Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bugün arkadaşlarımla buluştum İçlerinden birisi kadin doğumcunun yaninda bir dönem sekreterlik yapmıştı Alttan alttan konuya girdim Askinda en önemli olan asidik ve ph dengesiymiş Eğer ph yüksekse yumurtlamadan 3 gün öncede girsen ilişkiye y sperm yine yaşar ama asidikse yumurtlama zamaninda da girsen ilişkiye yine olmaz yolda ölür dedi

Başka ne dedi canım

Herkes birbirine saygılı yardımcı daha ne olsun paylaşım var biz amacina gayet hizmet ediyoruz konunun..keske diğer konularda bu sekilde olsa ..tsk ediyorum ben kendi adıma buradaki başta sen tüm arkadaşlara
Bende hepinize tesekkur ederim canım
Ya canım bende bu ph damlasını duydum hatta doktora sordum istedim kendini hasta mı etmek istiyorsun dedi

Bende hepinize tesekkur ederim canım ♥

Ya canım bende bu ph damlasını duydum hatta doktora sordum istedim kendini hasta mı etmek istiyorsun dedi
Valla kuzum arkadaş ısrarla bize deneyin görün dedi Bi arkadaşım denemeyi düşünüyor Bakalım sonuç ne olacak

İsim marka verebilir misin canım eczaneden isteyince veriyorlar mı hemen? Yumurtlama zamanlarını dikkate almamış mı?

İsim marka verebilir misin canım eczaneden isteyince veriyorlar mı hemen? Yumurtlama zamanlarını dikkate almamış mı?
Eczanelerde varmış canım marka vermedi Kendisi yumurtlama zamanını hiç dikkate almamış rast gele olmuş O sadece erkek düşündüğünü zamanlar ph yükseltmek için bu ph damlasını kullanmış Kız düşündüğü zamanda bol bol asidik şeyler tüketmiş Siz hem ph damlasi kullanın hem yumurta takibi yapin şansınızı iyice yükseltin

Hımm anladım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…