- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.801
Iste hepiniz icin ben bunlarla tartistim
Simdi beni anladin mi?? Neden biseyler zoruma gitmis
Bakk ben seninn o agzini ortadann ikiyee yararimmm icinedr bok bocek doldururum sen nSil uyuz terbiyesizz bi kadinsin ya yada erkek olarak mi aramiza mi sizdin fotolarimiz sende ne demek sen nasil asaglik bi kadinsinnnnHe he napıcan acep he relax olun beybiler fotolariniz bnde güvendee
Fotolariniz bende guvende derken
Bunu burdan yaziyorum eger bi yerde resmimi gorursem senden bilirim o zaman
Bunun suc oldugunu da hatirlatmama gerekyoktur heralde
Sevgili elimraa sana su kadar soyluyorumNe kadar saçma bi konunun içinde oldum ya bu ne saçmalık acaba biz kotü oldukta ne yaptık sinsilik yaptıkta ne yaptık oğrendikte hamilemi kaldık orada konustuklarinizimi yaydik insanlara ne yaptik ayriyeten sinsi olsam demezdim detayli konusuyorsunuz burada birseyler öğreniyorum diye bu kötü niyetlik degil asıl sizin kötü niyetliliğiniz varki size bi gram zararı olmayan insanlardan rahatsız olup ayrı grup açıp birde bizim bulunduğumuz grupta (aaaa burası bitmiş daha neden yazmıyosunuz işimiz var ramazan)v.s yalanlar uydurmazdınız
Konu resim olunca hepimiz birizBenim senle derdim yok bunu çok iyi biliyon 3cicek annesi
Bakk ben seninn o agzini ortadann ikiyee yararimmm icinedr bok bocek doldururum sen nSil uyuz terbiyesizz bi kadinsin ya yada erkek olarak mi aramiza mi sizdin fotolarimiz sende ne demek sen nasil asaglik bi kadinsinnnn
Konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun bir zamanlar size güvenen insanları kişisel bilgilerini yayınlamakla tehdit etmeniz çok ayıp ve terbiyesizce.He he napıcan acep he relax olun beybiler fotolariniz bnde güvendee
Tamamm hakkimm varsa helal olsun artk tartismaya gucum kalmafi ve daha fazla kimseyi kirip uzmek istemiyorumHepinizi hep birlikte suclamadim
Bi kacinizdan mesaj bekledim sadece ne oldu diye. Kaldi ki gruptan ayrildigimi yazmistim. Hic bi konusma gelmedi
Sorun yokTamamm hakkimm varsa helal olsun artk tartismaya gucum kalmafi ve daha fazla kimseyi kirip uzmek istemiyorum
Bana bak kotu kadinn iyi niyetinle gorunup insanlari burda kandirmana yaradan bile izin vermez oyle bi yerden sinarki seni acisi birebir cikar senden bizi fotolarimozla tehfit ediyorsun et serbestsn ama olaki yarin oburgun bi yerlerde bi fotomu veya arkadaslarima ait olan fotoalri biyerlerde gorursem bunu da gelir senden sorarrim haberinn oslunnBi mukabele daha fazla ayarınıza duşemicem
Aynen bende katılıyorum. Ya gerçekten anlamadım neden tartışılıyor.Konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun bir zamanlar size güvenen insanları kişisel bilgilerini yayınlamakla tehdit etmeniz çok ayıp ve terbiyesizce.
Oyle bi insanoglu olmasaydin eger su an burada o kelimelri yazip kullanmazdn tamammiBuna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz Semra hanım
Ağzından bile çıkmayacak hayırdır noluyoBuna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz
Cnm ne hesap kapatması onun ona bi zararı olmaz ki. Vallahi billahi mahkemeye giderimBak Elimraaacikk biz burdakii bayanlarr bir oluppp seni sikayet edersek eger hesabini su an kapatiririz bizim bunu yapmamamoz icin akilli ol ve kelimelrine dikkat et tamami deli etme adami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?