Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayır daha belli degil onların ama @Vuslat46 ögrenme ye az kalmış galiba ben öyle hatırlıyorum
Geçen hafta gittim ben aslında doktora 12+0 da. Pozisyonu uygun değildi. ben israr edince baya bi görmeye çalıştı önce kıza benzettim ben dedi. sonra baktı, şöyle bakınca da erkeğe benziyor filan dedi. En son yarı yarıya tahminimi kızdan yana kullanıyorum dedi. Kızdır diye düşünüyorum ben ama bakalım kısmet. 16 haftalık olunca çağırdı. o zaman kesinleşince yazarım dua edin inşallah.

Rabbim kalbine göre versin emin degilmiş doktor demekki sen yinede acele etme kız düşünmekte. Çünkü 12 hafta çok küçük oluyor.

Canım bencede 12 hafta çok küçük hafta 16. Haftada netleşir allah gönlündekini nasipentsin inşallah

Canim bence senin ki erkek insAllah
Basindan beri oyle hissediyorum

Kızlar merhaba
Teşekkür ederim peki ilk idrar mı o nasıl olacak bilgi verir misiniz
teşekkür ederimmm. Bugün adet 9. Gün teste devam iki gündür hiç T görünmüyor. Anladığım kadarıyla pil olacak 3-4 saatte bir test yapacağım ilk silikleşmeye başlayınca ilişki doğru mudur. Heyecanlıyım ya. Benim bir kızım var iki kere kürtaj oldum artık sağlıklı bir bebek istiyoruz inşaallah

Evet canımm pik olunca 3 saate bir test taparsın ilk silimmede ilişki denersin

Benim kızıma 5 aya kadar erkek dediler. Sonra kız olduğu ortaya çıktı.doktorlar yanilabiliyor.ins istedin gibi bir sonuç cikar

Benim kızıma 5 aya kadar erkek dediler. Sonra kız olduğu ortaya çıktı.doktorlar yanilabiliyor.ins istedin gibi bir sonuç cikar
Benimde 2. Kızimda 16, 17 haftalıkken erkek denildi. 2 ay sonra bir gittim kiz bu gittiğim doktor değildi ama baya iyi bir doktordu. Bazen duruşundan yanlış görebiliyorlar demekki

Benimde 2. Kızimda 16, 17 haftalıkken erkek denildi. 2 ay sonra bir gittim kiz bu gittiğim doktor değildi ama baya iyi bir doktordu. Bazen duruşundan yanlış görebiliyorlar demekki
Bende pazartesi gidcm netleşir inşanlah 13+4 tě erkek dedi şimdi 16 haftalık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…