Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy kızlar adet olacağım büyük ihtimal ayy nasıl içim sıkıldı moralim bozuldu tutmadı bu aysabaja kadar kesin olurum geçen ay eczaneden artimech test aldım 5 tane diye yetersizdi.. siz hangi testleri kullanıyorsunuz labaquick kullanmıştım daha öncelerde internetten alacağım inş kaçlı alıyorsunuz hangi siteden alıyorsunuz? Bide ben de bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum adetin kaçıncı günü gideyim yumurtlamaya yakın olsun ki ona göre davranayım. Bide oğlumda ovulasyon testleri kullanmıştım gene ama o zaman yumurtlamam geç oluyordu şimdi daha erken oluyor bence oyuzden kaçırdım sanki pöfff Valla sinirden Ağlicam şimdi hesap yapmaktan beynim yandı

Bide kızlar adet takvimi kullanıyor musunuz? Doğru gösteriyor mu? Ben buna bakıyorum sadece

Eklentiler

• 6507DA5D-DD44-47C5-BFEE-8C2FF1E50DB7.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 24
Canım sakin ol bak kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun çok şükür laboqoick kullan ben onla takip etmıstım

Canım sakin ol bak kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun çok şükür laboqoick kullan ben onla takip etmıstım
Evet çok şükür nebilim işte insan herşey hemen olsun istiyor hayırlısı artık. Sen aldın mı labaquick internetten hangi paketi aldın canım ben de onu alayım inş

Sağdan olması çok güzel canım Hadi insallah paşan tutunsun bu ay

kızlarrrr ilk deneme yapacak olan benim galiba, 2 gün dualarınız en cokkk benim için olsun nolur, sonra vallaha bende size dua edicemm, şu denemeyi bi atlatayimmmm
Rabbim inşallah seni de sevindirsin canım Buralar oğlum oluyor diye çınlasın

hiç sıkma canını üzülme vardır bundada bir hayr, nasip değilmiş demek ki, bi daha ki ay denersin tekrar. adetin 2.gunu git doktora hormon tahlili yapabilir,

hiç sıkma canını üzülme vardır bundada bir hayr, nasip değilmiş demek ki, bi daha ki ay denersin tekrar. adetin 2.gunu git doktora hormon tahlili yapabilir,
Evet canım öyle.. hımm hormon tahlili ne için? 2 çocuğumda da bi problem yoktu elh. yumurtlamayı öğrenmek istiyorum aslında

Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı ? Hiç yaptırmadım kan tahlili öyle başladım direkt. Gidip ben kan tahlili yaptırmak istiyorum desem yapıyorlar mı hemen?

Evet canım öyle.. hımm hormon tahlili ne için? 2 çocuğumda da bi problem yoktu elh. yumurtlamayı öğrenmek istiyorum aslında
genel bi tahlil, değerlerinde eksiklik yada fazlalık varsa hamilelik zorlaşır belki de olmaz, benimde hiç bir sorunum yoktu mesela. 15 gün önce gayet normal çıkan tsh 15 gün sonra çok düşük cikti,

Sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı ? Hiç yaptırmadım kan tahlili öyle başladım direkt. Gidip ben kan tahlili yaptırmak istiyorum desem yapıyorlar mı hemen?
yapıyorlar evet, hem kan hem idrar tahlili iste, ph falan bakarsin

Saffat suresi 100. Ayet Hz. İbrahim dua ediyor "Rabbi hebli mines salihin" (Rabbim bana Salihlerden bir ogul nasip eyle) 101. Ayet " fe beşşerna-hu bi gulamin halimin" (bizde ona uslu bir ogul müjdeledik) bu ayette bahsediyorsun canım bunu bende cok okudum buraya hep yazdım okuyun diye

Hah evet ben de öyle okumuştum tam hatırlayamadım sen hatırlattın sağıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…