- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.901
Canim çok isterim ama söz veremem ki2kiz1anne de gitti.takibimi yapacaktı söz vermişti. Ben uyumam galiba bugün. Takip yaparım.sen buralarda olur musun atsam baksan.
Tamam cnm artık ben anladığım kadarıyla takip edecem.tesekkur ederimCanim çok isterim ama söz veremem ki
Uyumayaca miyim eyvah uykusuz nasıl olacak yahu tüh.uykusuz susuzCanım uyuma uyku testi etkiliyor
Kızlar 2.30 testi sanki yeni pik yapmış gibi değil miKızlar catladiktan sonra değerlendirecek ya. 4 5 saat sonra yine degerlendirsek nasıl olur.tek.iliski ile geçen ay tutmadı.
Evet canim ultra pik olmuş 2 saatte bir yap testKızlar 2.30 testi sanki yeni pik yapmış gibi değil mi
07.30 testim cnm degerlendireyim miKesinlikle mesela benim 1 ay ultra pik yapıyor öbür ay pik olup siliniyor test yapmadan bilemeyiz yani çok tecrübeli olmalısın bence bilmek için
Risk olur sana ama burda bir arkadaş var 4 gün üst üste erkeğe hamile maşallah
Ne yazdiysa rabbim o
Ultra pik canımKızlar 2.30 testi sanki yeni pik yapmış gibi değil mi
Erken kuzum en erken 9-10 gün belli oluyorGünaydın kızlar bugün adetime 7 gün yumurtlamadan sonraki 8.gün test yapsam belli olurmu acaba ne dersiniz yoksa erken mi bekleyeyimmi
Testini atsana değerlendirdin mi canım bence bir kaç ay tek ilişki dene turmazsa 2 ilişki yaparsın . Birde pikin uzun sürmüyorsa biri pikken diğeri silinince deneyebilirsin . Testini atarmısın 7:30 daki07.30 testim cnm degerlendireyim mi
Canım biz 1-2 saat arayla 2 ilişkiyi biz kız bebek için deniyoruz spermi seyreltmek adna .07.30 testim cnm degerlendireyim mi
Bu cnm sikinme var dimi degerlendirdimTestini atsana değerlendirdin mi canım bence bir kaç ay tek ilişki dene turmazsa 2 ilişki yaparsın . Birde pikin uzun sürmüyorsa biri pikken diğeri silinince deneyebilirsin . Testini atarmısın 7:30 daki
Evet ultra pikten eşit koyuluğa gelmiş bence çatlamış eşine sert türk kahvesi ve bittter içirdin mi bence bu ay gebe kalacaksın sabah ilişkisinde spremler daha canlı ve hareketli oluyor . Hayırlısı ile tusunsun kuzumBu cnm sikinme var dimi degerlendirdim
Ay inş rabbim herkese versin. Evet icirdim. Çikolata yedik. Namaz ve duamızı ettik.cinsel perhiz 2 gün oldu ama. Geçen ay 5 gündü tutmadı. Bu ay eşim diyet yaptı. Adam bomba gibi oldu. Diyete dayanamadıEvet ultra pikten eşit koyuluğa gelmiş bence çatlamış eşine sert türk kahvesi ve bittter içirdin mi bence bu ay gebe kalacaksın sabah ilişkisinde spremler daha canlı ve hareketli oluyor . Hayırlısı ile tusunsun kuzum
İyi yapmışsınız canım bence diyetle hiç ilgisi yok benim oğlum da sık şlişkiydi 1 gün bile diyet yoktu . İnşallah tutunur bebeğin .Ay inş rabbim herkese versin. Evet icirdim. Çikolata yedik. Namaz ve duamızı ettik.cinsel perhiz 2 gün oldu ama. Geçen ay 5 gündü tutmadı. Bu ay eşim diyet yaptı. Adam bomba gibi oldu. Diyete dayanamadı
Süper zamanlama olmuş. İnşallah tutmuştur oğluşBu cnm sikinme var dimi degerlendirdim
İns cnm ya dua edin lütfen geçen ay tutmadı bu ay tutsunSüper zamanlama olmuş. İnşallah tutmuştur oğluş
İnşallah tutmuştur canım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde inşallahİns cnm ya dua edin lütfen geçen ay tutmadı bu ay tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?