- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.761
Aynen benimWaaaaawwww 3cicekk annnesiii haaa sende hosgeldinn KOBRAA
Ugrasma canim,Aynen benim
Sende kobrasin demek haaa
Evet isminle de cok uyumlu kubra kobra gercekten sahane
Bana bak cocuk muhattabimiz sen degildin kimse sana bisey demedi ne ortaya dusmus laf vurmaya calisiyorsun
Isine bak cok ciddiyim
Bir daha beni alintilayip benim adimi gecirip benimle ilgili tek kelime sarfedersen cok pis ugrasirim seninle
Ismime ozel bisey dmeseydin eger grupca hepimizi silmezdin 2kiz 1anne yada mesela benimle konusmayada devam edbilirdin icindeki kini ve ofkeyii nasil ne sekilde kusmak istiyosan kus buyur ortamm seninn alanmizda genisssSizin gibileriyle pekii,,.
Ismine ozel bisey demis miyim ben,,??
Ustune alinan alindi, sen neden alindin, bu tavir neden??
Ayıbı benmi etmisss oldumm simdii herkess nasil dusunuyosa oyle devam etsn bence yolunaYaptigin ayipla kal,
Ustune alinmadan Senden beklerdim ki bi sor bakalimm noldu diyeIsmime ozel bisey dmeseydin eger grupca hepimizi silmezdin 2kiz 1anne yada mesela benimle konusmayada devam edbilirdin icindeki kini ve ofkeyii nasil ne sekilde kusmak istiyosan kus buyur ortamm seninn alanmizda genissskeyfine gore takill hic sorunn yokk
Ayıbı benmi etmisss oldumm simdii herkess nasil dusunuyosa oyle devam etsn bence yoluna
Kobra olan belli nickindende belli oldugu gibiAynen benim
Sende kobrasin demek haaa
Evet isminle de cok uyumlu kubra kobra gercekten sahane
Bana bak cocuk muhattabimiz sen degildin kimse sana bisey demedi ne ortaya dusmus laf vurmaya calisiyorsun
Isine bak cok ciddiyim
Bir daha beni alintilayip benim adimi gecirip benimle ilgili tek kelime sarfedersen cok pis ugrasirim seninle
Terbiyesizlik yapmaKobra olan belli nickindende belli oldugu gibi
Bu arada senin onune kemik atan yokki sen niye yaziyonn bana ha cocuk demissin sen ne oluyonnn yasli cadimi ha kubra yazmissin herkes biliyo sen 3cicek anesi oldugunu pinarmi yazdim ben buraya sen kubra diye yaziyosun amac ne
Ustune alinmadan Senden beklerdim ki bi sor bakalimm noldu diye
Arkamdan gitmeleri daha hayirlidir diyecegini ummazdim.
Ben biseyleri kusacak olsaydim eger burda kusmazdim,
ustte cikma cabasina girip burda ortaya dokmezdim...
Karsimdakini rezil etmeye calisirken kendim rezil olmazdim,,
O dedigin kim ofke bende yok emin ol, yine guzel dileklerim sizinle..
Icinizde ki gittimize nerdeyse sevinen bir kisi haric sizden bunlari beklemezdim
Terbiyesizlik yapma
Nickim de kobra mi yaziyor seni mi alintiladim ben ilk sen bana cevap verdin
Yaziklar olsun gercekten
Valla ne yazikki bizde bunlari sizdenn beklemiyoduk gercekten ugrasilip vakit kaybetmeye bile degmiyorsunuz siz kendinizce haklsiniz bizde kendimizce hakliyiz ben bu konuyu burda kapatiyorum ve usulca namazimi kilmaya gidiyorum butun iyi dileklerim sizinle allah hepinizin gonlune gore versinn
Hakliysan hakli oldugun konulari konusup anlasabilidik.hainlik sinsilik vs vs cok cok ayip ettin.Valla ne yazikki bizde bunlari sizdenn beklemiyoduk gercekten ugrasilip vakit kaybetmeye bile degmiyorsunuz siz kendinizce haklsiniz bizde kendimizce hakliyiz ben bu konuyu burda kapatiyorum ve usulca namazimi kilmaya gidiyorum butun iyi dileklerim sizinle allah hepinizin gonlune gore versinn
Sen otur haline gul bi bence senin de ne oldugunu biliyoruz, herkesten her taktigi alip gruba yazmaya firsati olmayan ve şutlandiktan sonra sayfanin mudavimi olan sevgili elimraa
seninde o pis gidisini unutmadikkk
Hatta biz seni aramizdan da cikardik diyebilirim cunki aramiza sizan gizli bi ajan gibiydinnnresmen isin olunca yazar olmayinca kacargillerdendinn burda masallahinn var bi saniye bile o parmaklar klavyeden ayrilmiyooo allahh seninde gonlune gore versin
Bana niye kirgindin birgun olsun grupta sana ter bi soz mu ettim ne dedim ben saana bana kirgin oluyosunn aciklarmisnnBn sanada kirgındım ama şuan gerçekten yazma gereği duydum ne oldugunu anlamışsınız sonunda bravo ama
Sen otur haline gul bi bence senin de ne oldugunu biliyoruz, herkesten her taktigi alip gruba yazmaya firsati olmayan ve şutlandiktan sonra sayfanin mudavimi olan sevgili elimraa
Seni de unutmadik
Senin ne oldugunu benden once anladilar zatenBn sanada kirgındım ama şuan gerçekten yazma gereği duydum ne oldugunu anlamışsınız sonunda bravo ama
Bize valti olmayan sen simdi onca vakti nerden bulup buraya yaziyonn niye bilgileri calip calip kaciyodunn ayip degilmiydi o yaptiginn rahatsiz oldukk evett bunu orda soylemedim ama simdi yaziyom iste sana cok pis rahatsizlik verdinnBn gitmedim bni hepiniz bi karar alarak rahatsız olduğunuzu yazarak başka bi grup açmıştınız ve o kadar sözler duydumki sade sustum bn hamile kalmak için uğraşmıyomdumki işim düşende geleyim bn sade geliyordum okunacak birşey varsa alıp cıkıyodum evet yazamıyodum
Bi paylas hadi yiyorsaRahat ol cnm sinsilik yapsaydım fotonu ve ismini paylaşırdım relax yavrum
Senin ne oldugunu benden once anladilar zaten
Otur derdine yan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?