Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay bana da salı okuyun
Yumurtaları büyümüş olsun, biri kız biri erkek ikiz dollensin aminnn diyin olur mu
Aminn diyimm yinede ne diyim tmm sanada salı okuruz büyük ihtimalle benşmde pazartesi olur banada o gün okuyun hafız yapacaz sizi

Dağıl cnm cevabın için orgnzm kadar hepsi benim yaptıklarım ama erkek bebek için orgnzm kolaylık sağlıyor ıcerı kısmı kayganlastırmaya kolaylastıyor

canlarımmm hepinize ayrı ayrı çok çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun ne muradıniz varsa versin inşallah, çok heyecanliyim ama stres yok, minik bi korku var içimde. Bi doktorla görüştüm, açık açık herşeyi konuştum. çatlama iğnesi de en erken 24 saat en geç 48 saate çatlarmis yumurta. açıkça söyledim erkek bebek icin olduğunu %90 36. saatte çatlar dedi. içim rahat bilmiyorum. 35. saate deneme yapacağım tabi ki yarın ki duruma göre, inşallah içim çok rahat inanıyorum olacağına , ben elimden gelen herşeyi yaptım. Allah nasip ederse olur inşallah. Rabbim den istiyorum, tekrar teşekkür ediyorum hepinize okuduğunuz Yasin ler, ettiğiniz dular ve güzel dilekleriniz için. yarın yine aklınıza gelirsem lütfen dualarınızı esirgemeyin benden. Çünkü en çok ihtiyacım olan şey dua. Allah hepinizin işini rast getirsin. gönlünüzde ki hangi bebek ise onu hakkınızda hayırlı kılsın inşallah hepinizi çok seviyorum

Ayyyy hadi Rabbim gönlüne göre versin canımm Benim de içimden olacak diye geçiyor

Canım bırde sen dıyeti ne kadar süre uyguladın

Canım yumurta çatlatma ıgnesıylemı hamıle kalabılıyorsun
catlatma iğnesi olan benim, hayır 3 gebeliğim(1 dış gebelik) oldu ucude kendiliğinden oldu. 2 aydır çok stresli olduğum için bu ay doktor garanti olsun diye iğne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…