- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.261
@2kız1anne çatlatma iğnesi vuruldu canım amin canım inşaAllah yaaHa anladım bu erkek bebiş için rabbim gönlüne göre versin
İki buçuk ayCanım bırde sen dıyeti ne kadar süre uyguladın
Canım sakin ol bak kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun çok şükür laboqoick kullan ben onla takip etmıstımAyy kızlar adet olacağım büyük ihtimal ayy nasıl içim sıkıldı moralim bozuldu tutmadı bu aysabaja kadar kesin olurumgeçen ay eczaneden artimech test aldım 5 tane diye yetersizdi.. siz hangi testleri kullanıyorsunuz labaquick kullanmıştım daha öncelerde internetten alacağım inş kaçlı alıyorsunuz hangi siteden alıyorsunuz? Bide ben de bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum adetin kaçıncı günü gideyim yumurtlamaya yakın olsun ki ona göre davranayım. Bide oğlumda ovulasyon testleri kullanmıştım gene ama o zaman yumurtlamam geç oluyordu şimdi daha erken oluyor bence oyuzden kaçırdım sanki pöfff Valla sinirden Ağlicam şimdi hesap yapmaktan beynim yandı
Evet çok şükür nebilim işte insan herşey hemen olsun istiyor hayırlısı artık. Sen aldın mı labaquick internetten hangi paketi aldın canım ben de onu alayım inşCanım sakin ol bak kendılıgınden hamıle kalabılıyorsun çok şükür laboqoick kullan ben onla takip etmıstım
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Başladı mı belirtilerTeşekkùr ederim insallahcinsiyetide bi ogrenebilseydim iyi olcakti ama nerde isin yok simdi gel nisan ayini bekle
Sağdan olması çok güzel canım Hadi insallah paşan tutunsun bu aySağda 15 ml gelişmiş cnm pazartesiye yine gel dedi. Çatlamazsa gelirim dedim
İki kızımda da o doktora takibe gidiyordum beni tanıdı nasılsın çocukların büyümüş falan dedisamimiliğine güvenip açtım erkekler bebek mevzusunu biliyorsunuz iki kızım var dedim son olarak bir çocuk daha istiyoruz dedim yumurtlama günü erkek olasılığı artıyormuş şansımızı deneyelim dedim siz ne dersiniz dedim güldü Yok öyle bir şey dedi şanslar aynı kız veya erkek şansı aynı yumurtlama günü veya sonra fark etmez dedi peki dedim sadece olasılık artıyor diye yoksa kız da olsa bir şey olmaz dedim
K Khvekokusu20 @899eylulgelini @Blue0Pink @Matthillda @mimiraculum L Laladunya
@3 cicek annesi
Rabbim inşallah seni de sevindirsin canım Buralar oğlum oluyor diye çınlasınkızlarrrr ilk deneme yapacak olan benim galiba, 2 gün dualarınız en cokkk benim için olsun nolur, sonra vallaha bende size dua edicemm, şu denemeyi bi atlatayimmmm
hiç sıkma canını üzülme vardır bundada bir hayr, nasip değilmiş demek ki, bi daha ki ay denersin tekrar. adetin 2.gunu git doktora hormon tahlili yapabilir,Ayy kızlar adet olacağım büyük ihtimal ayy nasıl içim sıkıldı moralim bozuldu tutmadı bu aysabaja kadar kesin olurumgeçen ay eczaneden artimech test aldım 5 tane diye yetersizdi.. siz hangi testleri kullanıyorsunuz labaquick kullanmıştım daha öncelerde internetten alacağım inş kaçlı alıyorsunuz hangi siteden alıyorsunuz? Bide ben de bu ay doktora gitmeyi düşünüyorum adetin kaçıncı günü gideyim yumurtlamaya yakın olsun ki ona göre davranayım. Bide oğlumda ovulasyon testleri kullanmıştım gene ama o zaman yumurtlamam geç oluyordu şimdi daha erken oluyor bence oyuzden kaçırdım sanki pöfff Valla sinirden Ağlicam şimdi hesap yapmaktan beynim yandı
Amin çok teşekkür ederim , nasip olur inşallahRabbim inşallah seni de sevindirsin canım Buralar oğlum oluyor diye çınlasın
Evet canım öyle.. hımm hormon tahlili ne için? 2 çocuğumda da bi problem yoktu elh. yumurtlamayı öğrenmek istiyorum aslındahiç sıkma canını üzülme vardır bundada bir hayr, nasip değilmiş demek ki, bi daha ki ay denersin tekrar. adetin 2.gunu git doktora hormon tahlili yapabilir,
genel bi tahlil, değerlerinde eksiklik yada fazlalık varsa hamilelik zorlaşır belki de olmaz, benimde hiç bir sorunum yoktu mesela. 15 gün önce gayet normal çıkan tsh 15 gün sonra çok düşük cikti,Evet canım öyle.. hımm hormon tahlili ne için? 2 çocuğumda da bi problem yoktu elh. yumurtlamayı öğrenmek istiyorum aslında
yapıyorlar evet, hem kan hem idrar tahlili iste, ph falan bakarsinSağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım mı ? Hiç yaptırmadım kan tahlili öyle başladım direkt. Gidip ben kan tahlili yaptırmak istiyorum desem yapıyorlar mı hemen?
Saffat suresi 100. Ayet Hz. İbrahim dua ediyor "Rabbi hebli mines salihin" (Rabbim bana Salihlerden bir ogul nasip eyle) 101. Ayet " fe beşşerna-hu bi gulamin halimin" (bizde ona uslu bir ogul müjdeledik) bu ayette bahsediyorsun canım bunu bende cok okudum buraya hep yazdım okuyun diyeBide kızlar aklıma geliyor yavaş yavaş.. duaları yaptıktan sonra şöyle de dua etmiştim.. kısaca anlatim: hz İbrahim sare annemizle vali çocuğu olmuyor diye hz sare diyor hz Hacer cariyesiyle evlenebilirsin diyor evlenince hz İbrahim’le sare annemizin oğlu hz İsmail oluyor.. sare annemiz buna çok üzülüyor o da bir oğlan istiyor çok yaşlı olmasına çocuğu olamamasına rağmen hz. İshak ‘ ı doğuruyor sare annemiz.. ben de duada Allah ‘ım sare annemize verdiğin gibi mucize kaldığın gibi bana da bierkek evlat ver diye dua etmiştim
yukarıda profilin kısmı var ya, mektup işaretinin yaninda E yazan, oraya tıkla. gizlilik tıkla, ordan yapabilirsinKızlarbu hesabımiz herkese açikya onu nasıl kapata bilirim bilginiz varmi
Hah evet ben de öyle okumuştum tam hatırlayamadım sen hatırlattın sağıl canımSaffat suresi 100. Ayet Hz. İbrahim dua ediyor "Rabbi hebli mines salihin" (Rabbim bana Salihlerden bir ogul nasip eyle) 101. Ayet " fe beşşerna-hu bi gulamin halimin" (bizde ona uslu bir ogul müjdeledik) bu ayette bahsediyorsun canım bunu bende cok okudum buraya hep yazdım okuyun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?