Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yapmadım maalesef. Et ürünü çok yemeye çalıştık sadece eşim soda falan çok içti. Ben çok bir şey yapmadim.
Ben diyet hiç yapmadım. Sadece iki hafta kala sütü kestim o kadar.
Birde eşimle çok bitter çikolata yerdik günde bir kere mutlaka

Kizalr erkek bebek bekleyenler akıntınızin durumu ne acaba bunun cinylsiyetle alakası olabilir mi.benim mesala kızima hamileyken çok akıntım olurdu şimdide hiç akıntım olmuyor yani çok az az genellikle temizim. Yani bilgisi olan varmi.ins erkektr bebisim hepimizin

Yusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnm
Yusuf suresi Muhammed suresi Taha suresi bunları bol bol oku. Tefriciye oku bol bol salavat çek 41 yasin hatmi yapabilirsin mesela duanın kabulü için.

Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah canım
Hayırlı olsun çok sevindim inşallah oğluştur
Allah razı olsun kızlar. Pek aktif değilim burda malum ramazan iş güç. Bende pikten sonra silikleşmeye başlayınca denedim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Bu arada Dlk bbbn çok sevindim cnm sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah ☺

Allah razı olsun Rabbim bu mutluluğu hepinize nasip etsin

Testlerinin fotosu var mı örnek olsun bize

Kızlar bu arada bende hamileyim geçen hafta kanda öğrendim haftaya bayramdan sonra kalp atışı için giderim inşallah
Çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın . Sağlıkla kucağına oğluşunu inşallah. Zamanlaman harika. Lütfen benim içinde dua edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…