Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Okuyacağın duaları bn sna atayım inş olur kalpten istiyorum gerçekten rabbim seni tez zamanda bebek müjdesiyle sevindirsin

ALLAH razı olsun canım benim duyduğum en güzel dua bu bende birkaç ayet var ama sendekileri de okumak isterim sağolasın
Rabbim seni de muradına erdirsin

Mavi Boncugumm canım sen hatırlıyormusun neler yapmıştın oğluşunda inşAllah tez vakitte hamile kalırsın..

Amin canım sağol Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin o ay aslında öyle özel bişey yapmadım yumurtlama günümü bilmiyodum o zamanlar ovulasyon testinden haberim yoktu ama şeyi hatırlıyorum eşime o iş olmadan yarım saat önce sade kahve içirirdim yanında bitter. Bitterin erkeklere çok faydası var bide ben alttaydım
O ayki ilişki takvimimi yolluyorum
adet döngüm 30-35 gün arası
o ay adetimin 35.gününde yerleşme kanamam olmuştu
Son adetim 2 aralıktı bak tabloda yazan en alttaki 5 Ocak yerleşme kanaması
muhtemelen 12-13 gün öncesindeki ilişki tuttu

Son düzenleme:
Rabbim tekrar yaşatsın o sevinci inşallah

Arkadaşlar test yaparken sürekli mi yarım bardak su içip 3 saat sonra testi yapıyorsunuz yoksa sadece sabah ilk idrardan sonra mi su içme? Gün içinde hiç icilmiyor mu?
Her testten sonra yarım bardak su içip 3 saat sonra test yapılır. Sadece sabah değil her testten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…