Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ben çok sevindim hamileliğne . Sadece böyle güzel bir haber paylaştığında seni üzecek şeyler yazmalarına çok üzüldüm. Sevincini kursağında bıraktılar . Boşver sen önüne bak hamileliğinin tadını çıkar ve huzurla büyüsün bebeğin inşallah .

Insallah kuzum tesekkur ederimm,
Bende boyle hayal etmemistim yapacak bisey yok Saglik olsun,

Canım can-ı gönülden tebrik ederim
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabiki HERKES gibi ne zaman hazır hissedersen o zaman paylaşırsın kendinle ilgili gelişmeleri
Çünkü insanın buraya yazıp paylaştığından öte bi iç dünyası hisleri var.
Ve böyle güzel bir gününü kimse için hiçbir şey için mahvetme derim

Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsun
Yasadiklarimi bi tek ben biliyorum ona ragmen saklamadim, bugun daha 13.gun
Burda birilerine yardim etmeye calisirken, kendi haberimi de paylasmak istedim sadece, saglik olsun

Mesajları okuyunca yazmak istedim ben de henüz deneme yapmasam da hepinizden az çok bişeyler öğrendim bu grupta hepimizin amacı bir. Kalp kırmak kolay ama ne gerek var. Özelde neler konustunuz bilemeyiz tabi ama bu grubun aktif olması bile benim adıma çok güzel. Umarım aranızdaki sorunları çözersiniz hamilelikte yanlış anlaşılmalar olabilir

Allahımmm Allahımmm bir kez daha insan(ları) tanıyamadık Canımız sağ olsun... Allah herkesin kalbine göre versin inşallah vakti zamanında dua ettiğimiz insanlar bize bireeerr birer düşman oldular olsun bizde böyle böyle öğrenecez canlar hayat bir imtihan ve Allahım evlatlarımızla eşimizle imtihan etmesin bunlar hiçbişey . Herkese iyi akşamlar

Nasıl birini almışız aramıza da ona dualar etmişiz kadın resmen tehdit ediyor ya cesarete bak sen ah keşke kapanmasaydı hesabın daha konuşacak çok şeyimiz vardı elimraaa cığımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…