- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.821
Bu ne bicim bi üslup ya konu ne olursa olsun sen kimsin ki beraber biseyler paylastigin insanları üstü kapali tehditvari konusuyosun.He he napıcan acep he relax olun beybiler fotolariniz bnde güvendee
Ağzından bile çıkmayacak hayırdır noluyoBuna emin olunki öyle bi insan değilim ama onlarda ağızlarına geleni yazıyorlar bnde çok şuan beynimden vurulmusa döndügüm için bi an yazdım öyle bi kişlikte olsaydım zaten bilirdiniz
Cnm ne hesap kapatması onun ona bi zararı olmaz ki. Vallahi billahi mahkemeye giderimBak Elimraaacikk biz burdakii bayanlarr bir oluppp seni sikayet edersek eger hesabini su an kapatiririz bizim bunu yapmamamoz icin akilli ol ve kelimelrine dikkat et tamami deli etme adami
Oyle bi insanoglu olmasaydin eger su an burada o kelimelri yazip kullanmazdn tamammi
Canim bu sadece bi uyari daha fazlasini yaparr onu oldugu memleketten bile surundururumAğzından bile çıkmayacak hayırdır noluyo
Cnm ne hesap kapatması onun ona bi zararı olmaz ki. Vallahi billahi mahkemeye giderim
Bu yazdığın delil olarak kabul edilir. bir nevi şantaj yapıyorsun Foto yayınlamana gerek olmadan mahkemeyi boylarsin.He he napıcan acep he relax olun beybiler fotolariniz bnde güvendee
Sinir ani diye bisi yokk su an sakince yaziyorum eger gercekten fotolar varsa sende suan hepsini bir bir silip yok ediyosun ve akkilli oluyosunnSiz neden o zmn o kadar insanı savunmasız görüp üstüne geliyorsunuz sinir anında yazılan birşey tamammı
Hayir kazen beyBir sorum olacak bahsi geçen gurup whatsapp grubu mu ?
Ona göre aksiyon alacağım ...
Yok değil. Burda özel mesaj grubu gibi bişeyBir sorum olacak bahsi geçen gurup whatsapp grubu mu ?
Hayir degil burda kurulan ozel gruplarBir sorum olacak bahsi geçen gurup whatsapp grubu mu ?
Hayir kazen bey
Kk grubu
Yok değil. Burda özel mesaj grubu gibi bişey
Hainlik ne demekHainlikte son noktaa
Sevindim senin adina hayirli ugurlu olsun allah tamamina da erdirsin insallahh bu kezzz
Haklisiniz kazen bey, zaten ciddi yaptirimlari oldugunu biliyoruz.Hım bizim sitede sohbette kurulan gurup.
Şimdi şöyle söyleyeyim, bırakın sizin fotoğraflarınızı paylaşmayı, şu yukarıda ki şantaj cümlesi dahi özel hayatı ihlale girer ve çok ciddi cezası var.
Ben paylaşsın derim... Sonuçlarını hep birlikte görürüz, burası da değil her hangi bir sosyal mecra da sizin bu bahsi geçen fotoğraflarını paylaşılırsa bu üyeden bilebilirsiniz.
Yazdıkları da zaten suçu kabul eder niteliktedir.
Bu sizin ilginiz olan bi konu degil bizim aramizda olan bisi ve bu yuzden aciklamaya gerek yokHainlik ne demek
Elimraa Ban yedi canimelimraaa sen ne terbiyesiz birşey çıktın. Bak seninle ilgili düşüncelerimiz hep doğru çıktı senin yüzünden güzel birliğimiz bitti bizim. Allah seni islah etsin pis karakterli insan.
Başlarım o senin sinirine kuş beyinliSiz neden o zmn o kadar insanı savunmasız görüp üstüne geliyorsunuz sinir anında yazılan birşey tamammı
Aynen cnm normal fotolar. En fazla yüzümüzü görmüş olurlar. Ama kendisi baya bir dert alır basinaAyrıca bizi bilen bilir paylaşıp eline ne geçecek? Dertden başka
İlgimiz değilse canım o zaman yine özelden paylaşın ve tartısın. İnsan Merak ediyor az önce o kadın bana da soru sordu madem ki tanıyorsun burada açıklama yapın.Bu sizin ilginiz olan bi konu degil bizim aramizda olan bisi ve bu yuzden aciklamaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?