Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Cnm önceden fırsatın yoktu girmeye ayda yılda girerdin. Maşallah açıldın bu aralar çıkmak bilmiyorsun burdan
elimraaa
He ya kız gercekten elimraaa bize zar zor yazardin hatta hic yazmazdin okur okur cikardin masallah burada cok hizli goruyorum seni bizim grupta isteme yan cebime koy misaliydi demek

Seni çok merak ediyorum cnm inş hakkında hayırli sağlıkli erkek evlatların olur kac haftalık oldun bu arada
İnslalah canım benim yaa çok sağol inanki 9haftalik.olduk cnm bende çok merak ediyorum Allah'ım.insallah bana erkek evlat nasip etsin sen hamilemiydin cnmnya ben unuttum inanki

Ortalama 11 . Gün felan olmul o zaman . Adet düzenin nasıldı canım o dönem .

Bnmde bu ara akrabalardan çok kürtaj olan olduda diğerlerinin 6 ay süreyle olduda birinin 1 seneden fazla olmuyo hala

Nasip tabi... Benim topiğimde bi bayan vardı ikizlere hamileydi kürtaj oldu hemen ardından daha adet bile görmeden hamile kaldı oğlunu kucağına aldı Allah yazmışsa her türlü oluyor
Ben bu kadar bekleyeceğimi tahmin etmemiştim 13 ay geçti

Okuyacağın duaları bn sna atayım inş olur kalpten istiyorum gerçekten rabbim seni tez zamanda bebek müjdesiyle sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…