Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bir arkadaşımın ultrason fotosu vardı seninkinin tıpatıp aynısı onun oğlu oldu. İnşaAllah seninde oğlun olur hayırlısıyla
Gerçekten mi canım ya valla.umutlaniyrm boyle yazıları okuyunca Allah razı olsun inşallah benimde oğlum olur canım çok.sagol valla ya aminnn

Benim kayınvalidem eşime hamileyken kolunda hep altın bilezikler görürmüş canım
Hadi yaa cnm bende hep koluma takmıştım bilezik takı faln bisuru altındi yani insallh bana da Rabbim hayırlısıyla erkek annesi olmayi nasip eder

En iyisi hayıt tohumu suyu ve soğan kürü ben gerisini bilmem valla çok dikkatli kullanmak lazım bu tür bitkileri
Canim sen misir gevreği yiyorum dedin ya hangisinden alip sütsüz nasil yiyodun.bende almayi istiyorum da sütsüz yiyebilir miyim bilmiyorum hic yemedim sadece nesguik yedim oda olur mu

Canim sen misir gevreği yiyorum dedin ya hangisinden alip sütsüz nasil yiyodun.bende almayi istiyorum da sütsüz yiyebilir miyim bilmiyorum hic yemedim sadece nesguik yedim oda olur mu
Valla her sabah düzenli süt eklemeden su yada kayısı meyvesuyu ekleyip yedim tadı hiç hoş degildi ama sütte eklesem olmazdı

Doktor takibinde yaptırmak en güveniliri henüz bir şey kaybetmiş degilsin. Testlere devam et bence sonra silikleşince yine git doktora çatlamış mı diye
Canım zaten tam uygulamak mümkün değil hem herşeyi tam uygulanan da olmayabilir Rabbimin mucizelerine akıl sır ermez inşallah nasip olur biz de burdan okuyup seviniyor ümitleniyoruz güzel haberlerinizi duydukça

Canım zaten tam uygulamak mümkün değil hem herşeyi tam uygulanan da olmayabilir Rabbimin mucizelerine akıl sır ermez inşallah nasip olur biz de burdan okuyup seviniyor ümitleniyoruz güzel haberlerinizi duydukça
Aynen orasını doğru diyon cnm herşeyi yapsan da en iyisini Rabbim.bilir inşallah bana da nasip olur da burdan yazarm.size güzel hberleri insallah

Maşşalah kuzum inşallah erkektir sanki kesenin şekli fasulye gibiymiş de büyüyünce hafif bozulmuş. Benimkide Fasulye şeklindeydi
İnsallh canım.amiinnn valla.hic bir bilgim yok bu kese konularında artık bakalım 1ay sonra belli olur heralde inş bana da nasip.olur bı paşa

17 gün sabahki ilk testim bu arkadaşlar silinmesinimi bekleyecek erkek çocuk için birde benim.koyulasmasi bayağı uzun sürüyor

Kusura bakma canım ya beceremedim şimdi atiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200531-100412_Samsung Internet.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…