Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oo iyi ilerlemiş rabbim kolay doğumlar nasip etsin inş ya cnm birşey sorucam mesela erk3k olduğunu dukduktan sonrada dualarına devam ediyonmu yoksa bıraktınmi veya yaptigin dualar varmi
Olduktan sonrada şükür ettim Allah’a. Dua etmeyi hiç bırakmadım. Çocuklarım ailem için arkadaşlarım için hep dua ettim. Yaptığım özellikle bir dua olmadı. O an aklıma hangi dua gelirse onu okuyorum.

Hainlikk derkennn
Amin insallah tesekkur ederim,
Sende bebegini saglikla al kucagina insallah
Sagol insallahhh.
Hani onceki aylarda silik bile degil hayalet cikan cizgileri bile bize atan sen ne olduda bu ay atmadin niye atmadin mesela senin 9. Veya 10. Gununde ortamimiz baya iyiydi istesen soleyebilirdin diger aylardaki gibi degilmi ama soylemedin canin sagolsun yolun acik olsunn anlamamiz gerekiyoduu ama neyseeee
Tekrardan tebriklerrr

Neyi anlamaniz gerekiyordu ,? Hic bi zaman hic biseyi saklamadim saklamam da, bunu az cok biliyosun. 9.gun CARSAMBA gunuydu. O gun olanlari ve hesabimi kapattigimi biliyorsun..
Ben bu ay onemsemedim olacagini bile dusunmuyordum bunu anlattim hepinize cok cok iyi biliyorsun. Nasi bi stresle ne zaman test yaptim tahmin etmek zor degil,,
Kaldi ki 9 ve 10.gun gordugum cizgiler yine gecen aylarda ki gibiydi. Benim icin yine kimyasal yada yine kuruma cizgisiydi. Ben yok bile dedim 3 cicek annesi var dedi. Ben yine kimyasal dedim. Olmayacak dedim. Saklamak gibi bi amacim olsa bugun buraya daha kese yada kalp atasini bile gormedigim bi gebeligin fotosunu koymazdim, yine gecen aylarda ki belirsiz cizgiler olsa yine buraya koymazdim.
Senin 9. 10.gun ortamimiz iyiydi dedigin gunler ben biriyle tartisip herkesi sildigim gunlerdi, arkamda bi kisi bulamadigim gunlerdi

Son düzenleme:
Gecen aylardaki senin cikan belli belirsiz cizgilerin cok gec cikiyodu mesela o cizgileri hic 9 veya 10gunlerde gormuyoduk 12 . Gun hatta bi onceki denemen 14. Gun silik bi cizgi cikti gec cikti diye yine kiz olma ihtimali yuksek demistin dimi bu erken belli olduguna gore insallahhh sagliklidir hicbir art niyet yok icimde allah saglikla kucagina almayida nasip etsin hayirli saglikli bi erkek evladn olur insallah ama aramizdan cok sinsice ayrilacagini soyluyodun hatirladin dimi oylede olduumathilda modasever giiti ya sende bana guven olmaz bende heran gidebilirim kizlar bana guvenmeyin diyodun bizde salakk gibii yok ya saka yapiyodurr dedikkk gercekten demekki bunlar senin icinden kalbinden gecmisski yazmissin bize bunlari olsun hic onemli degil allah herkesin kalbine gore versinn üzüldükmü evet hepimiz grupça üzüldükk senle 3 cicek annesinin bole yapmasina size hic yakismadi yok neymis dua grubunda tartisma olmus ve sizi savunmamisiz ben sizin o grupta eklii bilee degilimmm hakkimm varsa helaal olsun ama boyle bi haksizligida hakketmedikkk

Arkamda bile bi kisi bulamdagm dedigin gunlerr ben yoktum o aralar 2 gun girmedim hatta kizlar cagirdi beni azramla aytenazmi 2kiz1anne gidiyorr diye hemen girdim zaten is isten gecmisti ve bi onceki mesajmda yazdgm gibi bem szin dua grubunda ekli degildim ve ne olup bittigini bilmiyorumm size kalirsa hergun birisiyle tartisirsimiz sizin giboleriyle ugrasilmaya degmez

Gereken yerde gereken cevabi verseydiniz bazilarina suan benim icin hakli olurdun emin ol. Soylediginde art niyet aramiyorum,, Allah goruyor ve biliyor. Sinsi olsam herkesten herseyi saklardim, cok komiksin gercekten sinsice ayrilmak falan, gayet saka yollu soyledigimi biliyordunuz, bunu soyleyebildigine inanamiyorum gercekten, demek beni zerre kadar tanimamissin.. gercekten tanimamissin.. sana hic bisey demiyorum artik. Neler dusunmussun. Helal olsun.

Amin canim benim çok tesekkur ederim nasipte vardir insallah
Allah sana da bi prenses nasıp etsin kuzum
Aminnn canın inşallah .
Benim pik suresi çok az o yuzden pikken denedim
Kisa sürdüğünü ve hemen catlayacagini bildigim için denedim
Bence çok iyi yapmışsın kuzum pik i kısa sürenlerin pikken denemesi çok mantıklı .

Canim gordun mu gruptan ayrilmakla ne dogru bir karar vermisiz

SINSICE GIDISIN HERSEYII DUSUNDURUYOOR MAALESEFFF KOMIKK OLANDA SENSIN GERCEKTENN SU AN NASIL BI DURUMDA OLDUGUNU GORSEN BI KESKE

Sizin gibileriyle pekii,,.
Ismine ozel bisey demis miyim ben,,??
Ustune alinan alindi, sen neden alindin, bu tavir neden??

Kızlar belki bana konuşmak düşmez ama lütfen . Bir bebek taşıyorsunuz dünyanın en güzel mucizesini lütfen relax olun ve tadını çıkarın . Ne önemi varki ne zaman gebeliği söylemenin kim içinden ne zaman gelirse o zaman paylaşır . Bence ortada alınacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…