- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.021
Yerleşirken çok şiddetliydi ağrı kanamadan ikigün sonra da idrarda çıktı adetime daha 10 gün falan vardıAtesimi olcuyorum 36.7 8 9 arasi oluyo bu ara kasik agrisi surekli devam ettimi sizin sagda agri var bi bakiyorum sol agriyo baskada hic birsey yok
bugunYerleşme kanaması na benziyor test yapsanız olur kaçıncı
Bugun 15. Gun olduYerleşme kanaması na benziyor test yapsanız olur kaçıncı gün bugün?
1 tane kizim var 10 yasinda unutmusum ben o ilk gunleri hafta sonuna kadar beklicem oyle test yapcam iliski gununden bugune hep agri var ilk defa boyle olduYerleşirken çok şiddetliydi ağrı kanamadan ikigün sonra da idrarda çıktı adetime daha 10 gün falan vardı
Allah razı olsun Rabbim sanada nasip etsin inşallahTebrik ederim sizi allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin grubun en sempatik ve aktif uyesisiniz cok mutlu oldum hamile oldugunuzu duyunca
Maşallah baya ara vermişin1 tane kizim var 10 yasinda unutmusum ben o ilk gunleri hafta sonuna kadar beklicem oyle test yapcam iliski gununden bugune hep agri var ilk defa boyle oldu
10. Günden sonra çıkıypr testte varsa keisn belli olurbugun
Bugun 15. Gun oldu
Benim 10. Gün baya belirgin çıktı10. Günden sonra çıkıypr testte varsa keisn belli olurhayırlısı inşallah
Evet oyle oldu calistigimiz icin dusunmedik agustos eylul gibi dusunuyoduk 33 yasindayim ben bu ay diyet e baslicaktik gerci ben yine oldugunu dusunmuyorum mevsim hecisi olabilir cunku hic yaymadim sabah oldu zaten hemen kalkip yikandim 2 dk bile yatmadim bilmiyorum hayorlisi artikMaşallah baya ara vermişin
Dun kahve leke gelince hafta sonuna kadar bekliyim dedim agrida olunca kasiklarda pazartesi de evlilik yildonumum supriz hediye olur hamilelik varsa10. Günden sonra çıkıypr testte varsa keisn belli olurhayırlısı inşallah
Ümitsiz olma kız. Şimdiye kadar test yaptın mı hiç. Tutmuştur inşallahEvet oyle oldu calistigimiz icin dusunmedik agustos eylul gibi dusunuyoduk 33 yasindayim ben bu ay diyet e baslicaktik gerci ben yine oldugunu dusunmuyorum mevsim hecisi olabilir cunku hic yaymadim sabah oldu zaten hemen kalkip yikandim 2 dk bile yatmadim bilmiyorum hayorlisi artik☺
Leke yerleşmedir Bemce. Sen test yapsaydın bugğn keşkeDun kahve leke gelince hafta sonuna kadar bekliyim dedim agrida olunca kasiklarda pazartesi de evlilik yildonumum supriz hediye olur hamilelik varsa
Vallahi yapmadim dusunmuyorduk ya simdi ondan fikri bile degisik geliyo her wc ye gittimde acaba adet oldum mu diye giriyorum cok degisik bi psikoloji☺kafamda deli sorularÜmitsiz olma kız. Şimdiye kadar test yaptın mı hiç. Tutmuştur inşallah
Vallahi yapmadim dusunmuyorduk ya simdi ondan fikri bile degisik geliyo her wc ye gittimde acaba adet oldum mu diye giriyorum cok degisik bi psikoloji☺kafamda deli sorular
Olmazsa bugun alayim yarin sabah yaparim bende merak ettim simdiLeke yerleşmedir Bemce. Sen test yapsaydın bugğn keşke
Neden yapmıyorsynnn 15. Gün şimdi varsa baya koyu çıkar. Kız varsa yapsana hemen şimdiii
Yok şimdi yap sabaha gerek yokOlmazsa bugun alayim yarin sabah yaparim bende merak ettim simdi
Çıkar çıkarr. Akşam bekliyorm o zmnCalisiyorum simdi cikar diyosan aksam yapayim o zaman
Tamam canim eve gidince yapip olumlu olumsuz atarim ayyy cok heyecanlandimYok şimdi yap sabaha gerek yok
BendeTamam canim eve gidince yapip olumlu olumsuz atarim ayyy cok heyecanlandim
Hayır olsun kuzum banada psikolojik gibi geldiAblamla otururken bi ıslaklık hissettim. Korktum düşük oldu kesin dedim. Korka korka lavaboya gittim. Ama karşı okuldaki lavaboya gittim. Yolda giderken öyle korkuyorum öyle titriyorum ki. Allahım nolur düşük olmasın. Allahım nolur bu bi rüya olsun diyorum. Etrafıma bakıyorum dikkatli bakıyorum hayır rüya değil diyorum ve yine hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Lavaboya gidince baktım çamaşırımda kan kanın içinde misket kadar daha yüzü falan tam oluşmamış bi bebek. Kuyruğundan erkek olduğunu anlıyorum. Onu alıp eve doğru gidiyorum yolda fotoğraflarını çektim ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Rüya olmadığından tam emin olmuşum. Onu toprağa gömdüm eve geldim anneme ablama söyledim onlarda ağladı. Allahım ben şimdi napavam bebeğim olmadan diye ağlıyorum ama öyle böyle değil tam gerçwk gibi ya. Sonra misafir geldi elinde 2 tüfek vardı gerisini hatırlamıyorum. Uyandım 2 3 dakka kendime gelemedim. Karnıma baktım allahımmmmm nasıl mutlu oldum bebeğim benimle ve bi rüyaydı o Allahım çok kötü bi duygu kimseye yaşatmasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?