Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende yeni demene yaptim 5 gün falan oldu ama hiç birşey hissetmiyorum belirti falanda yok tutmadi galiba ya
Daha cok erken 4 gun sonra erken gebelik testi yapabilirsiniz..ben gecen ay o kadar gebelik belirtisi yasadimki kesin hamileyim diyordum ama gebelik olusmadi...yani belirti vs psikolojik bence..en iyisi grbrlik testi

Çok güzel özetlediniz bir de şu diyet işini biraz daha ayrıntılı konuşsak mesela ne yemeli yenmemeli gibi
Ph yuksek su icmek lazim
Sut ve sut urunleri yogurt bunlardan uzak durmak lazim
Salatalik mesela bol tuketilebilir
Havuc et ve muz bol tuketilebilir. Yesil cay icebilirsin. Asitli iceceklerden uzak durulacak.Cay kahve konusunda emin degilim acikcasi. Bi yerde okumustum ama kiz bebek isteyenler kahveden uzak dursun diye demekki erkek bebek icin avantaj olabilir.Mutlaka daha cok sey vardir ama ben sadece bunlari onemsiyorum

Son düzenleme:
Ben bir de buğday çimi suyu nu duydum hem doğurganlığı artırıyor hem de alkali yapıyor diye duydum

Bol sebze ve meyve diyebiliriz o zaman ben yanlız et ve et ürünleri de kadını asidik yapıyor erkeğe faydalı diye biliyorum

Yusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnm
Yusuf suresini 7 kere okumuşumdur her cuma gecesi okudum. Valla ben sadece burda ki arkadaşların verdigi duaları okudum.

Yusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnm
Münacaat duaları diye bir kitap varmış içinde erkek bebek için dua varmış.. yeşil kaplı bir kitap ben almadım bir İnstagram sayfasında okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…