Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne kadar saçma bi konunun içinde oldum ya bu ne saçmalık acaba biz kotü oldukta ne yaptık sinsilik yaptıkta ne yaptık oğrendikte hamilemi kaldık orada konustuklarinizimi yaydik insanlara ne yaptik ayriyeten sinsi olsam demezdim detayli konusuyorsunuz burada birseyler öğreniyorum diye bu kötü niyetlik degil asıl sizin kötü niyetliliğiniz varki size bi gram zararı olmayan insanlardan rahatsız olup ayrı grup açıp birde bizim bulunduğumuz grupta (aaaa burası bitmiş daha neden yazmıyosunuz işimiz var ramazan)v.s yalanlar uydurmazdınız
Iste hepiniz icin ben bunlarla tartistim
Simdi beni anladin mi?? Neden biseyler zoruma gitmis

Sevgili elimraa sana su kadar soyluyorum
Yazmaya vaktin olmasa buraya da yazamazdin..
Fotograflar elindeymis.. herhangi bi yerde bi ortamda ismimi veya fotografimi goreyim
Her turlu hukuki yollara basvurur bunu senden bilirim.
Herkes sahit arkadaslar..

elimraaa hayırdır yawru kimin fotoğrafını nerde paylaşıyorsun. Ne sanıyorsun kendini bacı. Senin fotoğrafın yokmu bizde. Kimi neyle tehdit ediyorsunuz sen

Bi mukabele daha fazla ayarınıza duşemicem
Bana bak kotu kadinn iyi niyetinle gorunup insanlari burda kandirmana yaradan bile izin vermez oyle bi yerden sinarki seni acisi birebir cikar senden bizi fotolarimozla tehfit ediyorsun et serbestsn ama olaki yarin oburgun bi yerlerde bi fotomu veya arkadaslarima ait olan fotoalri biyerlerde gorursem bunu da gelir senden sorarrim haberinn oslunn

Bem burda adımın baş harfini bile görürsem elimraaa bunun mahkemesi var sadece ban yemek sanma sakın tamam mı. Yemin ediyorum bak zaten bugün moralim yok sinirimi senden çıkarırım

Buna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz Semra hanım

Bak Elimraaacikk biz burdakii bayanlarr bir oluppp seni sikayet edersek eger hesabini su an kapatiririz bizim bunu yapmamamoz icin akilli ol ve kelimelrine dikkat et tamami deli etme adami

Buna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz Semra hanım
Oyle bi insanoglu olmasaydin eger su an burada o kelimelri yazip kullanmazdn tamammi

Buna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz
Ağzından bile çıkmayacak hayırdır noluyo
Bak Elimraaacikk biz burdakii bayanlarr bir oluppp seni sikayet edersek eger hesabini su an kapatiririz bizim bunu yapmamamoz icin akilli ol ve kelimelrine dikkat et tamami deli etme adami
Cnm ne hesap kapatması onun ona bi zararı olmaz ki. Vallahi billahi mahkemeye giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…