Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar catladiktan sonra değerlendirecek ya. 4 5 saat sonra yine degerlendirsek nasıl olur.tek.iliski ile geçen ay tutmadı.

Günaydın kızlar bugün adetime 7 gün yumurtlamadan sonraki 8.gün test yapsam belli olurmu acaba ne dersiniz yoksa erken mi bekleyeyimmi

07.30 testim cnm degerlendireyim mi

Testini atsana değerlendirdin mi canım bence bir kaç ay tek ilişki dene turmazsa 2 ilişki yaparsın . Birde pikin uzun sürmüyorsa biri pikken diğeri silinince deneyebilirsin . Testini atarmısın 7:30 daki
Bu cnm sikinme var dimi degerlendirdim

Eklentiler

• IMG_20200608_073057.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu cnm sikinme var dimi degerlendirdim
Evet ultra pikten eşit koyuluğa gelmiş bence çatlamış eşine sert türk kahvesi ve bittter içirdin mi bence bu ay gebe kalacaksın sabah ilişkisinde spremler daha canlı ve hareketli oluyor . Hayırlısı ile tusunsun kuzum

Ay inş rabbim herkese versin. Evet icirdim. Çikolata yedik. Namaz ve duamızı ettik.cinsel perhiz 2 gün oldu ama. Geçen ay 5 gündü tutmadı. Bu ay eşim diyet yaptı. Adam bomba gibi oldu. Diyete dayanamadı

Ay inş rabbim herkese versin. Evet icirdim. Çikolata yedik. Namaz ve duamızı ettik.cinsel perhiz 2 gün oldu ama. Geçen ay 5 gündü tutmadı. Bu ay eşim diyet yaptı. Adam bomba gibi oldu. Diyete dayanamadı
İyi yapmışsınız canım bence diyetle hiç ilgisi yok benim oğlum da sık şlişkiydi 1 gün bile diyet yoktu . İnşallah tutunur bebeğin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…