- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.241
Aminn diyimm yinede ne diyimAy bana da salı okuyun
Yumurtaları büyümüş olsun, biri kız biri erkek ikiz dollensin aminnn diyinolur mu
HahahahAminn diyimm yinede ne diyimtmm sanada salı okuruz büyük ihtimalle benşmde pazartesi olur banada o gün okuyun hafız yapacaz sizi
E tutturabilirsen olsun neden olmasınÖyle deme olmuşken tam olsun madem dua ediyoruz toptan söyleyelim
Biz duamızı yapalım islemide yapıyoruz gerisinde Allah'tan gelen artıkE tutturabilirsen olsun neden olmasın
Valla hayirli saglikli erkek olucaksa bende yok demem.
Kim hayır diyebilir kiValla hayirli saglikli erkek olucaksa bende yok demem.
Di mi ama cok guzel olur. Allah im duy sesimizi. AMIINNKim hayır diyebilir ki
Dağıl cnm cevabın için orgnzm kadar hepsi benim yaptıklarım ama erkek bebek için orgnzm kolaylık sağlıyor ıcerı kısmı kayganlastırmaya kolaylastıyorLinmonlu su karbonatlı su ictik et ürünleri muz patates yemeklere normalden biraz daha fazla tuzlu tukettik ceviz fındık incir yedik süt ürünleri tuketmedik denemeden bir ay öncesinden soğan kürü yaptım keçi boynuzu özü keçi boynuzu kürü yaptı yaptı iki ay kadar eşim içti bunları inciride hergun üç dört tane yedi soda ikimizde içtik türk kahvesi içtik dört beş gün de bir ilaç kullanmadik bunu belirteyim ovi testi besgun cinsel pehriz ilişki öncesi bölgesel duş serrt bir kahve namazlar kılındı dualar edilip o iş yapıldı sağ tarafıma yattım sabaha kadar ilişkiden sonra eşim yine dua edip namaz kıldı bende içimden okudum dualarımı orgazm olmadım böyle iste kizlar
Ayyyy hadi Rabbim gönlüne göre versin canımmcanlarımmm hepinize ayrı ayrı çok çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun ne muradıniz varsa versin inşallah, çok heyecanliyim ama stres yok, minik bi korku var içimde. Bi doktorla görüştüm, açık açık herşeyi konuştum. çatlama iğnesi de en erken 24 saat en geç 48 saate çatlarmis yumurta. açıkça söyledim erkek bebek icin olduğunu %90 36. saatte çatlar dedi. içim rahat bilmiyorum. 35. saate deneme yapacağım tabi ki yarın ki duruma göre, inşallah içim çok rahat inanıyorum olacağına , ben elimden gelen herşeyi yaptım. Allah nasip ederse olur inşallah. Rabbim den istiyorum, tekrar teşekkür ediyorum hepinize okuduğunuz Yasin ler, ettiğiniz dular ve güzel dilekleriniz için. yarın yine aklınıza gelirsem lütfen dualarınızı esirgemeyin benden. Çünkü en çok ihtiyacım olan şey dua. Allah hepinizin işini rast getirsin. gönlünüzde ki hangi bebek ise onu hakkınızda hayırlı kılsın inşallah hepinizi çok seviyorum
insallah canim benimAyyyy hadi Rabbim gönlüne göre versin canımmBenim de içimden olacak diye geçiyor
Canım yumurta çatlatma ıgnesıylemı hamıle kalabılıyorsunAyyyy hadi Rabbim gönlüne göre versin canımmBenim de içimden olacak diye geçiyor
Yok canım ben normal kalabiliyorum çok şükürCanım yumurta çatlatma ıgnesıylemı hamıle kalabılıyorsun
Canım bırde sen dıyeti ne kadar süre uyguladınLinmonlu su karbonatlı su ictik et ürünleri muz patates yemeklere normalden biraz daha fazla tuzlu tukettik ceviz fındık incir yedik süt ürünleri tuketmedik denemeden bir ay öncesinden soğan kürü yaptım keçi boynuzu özü keçi boynuzu kürü yaptı yaptı iki ay kadar eşim içti bunları inciride hergun üç dört tane yedi soda ikimizde içtik türk kahvesi içtik dört beş gün de bir ilaç kullanmadik bunu belirteyim ovi testi besgun cinsel pehriz ilişki öncesi bölgesel duş serrt bir kahve namazlar kılındı dualar edilip o iş yapıldı sağ tarafıma yattım sabaha kadar ilişkiden sonra eşim yine dua edip namaz kıldı bende içimden okudum dualarımı orgazm olmadım böyle iste kizlar
Ha anladım bu erkek bebiş için rabbim gönlüne göre versinYok canım ben normal kalabiliyorum çok şükür
catlatma iğnesi olan benim, hayır 3 gebeliğim(1 dış gebelik) oldu ucude kendiliğinden oldu. 2 aydır çok stresli olduğum için bu ay doktor garanti olsun diye iğne verdiCanım yumurta çatlatma ıgnesıylemı hamıle kalabılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?