Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hadi yaa ay inşallah ya canım hayirlisi olsun inşallah hep dua ediyrm ben tam 8+1im canım bugün dün kalp.atisina gttimm sukur herşey yolundaydı
Canım altın erkek çocuk derler bence bebeşin erkek .
Bu da sabahki testim
Canım bence sıkı takip yap pik yakın
Gözün aydın canım bu ay güzel haberi vericen inseAllah
Sağol kuzum aminnn inşallah canım umutluyum

Eklentiler

• 3B0C9630-C95C-4DF1-B7F8-300200CDFB11.webp
    14 KB · Görüntüleme: 53
  • 19D7078E-C14E-4023-A237-37925F1546FB.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 51
ElifAsel54 iwashereonce L Laladunya 11 de test yaptım iyice açılmış kızlar gece kesin çarladı zaten akşam akıntı ve kasık ağrım bitmişti
Çok sevindim adınıza inşallah tutunur ve daha da mutlu oluruz zamanlanız güzel olmuş kaç ay takip ettiniz ? Bir de şey sormak istiyorum pikten sonraki ilk renk açılmasında çatlama olmuş oluyor değil mi tamamen silikleşmeyi mi bekliyoruz

İnşallah canım. Bu ay 3. Ayım ilk aydan beri denedim . İlk ay 2.5 gün 2. Ay 3 gün ile tıtunmadı . Bu ay 2 gün oldu bakalım.evet iyice silinmesine gerek yok ilk açılmasında çatlamış oluyır canım.ama şöyle bşrley var normalde benim testim pikten 36 saat sonra ultra pikten 24 saat sonra çatlardı dün ben erken çatlasın diye sıcak banyo yaptım kasıklarına sıcak su tuttum ve süt maydanız buharı yaptım ve çom şükür 12 saat sonda öatladı.takip yaparken test saatlerini ve ilişki günleri ve saatlerini öutlaka not al canım. Saat kaçta pik oldu veya ultra pik oldu ne zaman çatladı hep not al.

Tamam canım çok teşekkür ederim pik olmadan kaç saat önce oldu ilişkin bir de korunmasız tek ilişki dimi öncekiler korunmalı

Tamam canım çok teşekkür ederim pik olmadan kaç saat önce oldu ilişkin bir de korunmasız tek ilişki dimi öncekiler korunmalı
Canım zaten bu ay 2 ilişkim olabildi birincisi korunmalıydı ikincisi korunmasız ama bu ay çok spontan ve plansız oldu . 6. Gün adet bitti. 7(korunmalı)-8 gece korubmasız oldu.ki ben 8. Gün planlamıyordum ama eşim çok istedi diye. Ama erken yunurtlayacağımı adet biter bitmez gelen akıntı ile tahmin ettim. 8. Gün testim çok silikti ve 9. Gün sabah pike yakın oldu 9. Akşam pik oldu , 10. Sabah ultra pik oldu ve gece 21-1 arası çatladı . Yani ilişkimden 46-48 saat sonra çatlamış oldu. En soldaki test 8. Gün 9. Gün 10. Gün ve en sağdakide dün gece 1 deki çatlamış test.

Eklentiler

• 3CFB4CA5-35C9-4FCB-AC02-CE53B9B8E4AB.webp
    19 KB · Görüntüleme: 39
  • FE1D5FF2-4D55-41B1-B7A1-E7FB7B130EE9.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 0190C386-9544-427A-A2CA-8E144D86376E.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
  • F579F524-36DC-4B55-A27B-6FD365DE4795.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 42
Zamanlama süper inşanlah bir kız bebiş tutunur. Hakında hayırlısı canım benim

3 saat sonra yapayım mı tekrar
Canım bende senin gibi denedim ama 3 saatte bir yumurta çatladı sandım ilişki oldu sonra tekrar yaptım testi bir kaç saat sonra pik göründü bu gün doktora gittim çatlamamış koz bebek için yapmış gibi oldu anlayacağın bence doktora görün çatladı demeden ilişki olmasın bu arada dua bekliyorum hepinizden rabbim bana da tüm isteyenlerede hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah gönlüne göre olur önce sana sonra bize ben biraz daha beklicem sanırım küçük büyüsün biraz daha

çatladı dedikten sonra da asidik olmazmi ortam bazı arkadaşlar öyle dedi

testi takip yapayım pazartesi ancak gidebilirim dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…