- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.981
Sağol cnm
Hayır olsun inşallah. Sanırım bebiş erkek malum oluyorAblamla otururken bi ıslaklık hissettim. Korktum düşük oldu kesin dedim. Korka korka lavaboya gittim. Ama karşı okuldaki lavaboya gittim. Yolda giderken öyle korkuyorum öyle titriyorum ki. Allahım nolur düşük olmasın. Allahım nolur bu bi rüya olsun diyorum. Etrafıma bakıyorum dikkatli bakıyorum hayır rüya değil diyorum ve yine hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Lavaboya gidince baktım çamaşırımda kan kanın içinde misket kadar daha yüzü falan tam oluşmamış bi bebek. Kuyruğundan erkek olduğunu anlıyorum. Onu alıp eve doğru gidiyorum yolda fotoğraflarını çektim ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Rüya olmadığından tam emin olmuşum. Onu toprağa gömdüm eve geldim anneme ablama söyledim onlarda ağladı. Allahım ben şimdi napavam bebeğim olmadan diye ağlıyorum ama öyle böyle değil tam gerçwk gibi ya. Sonra misafir geldi elinde 2 tüfek vardı gerisini hatırlamıyorum. Uyandım 2 3 dakka kendime gelemedim. Karnıma baktım allahımmmmm nasıl mutlu oldum bebeğim benimle ve bi rüyaydı o Allahım çok kötü bi duygu kimseye yaşatmasın rabbim
Daha belli değil cnm 2 hafta sonra giderim inşallahHayır olsun inşallah. Sanırım bebiş erkek malum oluyorbiraz psikolojik bir rüya korkma rabbim sağ salim sıcak yüzüne kavuştursun rabbim
Canım benim yaa kötü bı kabus gerçekten Allah'ım korusun inşallah cnm ama bebeğin seninle şükür canim inşallah böyle bidaha görmezsinAblamla otururken bi ıslaklık hissettim. Korktum düşük oldu kesin dedim. Korka korka lavaboya gittim. Ama karşı okuldaki lavaboya gittim. Yolda giderken öyle korkuyorum öyle titriyorum ki. Allahım nolur düşük olmasın. Allahım nolur bu bi rüya olsun diyorum. Etrafıma bakıyorum dikkatli bakıyorum hayır rüya değil diyorum ve yine hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Lavaboya gidince baktım çamaşırımda kan kanın içinde misket kadar daha yüzü falan tam oluşmamış bi bebek. Kuyruğundan erkek olduğunu anlıyorum. Onu alıp eve doğru gidiyorum yolda fotoğraflarını çektim ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Rüya olmadığından tam emin olmuşum. Onu toprağa gömdüm eve geldim anneme ablama söyledim onlarda ağladı. Allahım ben şimdi napavam bebeğim olmadan diye ağlıyorum ama öyle böyle değil tam gerçwk gibi ya. Sonra misafir geldi elinde 2 tüfek vardı gerisini hatırlamıyorum. Uyandım 2 3 dakka kendime gelemedim. Karnıma baktım allahımmmmm nasıl mutlu oldum bebeğim benimle ve bi rüyaydı o Allahım çok kötü bi duygu kimseye yaşatmasın rabbim
Çok kötü etkilendim varya yemin ediyorum şuan başımın ağrısından ölüyorum nasıl korktuysamCanım benim yaa kötü bı kabus gerçekten Allah'ım korusun inşallah cnm ama bebeğin seninle şükür canim inşallah böyle bidaha görmezsin
Etkilenmezmisin cnm yaa dua et hemen bol.bol cnm Allah'ım.korusun bebislerimizi Hepimizin inşallah. Amiinnn insallah canımÇok kötü etkilendim varya yemin ediyorum şuan başımın ağrısından ölüyorum nasıl korktuysamsaol cnm rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
O bebeği o şekilde gördüm ya aklımdan çıkmıyor. Saol cnm Allah razı olsunEtkilenmezmisin cnm yaa dua et hemen bol.bol cnm Allah'ım.korusun bebislerimizi Hepimizin inşallah. Amiinnn insallah canım
Dun az bi kahve leke geldi ama hala kasik agrisi cekiyorum sanki heran adet olcakmisim gibi hafta sonuna kadar bekleyip yapcam hayirlisi artik tesekkurlerAdet günün gecikmişse test yapmanda bir sakınca yok
Tesekkurler hayirlisi artik hafta sonu yapcam testBüyük ihtimal hamilesindir. Hafif lekenme olduysa yerleşme kanaması olabilir.sonuc istedigin gibi olsun ins.
İyi ki geldin cnm çok teşekkür ederimArdaArda zamanlama cok güzel olmus canım
Okudum ama yazamadım , Allah sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı bi erkek bebek nasıp etsin insallah
İyi kiİyi ki geldin cnm çok teşekkür ederim
Canım rüyam kötü dgl bebeğin gayet sağlıklı olduğuna işaret ve inn erkek bebeğin olacak. Bilinçaltı rüyası da olabilir çok düşünme bunları. Çok dua et ve sadaka ver için rahatlasın.Ablamla otururken bi ıslaklık hissettim. Korktum düşük oldu kesin dedim. Korka korka lavaboya gittim. Ama karşı okuldaki lavaboya gittim. Yolda giderken öyle korkuyorum öyle titriyorum ki. Allahım nolur düşük olmasın. Allahım nolur bu bi rüya olsun diyorum. Etrafıma bakıyorum dikkatli bakıyorum hayır rüya değil diyorum ve yine hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Lavaboya gidince baktım çamaşırımda kan kanın içinde misket kadar daha yüzü falan tam oluşmamış bi bebek. Kuyruğundan erkek olduğunu anlıyorum. Onu alıp eve doğru gidiyorum yolda fotoğraflarını çektim ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Rüya olmadığından tam emin olmuşum. Onu toprağa gömdüm eve geldim anneme ablama söyledim onlarda ağladı. Allahım ben şimdi napavam bebeğim olmadan diye ağlıyorum ama öyle böyle değil tam gerçwk gibi ya. Sonra misafir geldi elinde 2 tüfek vardı gerisini hatırlamıyorum. Uyandım 2 3 dakka kendime gelemedim. Karnıma baktım allahımmmmm nasıl mutlu oldum bebeğim benimle ve bi rüyaydı o Allahım çok kötü bi duygu kimseye yaşatmasın rabbim
İnşallah cnm Allah razı olsun inşallah hepimize nasip olsun. 12 haftada tahmin yapan bi doktor var burda cinsiyet tahmininde aşırı iyi bi doktor 12. Haftada giderim inşallah öğrenirimCanım rüyam kötü dgl bebeğin gayet sağlıklı olduğuna işaret ve inn erkek bebeğin olacak. Bilinçaltı rüyası da olabilir çok düşünme bunları. Çok dua et ve sadaka ver için rahatlasın.
Hosbuldum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?