- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #78.861
Amin canım çok teşekkür ederim, hep birlikte güzel haberler alalım insallah, Allah kaderimize yazmış olsunALLAHım hayırlısıyla rast getirsin inşallah. gerçekten elinden gelenin fazlasını yapmışsın canım inşallah hayırlısıyla olur dualarımdasın
çalışıyorum öğlene ya da akşama okuyabilirim amabence oku canım, daha gitmemistir
inşallahhh gerçekten o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla burdaki arkadaşların hepsinin oğluşunu olmasını ALLAH ım inşallah dualarımızı kabul ederAmin canım çok teşekkür ederim, hep birlikte güzel haberler alalım insallah, Allah kaderimize yazmış olsun
dua et öyleyse canım, azramin inşallah bugün deneme günüyle akşam yine okuruz hep birlikteçalışıyorum öğlene ya da akşama okuyabilirim ama
tamam ediyorum inşallahdua et öyleyse canım, azramin inşallah bugün deneme günüyle akşam yine okuruz hep birlikte
insallahhhh insallahh canıminşallahhh gerçekten o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla burdaki arkadaşların hepsinin oğluşunu olmasını ALLAH ım inşallah dualarımızı kabul eder
Tabikii
Nie kız 7 ayda çok uzun
Hayırr cnm kullanma bunu ha bunu içmişsin ha süt ürünü tüketmişsin. FoldenHangi tablet canim o bahsettigin kiz icin ugraslardayim
Bilmiyorum olmadım daha bir olsamda rahatlasın ya kız çok emdiği için olabilir prolactin hormonu fazla olunca hormonları baskıloyorTabikii
Nie kız 7 ayda çok uzun
Hayırr cnm kullanma bunu ha bunu içmişsin ha süt ürünü tüketmişsin. Folden al
Vallaha beni anlatıyonbenim de hiç öyle olmaz Dı tek nedeni stresss
Aşkımsınz ya seviyorum sizi
Allah çok çok razı olsun cnm Rabbim oğluşunu sana bağışlasın inşallah
Yumurtlama günü öyle oluyor çatlayan yumurtalar akıntı yapar diye biliyorumKeşkeee yalnız bugün yumurta akı gibi akıntım var nedendir dersiniz @3 cicek annesiyaprk @Prensesim2016 @Blue0Pink M Matthillda
Folik asit cnmbu kalinor ne için azramcım
Cnm kaçırmadın hastaneye gittim bugün çatlar inşallah dedi 18×canımm ben mesajını yeni gördüm yaakaçırdık mı yine okuyayım mı
Olsun cnm okuyabilirsen oku cnm Allah razı olsunçalışıyorum öğlene ya da akşama okuyabilirim ama
Olabilir cnm olursun stres yapma senBilmiyorum olmadım daha bir olsamda rahatlasın ya kız çok emdiği için olabilir prolactin hormonu fazla olunca hormonları baskıloyor
Evet cnm öylr.. Gittim bıgğn hastaneye çatlamak üzere dedi bekliyorm bende evdeYumurtlama günü öyle oluyor çatlayan yumurtalar akıntı yapar diye biliyorum
Cnm gittim sabah 18×22 olmuş çatlar bugğnAynenAsbei doktor ne dedi sana?
hadi bakalım canısı kolay geleKızlar Allah rızaso için bugünkü dualrınıx benim için olsun. Özelden adımı yazabilirim dua edecek varsa
Hep önceki durumları konuştuk paylaştık hiç sonrasını konuşmadık o yüzden belirti yaşananlar açısından tecrübe olsun diye sordum cnmcnm hiç birşey yok ne ağrı ne akıntı, bomboş
olsa Keşkeee en ufak belirti mutlaka paylaşirim burda , hep birlikte bekliycez bakalım,Hep önceki durumları konuştuk paylaştık hiç sonrasını konuşmadık o yüzden belirti yaşananlar açısından tecrübe olsun diye sordum cnm
hep duamdasn canım , iyi takip yap bugünKızlar Allah rızaso için bugünkü dualrınıx benim için olsun. Özelden adımı yazabilirim dua edecek varsa
Saol canısı haber ederimhadi bakalım canısı kolay gele
Kuzum okuyamadim ama dun gece dua ettim tesbih cektim senin icin Rabbim rast getirsin ogluna kavusursun insKızlar bana yasin okuyabilir misnz Allah rızası için yarın doktora gidecem. @3 cicek annesi @Blue0Pink M Matthilldamimiraculum L Laladunya GECEGOZLUMMM Aytanesii @Prensesim2016 K Khvekokusu20 @Modasever @Elaaa01 ve diğer arkadaşlar
Bilmiyorum canım vala bır ay kullanmstm benCanim bende tam tersini biliyorum hatta bunu aldim kullanmadim ya subatta denemem var
Cnm çok saol Allah razı olsun inşallah sende hepinizden inşallah. Sizi çok seviyorum canlsrımKuzum okuyamadim ama dun gece dua ettim tesbih cektim senin icin Rabbim rast getirsin ogluna kavusursun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?