Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok yok adet bitince tak, 3 gun dursun, dusta cikarmana gerek yok cikarsa kendi ciksin ozellikle cikarma durabildigi kadar dursun. Yumurtlama gunune kadar istedigin kadar yapistir ne zaman istersrn, deneme oncesi cikar,

Anladım o zaman pik olduğu gün çıkarıcam
Bugün adetimin 18.günü bu ay yapamam heralde bugünlerde pikim var ama çatladımı emin olamıyorum koyu çıktı yine

Cinsiyet tercihin yoksa 3 gun degerlendir bence pik gordugunde

Cinsiyet düşünmüyorum artık
Gönlüm kıza daha yatkındı 1 oğlum olduğu için ama artık umrumda değil ben 1 senedir her ay pik günlerini ve sonrasını bile full değerlendirmeme rağmen tutmuyo
bide o riski göze alamam
Allah seninde gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin

Amin cumlemizin canim, vardir bi vakti zamani gonlunu ferah tut, nasip olsun insallah

Canım ben nbt life b 12 çiğneme tableti kullanıyorum iğnelerden daha etkili hersabah kahvaltı sonrası içiyorum. 1 .5 ayda benim değerimi 800 getirdi. Referans aralığı 500 yazsada olması gereken 800 canım . Ben fonksiyonel tıp doktoruna gidiyorum . Bütüncül değerlendiriyor. D vit 60-100 olması lazım mesela ideal aralık. Ferritin demir değosu 60 gibi gibi . Mesela biçbirşey kullanmıyorsa bile bir insankn d vit omega 3 ve sonucunu göre b12 alması gerekirmiş .

Pikten sonraki ilk silinmeyi bulmak icin kac saat arayla yaptiniz acaba bir de ilk denemenizde oldu mu hemen baska soru yok

Pikten sonraki ilk silinmeyi bulmak icin kac saat arayla yaptiniz acaba bir de ilk denemenizde oldu mu hemen baska soru yok
3 saat arayla yaptım test . İlk silinme öğle oldu öğlen değerlendirdim birde akşam. Yani 2 deneme oldu aklına takılan varsa sorabilirsin sorun değil

Ay nolursun bana o kullandığının resmini yollarmısın yarın eczaneden alayım canım ☹
Bizim yerlerde o zaman desene☹ peki b12'ye devam ediyomusun 800 olmuş değerin aşırısı zarar olmazmı
En son benim d vitaminim 22'ydi eşiminki 18
Ona 3 tane ampul alıp içirmiştim bende 2 tane içtim ama yeterli olmazmı sence?
Sen d vit ne kullanıyorsun? Omega 3'ü eşim hiç kullanmadı bende dediğim gibi 3 ay kullanıp bıraktım onu birazda maliyetli bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…