- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.861
Insallah kuzum tesekkur ederimCanım seni bilen bilir sikma canını Rabbm sağ salim kavustursun gönlünce olsun
Canım ben çok sevindim hamileliğne . Sadece böyle güzel bir haber paylaştığında seni üzecek şeyler yazmalarına çok üzüldüm. Sevincini kursağında bıraktılar . Boşver sen önüne bak hamileliğinin tadını çıkar ve huzurla büyüsün bebeğin inşallah .Kendisini bende sikayet ettim.
Merak eden arkadaslar kusura bakmayin lutfen size anlatayim olayi.
Bu arkadas ve bi kac kisi ile grup kurduk
Dualar salavati tefriciyeler okuttum hepimiz okuduk falan birlikte. Sonra bu arkadas ve bi tanesi yazmiyorlar musait hic degiller. Ama gruptalar.
Bizde diger arkadaslarla birlikte bu ikisini cikardik, grupta yszmayan ama surekli aktif olan bu insana neden guvenelim??
Sonra bu arkadasa akil verdim bana dedi ki yuzun cikti ortaya valla billa kimseyi savunmadan akil verdim. Sonra bu saydirdi bende saydirdim.
Sonra diger cikardigimiz geldi beddualar ediyor gruptaki herkese , ben onla da tartistim. Ama ben onlarla ugrasirken bu tarz muhabbetler olmasin diye hesabimi kapattim. Cunku kalp kiracaktim. Gittim.
Sonra dayanamadim 2 gun sonra geri geldim. Kimseye bi ses etmeden sadece hamilelik haberimi vereyim dedim bilmiyorum kimyasallardan sonra mutluydum paylasmak istedim. Son durum bu okuduklariniz.
Kimde ne hakkim varsa helal olsun. Kimseye kotu konusmadim. Bireysel kimseyle bi sorunum olmadi. Ben sadece arkadaslarimdan destek bekledim.
Hamileligi paylasmakla bugunu kendime zehir ettim.
Herkese hersey icin tesekkur ederim
Insallah kuzum tesekkur ederimm,Canım ben çok sevindim hamileliğne . Sadece böyle güzel bir haber paylaştığında seni üzecek şeyler yazmalarına çok üzüldüm. Sevincini kursağında bıraktılar . Boşver sen önüne bak hamileliğinin tadını çıkar ve huzurla büyüsün bebeğin inşallah .
Canım can-ı gönülden tebrik ederimKendisini bende sikayet ettim.
Merak eden arkadaslar kusura bakmayin lutfen size anlatayim olayi.
Bu arkadas ve bi kac kisi ile grup kurduk
Dualar salavati tefriciyeler okuttum hepimiz okuduk falan birlikte. Sonra bu arkadas ve bi tanesi yazmiyorlar musait hic degiller. Ama gruptalar.
Bizde diger arkadaslarla birlikte bu ikisini cikardik, grupta yszmayan ama surekli aktif olan bu insana neden guvenelim??
Sonra bu arkadasa akil verdim bana dedi ki yuzun cikti ortaya valla billa kimseyi savunmadan akil verdim. Sonra bu saydirdi bende saydirdim.
Sonra diger cikardigimiz geldi beddualar ediyor gruptaki herkese , ben onla da tartistim. Ama ben onlarla ugrasirken bu tarz muhabbetler olmasin diye hesabimi kapattim. Cunku kalp kiracaktim. Gittim.
Sonra dayanamadim 2 gun sonra geri geldim. Kimseye bi ses etmeden sadece hamilelik haberimi vereyim dedim bilmiyorum kimyasallardan sonra mutluydum paylasmak istedim. Son durum bu okuduklariniz.
Kimde ne hakkim varsa helal olsun. Kimseye kotu konusmadim. Bireysel kimseyle bi sorunum olmadi. Ben sadece arkadaslarimdan destek bekledim.
Hamileligi paylasmakla bugunu kendime zehir ettim.
Herkese hersey icin tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim canim Allah razi olsunCanım can-ı gönülden tebrik ederim ❣
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tabiki HERKES gibi ne zaman hazır hissedersen o zaman paylaşırsın kendinle ilgili gelişmeleri
Çünkü insanın buraya yazıp paylaştığından öte bi iç dünyası hisleri var.
Ve böyle güzel bir gününü kimse için hiçbir şey için mahvetme derim
İyikide paylaştın umut oldun bizeCok tesekkur ederim canim Allah razi olsun
Yasadiklarimi bi tek ben biliyorum ona ragmen saklamadim, bugun daha 13.gun
Burda birilerine yardim etmeye calisirken, kendi haberimi de paylasmak istedim sadece, saglik olsun
Kendisi mi kapatmış acaba yoksa kişisel bilgilerle tehdit ettiği için miNasıl birini almışız aramıza da ona dualar etmişiz kadın resmen tehdit ediyor ya cesarete bak sen ah keşke kapanmasaydı hesabın daha konuşacak çok şeyimiz vardıelimraaa cığımm
Kazen süresiz çıkarmış artık dönmeyecekmişKendisi mi kapatmış acaba yoksa kişisel bilgilerle tehdit ettiği için mi
Bence tehdit ettiği içinKendisi mi kapatmış acaba yoksa kişisel bilgilerle tehdit ettiği için mi
Sende durumlar nasıl inşanlah bebiş tutmuşturKazen süresiz çıkarmış artık dönmeyecekmiş
At canım hadi bakalım. Sıkma canını etkilemesinVar ya bugün yumurtlamam var foto atacaktım su olanlara bakın... Çok üzgünüm ya niye böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?