- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.281
AynenSonunda sayfanin sonuna geldim şükür Anam ben zor vakit bulup giriyorum ondan sonra da sayfalari oku oku bitmiyor
Ne demek canım deneme yapacak arkadaslar okuyun bol bol ben hergun 100 tane okurdum mutlakaHah evet ben de öyle okumuştum tam hatırlayamadım sen hatırlattın sağıl canım
Popüler bile olduk baksanızaAynenbi bakıyorum iki saatte sayfalar olmuş..guzel ama hareketli topigimiz
Evet inşaAllah canımNe demek canım deneme yapacak arkadaslar okuyun bol bol ben hergun 100 tane okurdum mutlaka
Başka ne dedi canımKizlar bugün arkadaşlarımla buluştum İçlerinden birisi kadin doğumcunun yaninda bir dönem sekreterlik yapmıştı Alttan alttan konuya girdim Askinda en önemli olan asidik ve ph dengesiymiş Eğer ph yüksekse yumurtlamadan 3 gün öncede girsen ilişkiye y sperm yine yaşar ama asidikse yumurtlama zamaninda da girsen ilişkiye yine olmaz yolda ölür dedi
Herkes birbirine saygılı yardımcı daha ne olsun paylaşım var biz amacina gayet hizmet ediyoruz konunun..keske diğer konularda bu sekilde olsa ..tsk ediyorum ben kendi adıma buradaki başta sen tüm arkadaşlaraPopüler bile olduk baksanıza ♥♥
Canim bu arkadaş herşeyin başı ph dengesi diyor gerisi fasa fuse diyorBaşka ne dedi canım
Bende hepinize tesekkur ederim canımHerkes birbirine saygılı yardımcı daha ne olsun paylaşım var biz amacina gayet hizmet ediyoruz konunun..keske diğer konularda bu sekilde olsa ..tsk ediyorum ben kendi adıma buradaki başta sen tüm arkadaşlara
Ya canım bende bu ph damlasını duydum hatta doktora sordum istedim kendini hasta mı etmek istiyorsun dediBu arkadaşımın 2 kızı 2 oğlu var Hepsini de kendi ayarlamış Bu arkadaş erkek çocuğu istediği zamanlar ph damlasi kullanmış kisa sürede yukseltiyormus Bu ay deneme yapacak arkadaşlar dikkate alin isterseniz
Valla kuzum arkadaş ısrarla bize deneyin görün dedi Bi arkadaşım denemeyi düşünüyor Bakalım sonuç ne olacakBende hepinize tesekkur ederim canım ♥
Ya canım bende bu ph damlasını duydum hatta doktora sordum istedim kendini hasta mı etmek istiyorsun dedi
İsim marka verebilir misin canım eczaneden isteyince veriyorlar mı hemen? Yumurtlama zamanlarını dikkate almamış mı?Bu arkadaşımın 2 kızı 2 oğlu var Hepsini de kendi ayarlamış Bu arkadaş erkek çocuğu istediği zamanlar ph damlasi kullanmış kisa sürede yukseltiyormus Bu ay deneme yapacak arkadaşlar dikkate alin isterseniz
Sonucu mutlaka yaz canımValla kuzum arkadaş ısrarla bize deneyin görün dedi Bi arkadaşım denemeyi düşünüyor Bakalım sonuç ne olacak
Niye ne zararı var canım pH damlasının?Bende hepinize tesekkur ederim canım ♥
Ya canım bende bu ph damlasını duydum hatta doktora sordum istedim kendini hasta mı etmek istiyorsun dedi
Eczanelerde varmış canım marka vermedi Kendisi yumurtlama zamanını hiç dikkate almamış rast gele olmuş O sadece erkek düşündüğünü zamanlar ph yükseltmek için bu ph damlasını kullanmış Kız düşündüğü zamanda bol bol asidik şeyler tüketmiş Siz hem ph damlasi kullanın hem yumurta takibi yapin şansınızı iyice yükseltinİsim marka verebilir misin canım eczaneden isteyince veriyorlar mı hemen? Yumurtlama zamanlarını dikkate almamış mı?
Tamam canimSonucu mutlaka yaz canım
PH dengesi için sadece damla mı kullanmış peki ? Başka ne yapmış?Canim bu arkadaş herşeyin başı ph dengesi diyor gerisi fasa fuse diyor
Hımm anladım canım sağolEczanelerde varmış canım marka vermedi Kendisi yumurtlama zamanını hiç dikkate almamış rast gele olmuş O sadece erkek düşündüğünü zamanlar ph yükseltmek için bu ph damlasını kullanmış Kız düşündüğü zamanda bol bol asidik şeyler tüketmiş Siz hem ph damlasi kullanın hem yumurta takibi yapin şansınızı iyice yükseltin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?