- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.921
Umudun kırılmasın en hayırlı olduğu zamanda gelir vede daha çok erken en erken 8. Gün çıkmasıyla 14 güne kadar olabilir aşabilir bile sadece kanda görünenler bile ben şahitim kendini durduk yere strese sokuyorsunAdetime 7 gün var dayanamadım tahlil yaptırdım ve negatif umudum kırildi
Canın henüz çok erken gebeliğe dönebilirKeşke sizi dinleyip baktırmasaydım
Sakyuz cnm baksanıza sabah çatladı benm değerlendirdim şimdiki hali bu açılma niye uzun sürüyor testlerdeCanın henüz çok erken gebeliğe dönebilir
Başka bir yumurta daha olabilir mi acabaSakyuz cnm baksanıza sabah çatladı benm değerlendirdim şimdiki hali bu açılma niye uzun sürüyor testlerde
Yarın daha açılır testim merak erme birde 2. Bir yumurta varsada uzun sürebiliyor ama çatlamıl emin ol çatlamamış olsaydı testin hala ultra pik olurduSakyuz cnm baksanıza sabah çatladı benm değerlendirdim şimdiki hali bu açılma niye uzun sürüyor testlerde
Sanmıyorum ama silinme uzun sürüyor galiba. Sabah daha az silikti. Şimdi biraz daha silik.sabahkinide atayım bakinBaşka bir yumurta daha olabilir mi acaba
Doğru zamanda değerlendirdim yani dimi. Silinme zor olunca ben de meraklandm sabahki testime çok benziyor cunkuYarın daha açılır testim merak erme birde 2. Bir yumurta varsada uzun sürebiliyor ama çatlamıl emin ol çatlamamış olsaydı testin hala ultra pik olurdu
Bir de gece 2.30 da pik oldu. Sabah 8 de değerlendirdik. Acaba çatlama 3 ye falan olmuş müdür diye düşünmeye başladım şimdi. Arada 5 saat var nereden baksanYarın daha açılır testim merak erme birde 2. Bir yumurta varsada uzun sürebiliyor ama çatlamıl emin ol çatlamamış olsaydı testin hala ultra pik olurdu
Canım kanda baktırdim zatenUmudun kırılmasın en hayırlı olduğu zamanda gelir vede daha çok erken en erken 8. Gün çıkmasıyla 14 güne kadar olabilir aşabilir bile sadece kanda görünenler bile ben şahitim kendini durduk yere strese sokuyorsun
İCanın henüz çok erken gebeliğe dönebilir
Inşallah canım ya
Çok erken kan testi için bence cNım
Canım 5 saat sonrası da risk değil benceBir de gece 2.30 da pik oldu. Sabah 8 de değerlendirdik. Acaba çatlama 3 ye falan olmuş müdür diye düşünmeye başladım şimdi. Arada 5 saat var nereden baksan
Erken canımCanım kanda baktırdim zaten
Benimde çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu oda testim silinmişti artıkBir de gece 2.30 da pik oldu. Sabah 8 de değerlendirdik. Acaba çatlama 3 ye falan olmuş müdür diye düşünmeye başladım şimdi. Arada 5 saat var nereden baksan
Senin 2 ilişki olmuştu değil mi. Ben de bu ay düşündüm 2 yi ama risk almayın dedim. Piklerim uzun sürmüyor 3 4 saat ancak sürüyor. gelecek ay tutmazsa eğer hem pikken hem de catlamada değerlendirecek. Sence de boyle yapayim miBenimde çatlamadan 4.5 saat sonra ilişki oldu oda testim silinmişti artık
Sen dua et bizim elimizde olan bişey degil gerçekten takdiri ilahi
Canım pik kısa sürüyorsa direkt pikte deneme yapabilirsin vuslat ve azra öyle hanile kaldı vuslat tek deneme ile azra 2 denemeSen
Senin 2 ilişki olmuştu değil mi. Ben de bu ay düşündüm 2 yi ama risk almayın dedim. Piklerim uzun sürmüyor 3 4 saat ancak sürüyor. gelecek ay tutmazsa eğer hem pikken hem de catlamada değerlendirecek. Sence de boyle yapayim mi
Canım benim bilgim yoktu tutsun diye iki ilişki denedim biri testim silikleşince oldu. Kafanı çok kurcalama canım benim.Sen
Senin 2 ilişki olmuştu değil mi. Ben de bu ay düşündüm 2 yi ama risk almayın dedim. Piklerim uzun sürmüyor 3 4 saat ancak sürüyor. gelecek ay tutmazsa eğer hem pikken hem de catlamada değerlendirecek. Sence de boyle yapayim mi
Anladım cinsiyet belli.mi acaba onların. Benm geçen ay tutmadı tek denemeuleCanım pik kısa sürüyorsa direkt pikte deneme yapabilirsin vuslat ve azra öyle hanile kaldı vuslat tek deneme ile azra 2 deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?