- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.641
Salı günü mi cnm senin kontrolün hadi ins yumutaciklar güzel hber ver bize sinin le aynı zaman denemeye denk gelebilir bizim haftaya bugün gibi bekliyorum ben yumurtlamayi kısmet tabiBen saliyi bekliyorum bakalım büyüyecek mı yumurtalar o yüzden ben sıramı saldım yine
Bence birak canim yeme yumurtada büyüme olmuyormu kendi doğal halinde gelişmiyormu kendi haline bırakmak daha iyiBende 2 yiyiorum şimdi regl donemim bırakayım mı öncesinde suyunu da ictimama abartmadan günde 1 e dussem
Bakalım ne dice k olabilir bugün uzuyor mu akıntın benimde oldu ya yaniltti regl öncesi hatta test bile yaptırdı akıntı banasulu ydü çok siviydi benim
Kızlar gittin karından baktı 12 ml dedi.Yumurta catlıyodur büyük ıhtımal bnde o akıntıdan sonra test yaptığımda TEst koyuydu daha sonra da çok hafıf sılıklesınce gece ilişki olmustu
Bu yumurta normalde kac ml catlarKızlar gittin karından baktı 12 ml dedi.
Özeldeki alttan bakmıştı sizce farkı varımıdr. Alttan ve karından aynı mı gösteriyor. Doğruysa neden 12 oldu kii
20 diye biliyorumBu yumurta normalde kac ml catlar
Canim alttan daha net gorunuyoKızlar gittin karından baktı 12 ml dedi.
Özeldeki alttan bakmıştı sizce farkı varımıdr. Alttan ve karından aynı mı gösteriyor. Doğruysa neden 12 oldu kii
Bu devlet olduğu için çokta ilgilenmedi cnm karından baktı gönderdiCanim alttan daha net gorunuyo
alttan ve üstten farklı çıkıyor cnm olculerBu devlet olduğu için çokta ilgilenmedi cnm karından baktı gönderdi
Amin canım inşallah elimden geleni yaptım. gerisi Allahın takdiriAllah gönlüne göre versin canım iyi takip ettin
Kaç ml fark olabilir ki 15 ten 12 ye indi en az 17 bekliyordmalttan ve üstten farklı çıkıyor cnm olculer
Doktor kontrolünde mi gidiyorsun testle mı?Salı günü mi cnm senin kontrolün hadi ins yumutaciklar güzel hber ver bize sinin le aynı zaman denemeye denk gelebilir bizim haftaya bugün gibi bekliyorum ben yumurtlamayi kısmet tabi
çatlamamıs en azından ondan emin olduk, catlasaydi goremiyorlarmis yumurta yiBu devlet olduğu için çokta ilgilenmedi cnm karından baktı gönderdi
yarın kendi doktoruna git mutlaka , fark beklemediğin kadar çok olabilir. cihazı tutuşu bile çok fark ettiriyor emin ol, bana ilk baktığında karından yumurta yok dedi, ertesi gün alttan baktı 7mm vs dediKaç ml fark olabilir ki 15 ten 12 ye indi en az 17 bekliyordm
Ay inşallah ya. Yarın çatlasa iyi olur koca sabırsızlanıyoryarın kendi doktoruna git mutlaka , fark beklemediğin kadar çok olabilir. cihazı tutuşu bile çok fark ettiriyor emin ol, bana ilk baktığında karından yumurta yok dedi, ertesi gün alttan baktı 7mm vs dedi
ayy inşallah canımAy inşallah ya. Yarın çatlasa iyi olur koca sabırsızlanıyor
Testle cnm 4 aydır takip ama 1 ay deneme yaptım sadece tutmadı yani gebelik olmadı.. bu ay deneyecegim nasipse bakalım biliyorum artık az çokDoktor kontrolünde mi gidiyorsun testle mı?
Sence kaç mm de catliyor ortalama yoksa herkeste aynı mi boyutyarın kendi doktoruna git mutlaka , fark beklemediğin kadar çok olabilir. cihazı tutuşu bile çok fark ettiriyor emin ol, bana ilk baktığında karından yumurta yok dedi, ertesi gün alttan baktı 7mm vs dedi
herkeste aynı olmuyormuş canım sordum ben onu 17 de çatlayan da varmış 23 24 te deSence kaç mm de catliyor ortalama yoksa herkeste aynı mi boyut
Şimdi denemeyi testle mi yapacaksın cnm takibini nasıl olacakAy inşallah ya. Yarın çatlasa iyi olur koca sabırsızlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?