Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bakalım ne dice k olabilir bugün uzuyor mu akıntın benimde oldu ya yaniltti regl öncesi hatta test bile yaptırdı akıntı bana sulu ydü çok siviydi benim
Yumurta catlıyodur büyük ıhtımal bnde o akıntıdan sonra test yaptığımda TEst koyuydu daha sonra da çok hafıf sılıklesınce gece ilişki olmustu
Kızlar gittin karından baktı 12 ml dedi.
Özeldeki alttan bakmıştı sizce farkı varımıdr. Alttan ve karından aynı mı gösteriyor. Doğruysa neden 12 oldu kii

Kaç ml fark olabilir ki 15 ten 12 ye indi en az 17 bekliyordm
yarın kendi doktoruna git mutlaka , fark beklemediğin kadar çok olabilir. cihazı tutuşu bile çok fark ettiriyor emin ol, bana ilk baktığında karından yumurta yok dedi, ertesi gün alttan baktı 7mm vs dedi

yarın kendi doktoruna git mutlaka , fark beklemediğin kadar çok olabilir. cihazı tutuşu bile çok fark ettiriyor emin ol, bana ilk baktığında karından yumurta yok dedi, ertesi gün alttan baktı 7mm vs dedi
Ay inşallah ya. Yarın çatlasa iyi olur koca sabırsızlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…