- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.341
Vücut alkali olunca y spermi daha dayanıklı olur ama asidik olunca kız spermleri daha uzun yaşar erkek spermi aside dayanamazAsitleştiği zaman ne etkisi oluyo acaba cok soru sordum
Ben hic duymadim cnmKızlarrr iyi akşamlar erkek bebek ile 2li tarama testinde ense kalınlığı ne kadar alakalı Yani 2 sen üstü erkek altı kız dıyolar
Yok yok adet bitince tak, 3 gun dursun, dusta cikarmana gerek yok cikarsa kendi ciksin ozellikle cikarma durabildigi kadar dursun. Yumurtlama gunune kadar istedigin kadar yapistir ne zaman istersrn, deneme oncesi cikar,
Cinsiyet tercihin yoksa 3 gun degerlendir bence pik gordugundeAnladım o zaman pik olduğu gün çıkarıcam
Bugün adetimin 18.günü bu ay yapamam heralde bugünlerde pikim var ama çatladımı emin olamıyorum koyu çıktı yine
KesinlikleOzamansa pikten sonra degerlendirmek lazım tesekkurler
Cinsiyet tercihin yoksa 3 gun degerlendir bence pik gordugunde
Değerlendirdim pikten sonra ilk silinmeyi şimdi 2 aylık hamileyimSiz değerlendirdiniz mi son zamanlarda nasıl istiyosunuz
Amin cumlemizin canim, vardir bi vakti zamani gonlunu ferah tut, nasip olsun insallahCinsiyet düşünmüyorum artık
Gönlüm kıza daha yatkındı 1 oğlum olduğu için ama artık umrumda değil ben 1 senedir her ay pik günlerini ve sonrasını bile full değerlendirmeme rağmen tutmuyo
bide o riski göze alamam
Allah seninde gönlüne göre hayırlısıyla nasip etsin
Canım ben nbt life b 12 çiğneme tableti kullanıyorum iğnelerden daha etkili hersabah kahvaltı sonrası içiyorum. 1 .5 ayda benim değerimi 800 getirdi. Referans aralığı 500 yazsada olması gereken 800 canım . Ben fonksiyonel tıp doktoruna gidiyorum . Bütüncül değerlendiriyor. D vit 60-100 olması lazım mesela ideal aralık. Ferritin demir değosu 60 gibi gibi . Mesela biçbirşey kullanmıyorsa bile bir insankn d vit omega 3 ve sonucunu göre b12 alması gerekirmiş .Ciddimisin şok oldumama bize doktor hiç öyle bişey demedi referans arasındaydı bizim değerler referansda maksimum 500 yazıyordu
Doktor hap vermişti sadece eşim için ama bana bişey söylemedi
Peki ne kullansak hemen yükseltir iğne duymuştum ama malum hastanelere gidemiyoruz hap yok mu daha etkili bişey? Kötü oldum şimdi 1 senedir bu yüzden mi tutmuyo acaba
Kız gibi sankiKuzenimin kızlar.tahmin lütfen
Daha 2 aylık belli olmaz ki şimdiAllah kucaginiza almayi nasip etsin.. Cinsiyeti nedir acaba merak ettim
3 saat arayla yaptım test . İlk silinme öğle oldu öğlen değerlendirdim birde akşam. Yani 2 deneme olduPikten sonraki ilk silinmeyi bulmak icin kac saat arayla yaptiniz acaba bir de ilk denemenizde oldu mu hemen baska soru yok
Canım ben nbt life b 12 çiğneme tableti kullanıyorum iğnelerden daha etkili hersabah kahvaltı sonrası içiyorum. 1 .5 ayda benim değerimi 800 getirdi. Referans aralığı 500 yazsada olması gereken 800 canım . Ben fonksiyonel tıp doktoruna gidiyorum . Bütüncül değerlendiriyor. D vit 60-100 olması lazım mesela ideal aralık. Ferritin demir değosu 60 gibi gibi . Mesela biçbirşey kullanmıyorsa bile bir insankn d vit omega 3 ve sonucunu göre b12 alması gerekirmiş .
İyi akşamlarÇok Tesekkurler iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?