- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.721
Nasıl ya sen istiyor muydun bebek. Sanki yapmayacak mi demiştin. Gözün aydın amin
Bugünki mi cnm. kaçıncı günün denemeden sonra. Hayırlı olsun çok sevindim
Evet ikna ettim bi sekilde eşimiNasıl ya sen istiyor muydun bebek. Sanki yapmayacak mi demiştin. Gözün aydın amin
Sasirdim valla
Çok sağol canimBugünki mi cnm. kaçıncı günün denemeden sonra. Hayırlı olsun çok sevindimkan verdin mi. Ver mutlaka
Yükseliyor o zaman çok şükür. Hadi bakalım sağlıklı bir oglus gelsin inşallahÇok sağol canim
Bugun 13.gun canım yarin kan vereceğim inşallah
9.ve 10.gun cok silikti 11.gun net cikmaya başladı
Amann inşallah cnmSasirdim valladarısı başımıza ins tek ilişkiyle mi hamile kaldım her şeyi denedin mi. Yasin kaç bu arada cnm
Aminn Insallah kuzum hayırlısı olsun insallahYükseliyor o zaman çok şükür. Hadi bakalım sağlıklı bir oglus gelsin inşallah
Cancagzim tebrik ederim Allah'ım.insallah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallahEvet ikna ettim bi sekilde eşimi
Tesekkur ederim darısı sana inşallah
Aminn inşallah canim Allah razi olsunCancagzim tebrik ederim Allah'ım.insallah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Canımmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin büyüsün paşan
Amin canim benim çok tesekkur ederim nasipte vardir insallahCanımmm çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin büyüsün paşan ❤
Pikken riskli değil miydi. Bu ay ben de 2 değerlendirme düşünüyorum. Nasıl olacağına karar vermedim ama.Amann inşallah cnm
32 olucam yakında, iki deneme 20 saat ara ile. Biri pikken diğeri ertesi gün, bu ay hic bisey denemedim diyet falan yapmadım ani oldu hersey, ama zaten kac aydır diyet yapıyordum yoğurtla süte dikkat etmistim
Benim pik suresi çok az o yuzden pikken denedimPikken riskli değil miydi. Bu ay ben de 2 değerlendirme düşünüyorum. Nasıl olacağına karar vermedim ama.
Cokkk sevindimm Allah sana hayırlı akıllı bir erkek bebek nasip etsin canım. Gözün Aydın olsun
Cokkk sevindimm Allah sana hayırlı akıllı bir erkek bebek nasip etsin canım. Gözün Aydın olsun
Canim benim cok tesekkur ederim insallahCokkk sevindimm Allah sana hayırlı akıllı bir erkek bebek nasip etsin canım. Gözün Aydın olsun
Merhaba, Teşekkür ederim sen nasılsın? Alti aylık oldum.Nasılsın cnm bn seni takip ediyom merak ediyom kaç aylık oldun
Merhaba, Teşekkür ederim sen nasılsın? Alti aylık oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?