Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Testleri yaparken uyudun mu hic

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Hemen tutar mı? Belki daha sonra ki denemeler de çıkacak. Kader bence sağlıklı ve güzel ahlaklı bir çocuğum olur inşallah

Doktor takibinde yaptırmak en güveniliri henüz bir şey kaybetmiş degilsin. Testlere devam et bence sonra silikleşince yine git doktora çatlamış mı diye

Cnm zamanlamn çok güzel olmuş hayırlı olsun

teşekkür ederim canım. İnşallah tutunur kızçem.

Zamanlama süper inşanlah bir kız bebiş tutunur. Hakında hayırlısı canım benim

çok teşekkür ederim canım inşallah allah basip eder.

inşallah canım dua edeceğim senin için.

Çok teşekkür ederim canım inşallah gönlüne göre olur önce sana sonra bize ben biraz daha beklicem sanırım küçük büyüsün biraz daha
Rica ederim canım dilediğin zaman gelsin kızın .
Hayır hiç takip etmemiş daha önce ve diyet falanda yapmamış var mı böyle oğluş olan sadece yumurtlamayla.
Benim canım ikinci oğlumda ve ilk ıoğlumda hiç diyet yapmadım. Birincide ovu bile yapmadım.

Evet canim çatlamış daha test yapma bol dua et şimdi
tamam canım teşekkür ederim dua edeceğim canım inşallahz

Kızlar rüyamda altın bilezik gördüm bu kız çocuğa mi işaret yaa 2 3 gündr rüyalarımda hep biseyler goruyrm anlamı hep kiz cocuga isaretmis tabi herşeyi Rabbim bilir ama hayırlısı olur inşallah
Benim kayınvalidem eşime hamileyken kolunda hep altın bilezikler görürmüş canım

Allah razı olsun canım rabbim şeninde kalbindesiniz versin inşallah

Doktor takibinde yaptırmak en güveniliri henüz bir şey kaybetmiş degilsin. Testlere devam et bence sonra silikleşince yine git doktora çatlamış mı diye
Evet canım öyle yapıcam takibe devam rabbim bilir duamı ediyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum artık gerisi kısmet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…