- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.621
insallah canim benim hepimize insallahhhCanimm cok sevindim hayirli ugurlu olsun rabbim sana nur topu gibi bi oglus nasip etsn
Ben saliyi bekliyorum bakalım büyüyecek mı yumurtalar o yüzden ben sıramı saldım yine
Inşallah en yakin zamanda öğrenip bilgi vereceğim canımBende bende
Ph damlası canımNe damlası kız adı ne
Bende şimdi gidiyorum bakalım ne olacakBen saliyi bekliyorum bakalım büyüyecek mı yumurtalar o yüzden ben sıramı saldım yine
hadi güzel haberlerle gel canımHastaneye gidiyorum kızlar dua edin inşallah çstlamamıştır. Günde 2 incir yiyorum etki eder mi bilmiyorum ama 5 ml birden büyümemiştir herhalde
bugün çatlar dese de sende denesenHastaneye gidiyorum kızlar dua edin inşallah çstlamamıştır. Günde 2 incir yiyorum etki eder mi bilmiyorum ama 5 ml birden büyümemiştir herhalde
Keşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersinizbugün çatlar dese de sende denesen
olabilir mi kiKeşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersiniz3 cicek annesi yaprk Prensesim2016 Blue0Pink M Matthillda
Bakalım ne dice k olabilir bugün uzuyor mu akıntın benimde oldu ya yaniltti regl öncesi hatta test bile yaptırdı akıntı banaKeşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersiniz3 cicek annesi yaprk Prensesim2016 Blue0Pink M Matthillda
Keşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersiniz3 cicek annesi yaprk Prensesim2016 Blue0Pink M Matthillda
Canim yumurtalama yaklasinca geliyo o akintiKeşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersiniz3 cicek annesi yaprk Prensesim2016 Blue0Pink M Matthillda
İncir çok tüketince dengeyi alt üst eder yumurta ya çabuk gelişir soner Ravzamm da kullandı alt üst etti kullanmadığı ay gebe kaldıHastaneye gidiyorum kızlar dua edin inşallah çstlamamıştır. Günde 2 incir yiyorum etki eder mi bilmiyorum ama 5 ml birden büyümemiştir herhalde
Yumurtan çatlıyor olabilir zaten büyüme asamasindaydiKeşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersiniz3 cicek annesi yaprk Prensesim2016 Blue0Pink M Matthillda
Canım ben biraz geriden geliyorum niye sancım var diyerek gıdeceksıngece gidicem canim sancım var diyerek
Yumurta catlıyodur büyük ıhtımal bnde o akıntıdan sonra test yaptığımda TEst koyuydu daha sonra da çok hafıf sılıklesınce gece ilişki olmustuYumurtan çatlıyor olabilir zaten büyüme asamasindaydi
Verdıgımız emeklere baknakşam gittiğimde catlatma iğnesi oldum bakar mısınız çok sancım var dedim baktılar, catlamami dediler. sancım çoğalırsa gelebilir miyim dedim gel dedilerinsanları ikna kabiliyetim çok fazladır
Bende 2 yiyiorum şimdi regl donemim bırakayım mı öncesinde suyunu da ictimİncir çok tüketince dengeyi alt üst eder yumurta ya çabuk gelişir soner Ravzamm da kullandı alt üst etti kullanmadığı ay gebe kaldı
Allah gönlüne göre versin canım iyi takip ettinçok teşekkürler cnm Allah razı olsun, nasip artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?