- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.661
Anladım işte onun için ozaman kontrol şart gibi asla bilemeyiz net olarak yani öyle miherkeste aynı olmuyormuş canım sordum ben onu 17 de çatlayan da varmış 23 24 te de
İkisinde de yumurtanın çatladığından emin olduğumda yapacaktım sözde doktor ve testŞimdi denemeyi testle mi yapacaksın cnm takibini nasıl olacak
tabi cnm o yüzden doktor şart, bi de vucudunu tanıyorsan anlayabilirsinAnladım işte onun için ozaman kontrol şart gibi asla bilemeyiz net olarak yani öyle mi
sen yarın gidince inşallah bugün çatlar der yaparsın hemenİkisinde de yumurtanın çatladığından emin olduğumda yapacaktım sözde doktor ve test
Tek istediğim osen yarın gidince inşallah bugün çatlar der yaparsın hemen
O zaman dr gitmek de fayda var bak sonuçta çok iyi bilemicez testleİkisinde de yumurtanın çatladığından emin olduğumda yapacaktım sözde doktor ve test
E senin Cuma günü 15 mm değilmiydi nasıl 12 mm oldu?büyüyeceğine küçülmüşKızlar gittin karından baktı 12 ml dedi.
Özeldeki alttan bakmıştı sizce farkı varımıdr. Alttan ve karından aynı mı gösteriyor. Doğruysa neden 12 oldu kii
akıntı dan sancı dan anlayabilirsen yap tabi ki cnm. herşey boş aslında Allah ol desin yeter kiO zaman dr gitmek de fayda var bak sonuçta çok iyi bilemicez testleama zor ben gidemem bu ay kendimi bildiğim kadarıyla denemeyi yapi cam allah'a emanet
İnsan sürekli yapınca alisiyor ya mevzuya.. bu benim ilk denemem 2. İçin insallah ilk seferde tutarda yormaz beni.. ilki içinde 9ay ugrasmistim klomenle ilk ayda tutmuştu, bu da öyle olursa sevinirim bakalimTestle cnm 4 aydır takip ama 1 ay deneme yaptım sadece tutmadı yani gebelik olmadı.. bu ay deneyecegim nasipse bakalım biliyorum artık az çok
Gidecem cnm mecbur ne zmn çstlayacağını bilsem belki gitmezdim dee yumurtam oyun oynuyor bana resmenO zaman dr gitmek de fayda var bak sonuçta çok iyi bilemicez testleama zor ben gidemem bu ay kendimi bildiğim kadarıyla denemeyi yapi cam allah'a emanet
Inşallah cnm beklicez görücez inanıyorum yolunda gidecek herşey bu sene güzel başlangıçlar olsun hepimiz için..akıntı dan sancı dan anlayabilirsen yap tabi ki cnm. herşey boş aslında Allah ol desin yeter ki
insallah bu ay hepimize nasip olur bebelerİnsan sürekli yapınca alisiyor ya mevzuya.. bu benim ilk denemem 2. İçin insallah ilk seferde tutarda yormaz beni.. ilki içinde 9ay ugrasmistim klomenle ilk ayda tutmuştu, bu da öyle olursa sevinirim bakalim
Hadi ins arka arkaya sen azram deneyecek gibiyizİnsan sürekli yapınca alisiyor ya mevzuya.. bu benim ilk denemem 2. İçin insallah ilk seferde tutarda yormaz beni.. ilki içinde 9ay ugrasmistim klomenle ilk ayda tutmuştu, bu da öyle olursa sevinirim bakalim
insallah bu ay hepimize nasip olur bebeler
15 ml diyen özelde alttan baktı bugün gittiğim devletti karından baktı 12 ml dediE senin Cuma günü 15 mm değilmiydi nasıl 12 mm oldu?büyüyeceğine küçülmüşFarklı doktor hastanemi bugün gittiğin
İnşallah kendimden ümidi kesmek üzereyimHadi ins arka arkaya sen azram deneyecek gibiyiz
İnşallah cnmİnş cnm tutunmuştur bebişin hayırlısıyla
23 de çatladığını biliyorumBu yumurta normalde kac ml catlar
kesmeeeeeeeeİnşallah kendimden ümidi kesmek üzereyim ☺
O zmn yumurtamı keseyim izin ver anca içim rahatlarkesmeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?