Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ALLAHım hayırlısıyla rast getirsin inşallah. gerçekten elinden gelenin fazlasını yapmışsın canım inşallah hayırlısıyla olur dualarımdasın
Amin canım çok teşekkür ederim, hep birlikte güzel haberler alalım insallah, Allah kaderimize yazmış olsun

Amin canım çok teşekkür ederim, hep birlikte güzel haberler alalım insallah, Allah kaderimize yazmış olsun
inşallahhh gerçekten o kadar çok istiyorum ki hayırlısıyla burdaki arkadaşların hepsinin oğluşunu olmasını ALLAH ım inşallah dualarımızı kabul eder

Bilmiyorum olmadım daha bir olsamda rahatlasın ya kız çok emdiği için olabilir prolactin hormonu fazla olunca hormonları baskıloyor

bu kalinor ne için azramcım
Folik asit cnm
canımm ben mesajını yeni gördüm yaa kaçırdık mı yine okuyayım mı
Cnm kaçırmadın hastaneye gittim bugün çatlar inşallah dedi 18×
çalışıyorum öğlene ya da akşama okuyabilirim ama
Olsun cnm okuyabilirsen oku cnm Allah razı olsun
Kız ğöşn bilemem cnm ama o fo
Bilmiyorum olmadım daha bir olsamda rahatlasın ya kız çok emdiği için olabilir prolactin hormonu fazla olunca hormonları baskıloyor
Olabilir cnm olursun stres yapma sen
Yumurtlama günü öyle oluyor çatlayan yumurtalar akıntı yapar diye biliyorum
Evet cnm öylr.. Gittim bıgğn hastaneye çatlamak üzere dedi bekliyorm bende evde

Hep önceki durumları konuştuk paylaştık hiç sonrasını konuşmadık o yüzden belirti yaşananlar açısından tecrübe olsun diye sordum cnm
olsa Keşkeee en ufak belirti mutlaka paylaşirim burda , hep birlikte bekliycez bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…