- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.141
Testleri yaparken uyudun mu hicCanım bende senin gibi denedim ama 3 saatte bir yumurta çatladı sandım ilişki oldu sonra tekrar yaptım testi bir kaç saat sonra pik göründü bu gün doktora gittim çatlamamış koz bebek için yapmış gibi oldu anlayacağın bence doktora görün çatladı demeden ilişki olmasın bu arada dua bekliyorum hepinizden rabbim bana da tüm isteyenlerede hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah
Evet canım bende öyle yapıcam Pazartesi sabah tekrar gidicem ama ozamana kadar takip etmeye devam edicem rabbim isterse olur ona dua edelim bol boltesti takip yapayım pazartesi ancak gidebilirim dr a
Yok canım uyumadaım test aralarında yarım bardak su içtim dikkat ettim hatırlarsanız foto attım durmadanTestleri yaparken uyudun mu hic
Oncesinde doktora gitmismiydin hic yumurta icin, acaba ilki catladi da geriden gelen gelismis bi yumurtayi mi doktorYok canım uyumadaım test aralarında yarım bardak su içtim dikkat ettim hatırlarsanız foto attım durmadan
Yok dedi canım çatlayan yumurta yok senin testler bozuktur dedi kısmet artıkOncesinde doktora gitmismiydin hic yumurta icin, acaba ilki catladi da geriden gelen gelismis bi yumurtayi mi doktor
Olmazsa bugun de yap denemeYok dedi canım çatlayan yumurta yok senin testler bozuktur dedi kısmet artık
Cnm senın en fazla 2 günün var gıbı duruyor önceden yaptınmı HIc takipBugun 15 günüm testlerin bunlar
Hemen tutar mı? Belki daha sonra ki denemeler de çıkacak. Kader bencebenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Doktor takibinde yaptırmak en güveniliri henüz bir şey kaybetmiş degilsin. Testlere devam et bence sonra silikleşince yine git doktora çatlamış mı diyeCanım bende senin gibi denedim ama 3 saatte bir yumurta çatladı sandım ilişki oldu sonra tekrar yaptım testi bir kaç saat sonra pik göründü bu gün doktora gittim çatlamamış koz bebek için yapmış gibi oldu anlayacağın bence doktora görün çatladı demeden ilişki olmasın bu arada dua bekliyorum hepinizden rabbim bana da tüm isteyenlerede hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah
Hayır hiç takip etmemiş daha önce ve diyet falanda yapmamış var mı böyle oğluş olan sadece yumurtlamayla.Cnm senın en fazla 2 günün var gıbı duruyor önceden yaptınmı HIc takip
Evet canim çatlamış daha test yapma bol dua et şimdiElifAsel54 iwashereonce L Laladunya 11 de test yaptım iyice açılmış kızlar gece kesin çarladı zaten akşam akıntı ve kasık ağrım bitmişti
2. Ayim geçen ay yumurta olusmadiCnm senın en fazla 2 günün var gıbı duruyor önceden yaptınmı HIc takip
Cnm zamanlamn çok güzel olmuş hayırlı olsun
Zamanlama süper inşanlah bir kız bebiş tutunur. Hakında hayırlısı canım benim
Canım bende senin gibi denedim ama 3 saatte bir yumurta çatladı sandım ilişki oldu sonra tekrar yaptım testi bir kaç saat sonra pik göründü bu gün doktora gittim çatlamamış koz bebek için yapmış gibi oldu anlayacağın bence doktora görün çatladı demeden ilişki olmasın bu arada dua bekliyorum hepinizden rabbim bana da tüm isteyenlerede hayırlı erkek evlat nasip etsin inşallah
Rica ederim canım dilediğin zaman gelsin kızın .Çok teşekkür ederim canım inşallah gönlüne göre olur önce sana sonra bize ben biraz daha beklicem sanırım küçük büyüsün biraz daha
Benim canım ikinci oğlumda ve ilk ıoğlumda hiç diyet yapmadım. Birincide ovu bile yapmadım.Hayır hiç takip etmemiş daha önce ve diyet falanda yapmamış var mı böyle oğluş olan sadece yumurtlamayla.
tamam canım teşekkür ederim dua edeceğim canım inşallahzEvet canim çatlamış daha test yapma bol dua et şimdi
Benim kayınvalidem eşime hamileyken kolunda hep altın bilezikler görürmüş canımKızlar rüyamda altın bilezik gördüm bu kız çocuğa mi işaret yaa 2 3 gündr rüyalarımda hep biseyler goruyrm anlamı hep kiz cocuga isaretmis tabi herşeyi Rabbim bilir ama hayırlısı olur inşallah
Allah razı olsun canım rabbim şeninde kalbindesiniz versin inşallahteşekkür ederim canım. İnşallah tutunur kızçem.
çok teşekkür ederim canım inşallah allah basip eder.
inşallah canım dua edeceğim senin için.
Rica ederim canım dilediğin zaman gelsin kızın .
Benim canım ikinci oğlumda ve ilk ıoğlumda hiç diyet yapmadım. Birincide ovu bile yapmadım.
tamam canım teşekkür ederim dua edeceğim canım inşallahz
Canım bu teste göre bence 2-3 güne çatlar bir hafta sürmezBu da sabahki testim
Evet canım öyle yapıcam takibe devam rabbim bilir duamı ediyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum artık gerisi kısmet canımDoktor takibinde yaptırmak en güveniliri henüz bir şey kaybetmiş degilsin. Testlere devam et bence sonra silikleşince yine git doktora çatlamış mı diye
Canım bir arkadaşımın ultrason fotosu vardı seninkinin tıpatıp aynısı onun oğlu oldu. İnşaAllah seninde oğlun olur hayırlısıylaCok sagol cnm amin inşallah oyledr yaa İkra meyrada erkek dedi ama bakalım artık.ins Rabbim nasip eder banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?