- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.781
Allah nasip eder insallahBu arada iki kızım var ve 40 yaşındayım gözümü kararttım valla bende denicem bu ay ovulasyon testlerimi size atarım bana yardımcı olursunuz inşallah
Bende yeni demene yaptim 5 gün falan oldu ama hiç birşey hissetmiyorum belirti falanda yok tutmadi galiba yaKızlar ben ayın 11 ibg3cesini değerlendirdim ya mesela kaç gün sonra belirtiler başlar. Biliyor musunuz ins tutmistir hayırlı ve sağlıklı oglus
Daha cok erken 4 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz..ben gecen ay o kadar gebelik belirtisi yasadimki kesin hamileyim diyordum ama gebelik olusmadi...yani belirti vs psikolojik bence..en iyisi grbrlik testiBende yeni demene yaptim 5 gün falan oldu ama hiç birşey hissetmiyorum belirti falanda yok tutmadi galiba ya
Ben de sizin yaşınızda düşünüyorum Benim de iki kızım var sizi heyecanla takip ediyorumAmin inşallah
Çok güzel özetlediniz bir de şu diyet işini biraz daha ayrıntılı konuşsak mesela ne yemeli yenmemeli gibiDiyet
Alkali su
Cinsel perhiz
Ovulasyon takibi
DUA
Ph yuksek su icmek lazimÇok güzel özetlediniz bir de şu diyet işini biraz daha ayrıntılı konuşsak mesela ne yemeli yenmemeli gibi
Ben bir de buğday çimi suyu nu duydum hem doğurganlığı artırıyor hem de alkali yapıyor diye duydumPh yuksek su icmek lazim
Sut ve sut urunleri yogurt bunlardan uzak durmak lazim
Salatalik mesela bol tuketilebilir
Havuc et ve muz bol tuketilebilir. Yesil cay icebilirsin. Asitli iceceklerden uzak durulacak.Cay kahve konusunda emin degilim acikcasi. Bi yerde okumustum ama kiz bebek isteyenler kahveden uzak dursun diye demekki erkek bebek icin avantaj olabilir.Mutlaka daha cok sey vardir ama ben sadece bunlari onemsiyorum
Bol sebze ve meyve diyebiliriz o zaman ben yanlız et ve et ürünleri de kadını asidik yapıyor erkeğe faydalı diye biliyorumPh yuksek su icmek lazim
Sut ve sut urunleri yogurt bunlardan uzak durmak lazim
Salatalik mesela bol tuketilebilir
Havuc et ve muz bol tuketilebilir. Yesil cay icebilirsin. Asitli iceceklerden uzak durulacak.Cay kahve konusunda emin degilim acikcasi. Bi yerde okumustum ama kiz bebek isteyenler kahveden uzak dursun diye demekki erkek bebek icin avantaj olabilir.Mutlaka daha cok sey vardir ama ben sadece bunlari onemsiyorum
Onu bilmiyorum inan esim yiyor ama ben sevmedigim icin arastirmadimBol sebze ve meyve diyebiliriz o zaman ben yanlız et ve et ürünleri de kadını asidik yapıyor erkeğe faydalı diye biliyorum
Sayısız oku ben günde bir kere mutlaka okudum.Ali İmran 38. Ayeti kaç defa okuyorsunuz arkadaşlar??
Bu arada burası çok güzel bir grup
Ali İmran suresini gergin okudum demiştin cnm. Çok uzun bir süre o. Sadece 38.ayeti mi okudunSayısız oku ben günde bir kere mutlaka okudum.
Evet canım 38. Ayetini sadeceAli İmran suresini gergin okudum demiştin cnm. Çok uzun bir süre o. Sadece 38.ayeti mi okudun
Yusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnmEvet canım 38. Ayetini sadece
birde
Yusuf suresini tam okuyordum. Muhamet suresinde bir kere okudum
Yusuf suresini 7 kere okumuşumdur her cuma gecesi okudum. Valla ben sadece burda ki arkadaşların verdigi duaları okudum.Yusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnm
Münacaat duaları diye bir kitap varmış içinde erkek bebek için dua varmış.. yeşil kaplı bir kitap ben almadım bir İnstagram sayfasında okudumYusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnm
Masallah bereketli olur evin❤Ya kızlar evimin banyosuna kuşlar yuva yapmişlar çok tatlilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?