Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
He he napıcan acep he relax olun beybiler fotolariniz bnde güvendee
Bu ne bicim bi üslup ya konu ne olursa olsun sen kimsin ki beraber biseyler paylastigin insanları üstü kapali tehditvari konusuyosun.
Ne olursa olsun boyle konusmaya hakkin yok.
Yazıklar olsun senin gibi insanlar yüzünden dünya çok kötü bi hale geliyo

Buna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz
Ağzından bile çıkmayacak hayırdır noluyo
Bak Elimraaacikk biz burdakii bayanlarr bir oluppp seni sikayet edersek eger hesabini su an kapatiririz bizim bunu yapmamamoz icin akilli ol ve kelimelrine dikkat et tamami deli etme adami
Cnm ne hesap kapatması onun ona bi zararı olmaz ki. Vallahi billahi mahkemeye giderim

Hayir kazen bey
Kk grubu
Yok değil. Burda özel mesaj grubu gibi bişey

Hım bizim sitede sohbette kurulan gurup.

Şimdi şöyle söyleyeyim, bırakın sizin fotoğraflarınızı paylaşmayı, şu yukarıda ki şantaj cümlesi dahi özel hayatı ihlale girer ve çok ciddi cezası var.

Ben paylaşsın derim... Sonuçlarını hep birlikte görürüz, burası da değil her hangi bir sosyal mecra da sizin bu bahsi geçen fotoğraflarını paylaşılırsa bu üyeden bilebilirsiniz.

Yazdıkları da zaten suçu kabul eder niteliktedir.

Haklisiniz kazen bey, zaten ciddi yaptirimlari oldugunu biliyoruz.
Kendi adima konusayim her turlu hukuki yol ile ugrasirim. Acik acik tehdit etti. Ondan bilirim

Bu sizin ilginiz olan bi konu degil bizim aramizda olan bisi ve bu yuzden aciklamaya gerek yok
İlgimiz değilse canım o zaman yine özelden paylaşın ve tartısın. İnsan Merak ediyor az önce o kadın bana da soru sordu madem ki tanıyorsun burada açıklama yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…