- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.681
Okuyacağın duaları bn sna atayım inş olur kalpten istiyorum gerçekten rabbim seni tez zamanda bebek müjdesiyle sevindirsin
Mavi Boncugumm canım sen hatırlıyormusun neler yapmıştın oğluşunda inşAllah tez vakitte hamile kalırsın..
Rabbim tekrar yaşatsın o sevinci inşallahCanım o ay aslında öyle özel bişey yapmadım yumurtlama günümü bilmiyodum o zamanlar ovulasyon testinden haberim yoktu ama şeyi hatırlıyorum eşime o iş olmadan yarım saat önce sade kahve içirirdim yanında bitter. Bitterin erkeklere çok faydası var bide ben alttaydım
O ayki ilişki takvimimi yolluyorum
adet döngüm 30-35 gün arası
o ay adetimin 35.gününde yerleşme kanamam olmuştu
Son adetim 2 aralıktı bak tabloda yazan en alttaki 5 Ocak yerleşme kanaması
muhtemelen 12-13 gün öncesindeki ilişki tuttu
Eki Görüntüle 2645436
Rabbim tekrar yaşatsın o sevinci inşallah
Haklısın kesinlikleAmin inşAllah bütün isteyenlere de
Cinsiyetede takılmıyorum artık
Yine oğlum olsa Allah böyle uygun görmüş şükürler olsun derim❤
Bana da atın o duaları lütfen.ALLAH razı olsun canım benim duyduğum en güzel dua bubende birkaç ayet var ama sendekileri de okumak isterim sağolasın
Rabbim seni de muradına erdirsin
ALLAH razı olsun canım benim duyduğum en güzel dua bubende birkaç ayet var ama sendekileri de okumak isterim sağolasın
Rabbim seni de muradına erdirsin
Aminnn canım sende okuduğun duaları bana atarsan çok sevinirim
Bana da atın o duaları lütfen.
Ne duasıymış kız gruba atınBana da atın o duaları lütfen.
Simdide kendimiz popüler olmayi bekliyoruuzzz bacimmSizin çeneniz sayesinde popüler konu oldu şimdi ne bekliyorsunuz merak ettim:))
Hele ben Çok oldu yazmayaliiMeydanı boş bıraktık biraz gelekde doldurak dedik
Peşimden gelin o vakit yolunuz uzun :)))Simdide kendimiz popüler olmayi bekliyoruuzzz bacimm
Sen neler yapiyosunkiiPeşimden gelin o vakit yolunuz uzun :)))
Yıllarca yazmasanda unutulmazsınHele ben Çok oldu yazmayaliiburanin eskilerindenim aylar belkide yillar olduu
Aminnn canım sende okuduğun duaları bana atarsan çok sevinirim
Ayıp etmişlerUnutanlarr varmisss
Her testten sonra yarım bardak su içip 3 saat sonra test yapılır. Sadece sabah değil her testten sonraArkadaşlar test yaparken sürekli mi yarım bardak su içip 3 saat sonra testi yapıyorsunuz yoksa sadece sabah ilk idrardan sonra mi su içme? Gün içinde hiç icilmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?