Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adetime 7 gün var dayanamadım tahlil yaptırdım ve negatif umudum kırildi
Umudun kırılmasın en hayırlı olduğu zamanda gelir vede daha çok erken en erken 8. Gün çıkmasıyla 14 güne kadar olabilir aşabilir bile sadece kanda görünenler bile ben şahitim kendini durduk yere strese sokuyorsun

Sakyuz cnm baksanıza sabah çatladı benm değerlendirdim şimdiki hali bu açılma niye uzun sürüyor testlerde
Yarın daha açılır testim merak erme birde 2. Bir yumurta varsada uzun sürebiliyor ama çatlamıl emin ol çatlamamış olsaydı testin hala ultra pik olurdu

Yarın daha açılır testim merak erme birde 2. Bir yumurta varsada uzun sürebiliyor ama çatlamıl emin ol çatlamamış olsaydı testin hala ultra pik olurdu
Doğru zamanda değerlendirdim yani dimi. Silinme zor olunca ben de meraklandm sabahki testime çok benziyor cunku

Bir de gece 2.30 da pik oldu. Sabah 8 de değerlendirdik. Acaba çatlama 3 ye falan olmuş müdür diye düşünmeye başladım şimdi. Arada 5 saat var nereden baksan

Bir de gece 2.30 da pik oldu. Sabah 8 de değerlendirdik. Acaba çatlama 3 ye falan olmuş müdür diye düşünmeye başladım şimdi. Arada 5 saat var nereden baksan
Benimde çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu oda testim silinmişti artık
Sen dua et bizim elimizde olan bişey degil gerçekten takdiri ilahi

Sen
Benimde çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu oda testim silinmişti artık
Sen dua et bizim elimizde olan bişey degil gerçekten takdiri ilahi
Senin 2 ilişki olmuştu değil mi. Ben de bu ay düşündüm 2 yi ama risk almayın dedim. Piklerim uzun sürmüyor 3 4 saat ancak sürüyor. gelecek ay tutmazsa eğer hem pikken hem de catlamada değerlendirecek. Sence de boyle yapayim mi

Canım pik kısa sürüyorsa direkt pikte deneme yapabilirsin vuslat ve azra öyle hanile kaldı vuslat tek deneme ile azra 2 deneme

Canım benim bilgim yoktu tutsun diye iki ilişki denedim biri testim silikleşince oldu. Kafanı çok kurcalama canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…