Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canim bu dua yi üzerim de taşıyorum şuan. deneme oncesi eşim de bu dua yi edecek. Allah nasip ederse ismi Muhammed olacak bizimde
Rabbim gönlüne göre versin canım inşaAllah olur Bak yazabiliyorsan bu duayı da yaz taşı üstünde

Eklentiler

• 3FE99DF6-362F-49FC-A39A-844418DEF9D5.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 183
benim sol kasığımda ağrı oldu bel ağrısı var evet ayaklarım çok üşüyor ve göğüs hassasiyetim çok daha pazartesi randevum keseyi görmedim ama
Allah ‘ tan umut kesilmez canım bunların hepsi tahmin sen de tam tersi çıkar inşaAllah

canım hiç şey yapma, 4 gün sonra git tekrar, belki geç yumurtlama olacaktır, hiç canını sıkma, benim de başıma geldi geçen ay. en hayırlısı ne zamansa o zaman olur insallah
İnsanin elinde değil . Benim 1.de de14mmydi aslında buda büyür 4 güne diyorum insallah yaniiii

Bide kızlar aklıma geliyor yavaş yavaş.. duaları yaptıktan sonra şöyle de dua etmiştim.. kısaca anlatim: hz İbrahim sare annemizle vali çocuğu olmuyor diye hz sare diyor hz Hacer cariyesiyle evlenebilirsin diyor evlenince hz İbrahim’le sare annemizin oğlu hz İsmail oluyor.. sare annemiz buna çok üzülüyor o da bir oğlan istiyor çok yaşlı olmasına çocuğu olamamasına rağmen hz. İshak ‘ ı doğuruyor sare annemiz.. ben de duada Allah ‘ım sare annemize verdiğin gibi mucize kaldığın gibi bana da bierkek evlat ver diye dua etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…