala’nı geniteal bölgeye uygulanan hıcbırseyı kendını yapmadık ben ama değer buytun dendiklerinin hepsını yaptımcanisi genel şeyler
önce zemzem,
sonra soğuk duş ,
sonra kahve,
sonra namaz dua
sonra yatak 3 ihlas ayetel kursi ve erkek bebe duasi, sonra yatisss, sonra sağ yatek olarak ben bi de genital bölge karbonat silme yapacağım
benim için niyet edip okursanız sevinirim, yasin okuyup dua edin içinizden ne gelirseCanim toplu dua varsa bende katilirim okurum canim siz bana yazin sadece yasin mi okunacak
bulursun insallah canimSağlık olsun bakarım etrafta varsa birinde alırımyoksa da napim
Evet canim bu dua yi üzerim de taşıyorum şuan. deneme oncesi eşim de bu dua yi edecek. Allah nasip ederse ismi Muhammed olacak bizimdeBunu da yapmıştım. Oğlumun adını 2 isim koyduk ilk ismi muhammed
canım hiç şey yapma, 4 gün sonra git tekrar, belki geç yumurtlama olacaktır, hiç canını sıkma, benim de başıma geldi geçen ay. en hayırlısı ne zamansa o zaman olur insallahHaberlerim iyi değil reverve sağda da solda da çok ama çok küçükler 4 gün zaman verelim eğer buyumezlerse bu ayı pas gececez dedi.. salı bir daha gidicem yani
Canım o kadar ilaç kullanmaya benim dün 16 ydi. günde 2 mm falan büyüyormuş hiç sıkma canını büyür bak gorursunİncir kaynatıp iciyim .
Morelimi bozmamaya çalışıyorum ama canımda iyi sıkıldı yani daha büyük olmalarını bekliyordum çünkü.. en azından 14 vardır diyordum ama neyse artık kader. İnşallah küçükte olsa tutarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?