- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.821
Ben diyet hiç yapmadım. Sadece iki hafta kala sütü kestim o kadar.Yapmadım maalesef. Et ürünü çok yemeye çalıştık sadece eşim soda falan çok içti. Ben çok bir şey yapmadim.
Süt yemedim derken süt urunleri de mi yemedin.normalde süt ürünlerini çok tüketir misinBen diyet hiç yapmadım. Sadece iki hafta kala sütü kestim o kadar.
Birde eşimle çok bitter çikolata yerdik günde bir kere mutlaka
Süt yemedim demedim canım kestim dedim. Evet ben hiç süt içeren ürünleri yemedimSüt yemedim derken süt urunleri de mi yemedin.normalde süt ürünlerini çok tüketir misin
Bebegin tutunsun hakında hayırlısı olsun inşanlah rabbim herkese yaşatsın bu sevinciSüt yemedim derken süt urunleri de mi yemedin.normalde süt ürünlerini çok tüketir misin
Canim nasilsin kac haftalik oldun
Ben doktora sormuştum kavrulmamış kabak çekirdeği günde mutlaka bir avuç ye dedi birde himalaya tuzu tüket bol bol dediAfiyet olsun canımama benim de kafam karıştı ne yiyeceğimiz birbirine girdi süt ürünleri yenmeyecek tamam ama yeşilliktemi yemeyecegiz geriye birşey kalmadı
Yusuf suresi Muhammed suresi Taha suresi bunları bol bol oku. Tefriciye oku bol bol salavat çek 41 yasin hatmi yapabilirsin mesela duanın kabulü için.Yusuf süresini 7 kere okuyun demişlerdi bana. Muhammet süresini de duydum.Baska bildiğiniz var mi. Geniş kapsamlı bir dua mesela.sen neler okudun cnm
Ben her akşam her akşam eşimle bi kase bitirirdik. Diyet olmasa bile seviyoruz eşimleBen doktora sormuştum kavrulmamış kabak çekirdeği günde mutlaka bir avuç ye dedi birde himalaya tuzu tüket bol bol dedi
Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah canımKızlar bu arada bende hamileyim geçen hafta kanda öğrendim haftaya bayramdan sonra kalp atışı için giderim inşallah
Hayırlı olsunYusuf suresi Muhammed suresi Taha suresi bunları bol bol oku. Tefriciye oku bol bol salavat çek 41 yasin hatmi yapabilirsin mesela duanın kabulü için.
Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah canım
Allah razı olsun kızlar. Pek aktif değilim burda malum ramazan iş güç. Bende pikten sonra silikleşmeye başlayınca denedim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.Hayırlı olsunçok sevindim inşallah oğluştur
Allah razı olsun Rabbim bu mutluluğu hepinize nasip etsinAllah razı olsun kızlar. Pek aktif değilim burda malum ramazan iş güç. Bende pikten sonra silikleşmeye başlayınca denedim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Bu aradaDlk bbbn çok sevindim cnm sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah ☺
Testlerinin fotosu var mı örnek olsun bizeAllah razı olsun kızlar. Pek aktif değilim burda malum ramazan iş güç. Bende pikten sonra silikleşmeye başlayınca denedim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Bu aradaDlk bbbn çok sevindim cnm sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun inşallah ☺
Canım m nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıklı oğlusun karnındadırKızlar bu arada bende hamileyim geçen hafta kanda öğrendim haftaya bayramdan sonra kalp atışı için giderim inşallah
Ay cnm yok ya attım hepsini. 1 gün pik kaldı diğer gün öğlen silinmeye başladığında olduTestlerinin fotosu var mı örnek olsun bize
Allah razı olsun cnm hepimize nasip olsun inşallah. Evet pikten sonra silikleşmeye başlayınca denedimCanım m nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıklı oğlusun karnındadırzamanlamaya dikkat ettin mi
Çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın . Sağlıkla kucağına oğluşunu inşallah. Zamanlaman harika. Lütfen benim içinde dua edermisinKızlar bu arada bende hamileyim geçen hafta kanda öğrendim haftaya bayramdan sonra kalp atışı için giderim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?