Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar gittin karından baktı 12 ml dedi.
Özeldeki alttan bakmıştı sizce farkı varımıdr. Alttan ve karından aynı mı gösteriyor. Doğruysa neden 12 oldu kii
E senin Cuma günü 15 mm değilmiydi nasıl 12 mm oldu?büyüyeceğine küçülmüş Farklı doktor hastanemi bugün gittiğin

O zaman dr gitmek de fayda var bak sonuçta çok iyi bilemicez testle ama zor ben gidemem bu ay kendimi bildiğim kadarıyla denemeyi yapi cam allah'a emanet
akıntı dan sancı dan anlayabilirsen yap tabi ki cnm. herşey boş aslında Allah ol desin yeter ki

Testle cnm 4 aydır takip ama 1 ay deneme yaptım sadece tutmadı yani gebelik olmadı.. bu ay deneyecegim nasipse bakalım biliyorum artık az çok
İnsan sürekli yapınca alisiyor ya mevzuya.. bu benim ilk denemem 2. İçin insallah ilk seferde tutarda yormaz beni.. ilki içinde 9ay ugrasmistim klomenle ilk ayda tutmuştu, bu da öyle olursa sevinirim bakalim

O zaman dr gitmek de fayda var bak sonuçta çok iyi bilemicez testle ama zor ben gidemem bu ay kendimi bildiğim kadarıyla denemeyi yapi cam allah'a emanet
Gidecem cnm mecbur ne zmn çstlayacağını bilsem belki gitmezdim dee yumurtam oyun oynuyor bana resmen

İnsan sürekli yapınca alisiyor ya mevzuya.. bu benim ilk denemem 2. İçin insallah ilk seferde tutarda yormaz beni.. ilki içinde 9ay ugrasmistim klomenle ilk ayda tutmuştu, bu da öyle olursa sevinirim bakalim
insallah bu ay hepimize nasip olur bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…