- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.941
Hayır daha belli degil onların ama @Vuslat46 ögrenme ye az kalmış galiba ben öyle hatırlıyorumAnladım cinsiyet belli.mi acaba onların. Benm geçen ay tutmadı tek denemeule
Canim Rabbim gonlundekini omrune nasip eder insAllahDoğru zamanda değerlendirdim yani dimi. Silinme zor olunca ben de meraklandm sabahki testime çok benziyor cunku
Ay inşallah ne güzel bir dua bu. Gonlundekini ömrüne nasip eder.Canim Rabbim gonlundekini omrune nasip eder insAllah
Hayirli sagkli bi pasan olur insAllah
Geçen hafta gittim ben aslında doktora 12+0 da. Pozisyonu uygun değildi. ben israr edince baya bi görmeye çalıştı önce kıza benzettim ben dedi. sonra baktı, şöyle bakınca da erkeğe benziyor filan dedi. En son yarı yarıya tahminimi kızdan yana kullanıyorum dedi. Kızdır diye düşünüyorum ben ama bakalım kısmet. 16 haftalık olunca çağırdı. o zaman kesinleşince yazarım dua edin inşallah.Hayır daha belli degil onların ama @Vuslat46 ögrenme ye az kalmış galiba ben öyle hatırlıyorum
Rabbim kalbine göre versin emin degilmiş doktor demekki sen yinede acele etme kız düşünmekte. Çünkü 12 hafta çok küçük oluyor.Geçen hafta gittim ben aslında doktora 12+0 da. Pozisyonu uygun değildi. ben israr edince baya bi görmeye çalıştı önce kıza benzettim ben dedi. sonra baktı, şöyle bakınca da erkeğe benziyor filan dedi. En son yarı yarıya tahminimi kızdan yana kullanıyorum dedi. Kızdır diye düşünüyorum ben ama bakalım kısmet. 16 haftalık olunca çağırdı. o zaman kesinleşince yazarım dua edin inşallah.
Canım bencede 12 hafta çok küçük hafta 16. Haftada netleşir allah gönlündekini nasipentsin inşallahGeçen hafta gittim ben aslında doktora 12+0 da. Pozisyonu uygun değildi. ben israr edince baya bi görmeye çalıştı önce kıza benzettim ben dedi. sonra baktı, şöyle bakınca da erkeğe benziyor filan dedi. En son yarı yarıya tahminimi kızdan yana kullanıyorum dedi. Kızdır diye düşünüyorum ben ama bakalım kısmet. 16 haftalık olunca çağırdı. o zaman kesinleşince yazarım dua edin inşallah.
Canim bence senin ki erkek insAllahGeçen hafta gittim ben aslında doktora 12+0 da. Pozisyonu uygun değildi. ben israr edince baya bi görmeye çalıştı önce kıza benzettim ben dedi. sonra baktı, şöyle bakınca da erkeğe benziyor filan dedi. En son yarı yarıya tahminimi kızdan yana kullanıyorum dedi. Kızdır diye düşünüyorum ben ama bakalım kısmet. 16 haftalık olunca çağırdı. o zaman kesinleşince yazarım dua edin inşallah.
teşekkür ederimmm. Bugün adet 9. Gün teste devam iki gündür hiç T görünmüyor. Anladığım kadarıyla pil olacak 3-4 saatte bir test yapacağım ilk silikleşmeye başlayınca ilişki doğru mudur. Heyecanlıyım ya. Benim bir kızım var iki kere kürtaj oldum artık sağlıklı bir bebek istiyoruz inşaallahTeşekkür ederim peki ilk idrar mı o nasıl olacak bilgi verir misiniz
Sağolasın cnm inşallah ❤Rabbim kalbine göre versin emin degilmiş doktor demekki sen yinede acele etme kız düşünmekte. Çünkü 12 hafta çok küçük oluyor.
Amin tskler herkesin gönlündeki olsun inşallah ❤Canım bencede 12 hafta çok küçük hafta 16. Haftada netleşir allah gönlündekini nasipentsin inşallah
Evet öyle diyorsun hepCanim bence senin ki erkek insAllah
Basindan beri oyle hissediyorum
InsAllah canim isteyen herkese nasip olsunEvet öyle diyorsun hepinşallah hislerin doğrudur cnm. Rabbim sana da bir erkek evlat nasip eder insallah
Evet canımm pik olunca 3 saate bir test taparsın ilk silimmede ilişki denersinKızlar merhaba
teşekkür ederimmm. Bugün adet 9. Gün teste devam iki gündür hiç T görünmüyor. Anladığım kadarıyla pil olacak 3-4 saatte bir test yapacağım ilk silikleşmeye başlayınca ilişki doğru mudur. Heyecanlıyım ya. Benim bir kızım var iki kere kürtaj oldum artık sağlıklı bir bebek istiyoruz inşaallah
Benim kızıma 5 aya kadar erkek dediler. Sonra kız olduğu ortaya çıktı.doktorlar yanilabiliyor.ins istedin gibi bir sonuç cikarGeçen hafta gittim ben aslında doktora 12+0 da. Pozisyonu uygun değildi. ben israr edince baya bi görmeye çalıştı önce kıza benzettim ben dedi. sonra baktı, şöyle bakınca da erkeğe benziyor filan dedi. En son yarı yarıya tahminimi kızdan yana kullanıyorum dedi. Kızdır diye düşünüyorum ben ama bakalım kısmet. 16 haftalık olunca çağırdı. o zaman kesinleşince yazarım dua edin inşallah.
Geç döllenme olmuş olabilir ama yine de fazla umitlenme yoksa üzülürsün. Gelecek aya göre ayarla kendini.Merhaba adetime 2 gun kaldı test yaptım cıkmadı ovulasyon takibi yapcm bu ay sizce bısey var mı
Benimde 2. Kızimda 16, 17 haftalıkken erkek denildi. 2 ay sonra bir gittim kizBenim kızıma 5 aya kadar erkek dediler. Sonra kız olduğu ortaya çıktı.doktorlar yanilabiliyor.ins istedin gibi bir sonuç cikar
Teşekkürler cnm. Senin de gönlüne göre olsun inşallahBenim kızıma 5 aya kadar erkek dediler. Sonra kız olduğu ortaya çıktı.doktorlar yanilabiliyor.ins istedin gibi bir sonuç cikar
Bende pazartesi gidcm netleşir inşanlah 13+4 tě erkek dedi şimdi 16 haftalık oldumBenimde 2. Kızimda 16, 17 haftalıkken erkek denildi. 2 ay sonra bir gittim kizbu gittiğim doktor değildi ama baya iyi bir doktordu. Bazen duruşundan yanlış görebiliyorlar demekki
Erkektir canim Rabbimin izniyleBende pazartesi gidcm netleşir inşanlah 13+4 tě erkek dedi şimdi 16 haftalık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?