- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.041
Aynen cnm olabilir saolHayır olsun kuzum banada psikolojik gibi geldi
Yok cnm zararı olmazKızlar karbonatlı su iciyoruz ya deneme den sonra icebilir miyiz hangi hamile değilsek diger aya kadar alkali olabilmek icin eger hamilelik olduysa bi zarari dokunur mu acaba?
Ay iyi bari tekrar baslayayim karbonatlı suya yine tutmadığını hissediyorumYok cnm zararı olmaz
İç iç. Kısmet ne zmn tutarsa artık denemeye devamAy iyi bari tekrar baslayayim karbonatlı suya yine tutmadığını hissediyorumhazirlik olsun gelecek aya
İyiyim canım çok şüküriwashereonce canım nasılsın bebişin cinsiyetini baktır dın mı
Benzer bir rüya görmüştüm. Rüyada kan görmek erkek bebekmiş bana öyle dediler ve erkek oldu insallah sende de öyledirAblamla otururken bi ıslaklık hissettim. Korktum düşük oldu kesin dedim. Korka korka lavaboya gittim. Ama karşı okuldaki lavaboya gittim. Yolda giderken öyle korkuyorum öyle titriyorum ki. Allahım nolur düşük olmasın. Allahım nolur bu bi rüya olsun diyorum. Etrafıma bakıyorum dikkatli bakıyorum hayır rüya değil diyorum ve yine hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Lavaboya gidince baktım çamaşırımda kan kanın içinde misket kadar daha yüzü falan tam oluşmamış bi bebek. Kuyruğundan erkek olduğunu anlıyorum. Onu alıp eve doğru gidiyorum yolda fotoğraflarını çektim ama nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra. Rüya olmadığından tam emin olmuşum. Onu toprağa gömdüm eve geldim anneme ablama söyledim onlarda ağladı. Allahım ben şimdi napavam bebeğim olmadan diye ağlıyorum ama öyle böyle değil tam gerçwk gibi ya. Sonra misafir geldi elinde 2 tüfek vardı gerisini hatırlamıyorum. Uyandım 2 3 dakka kendime gelemedim. Karnıma baktım allahımmmmm nasıl mutlu oldum bebeğim benimle ve bi rüyaydı o Allahım çok kötü bi duygu kimseye yaşatmasın rabbim
Hoş geldin canımHosbuldum kuzum
Hoşbuldum canım benimHoş geldin canım
Bir de ben rüyamda hep erkek bebek gördümBenzer bir rüya görmüştüm. Rüyada kan görmek erkek bebekmiş bana öyle dediler ve erkek oldu insallah sende de öyledir
Ciddi mi. Ay cnm inşallah ya saolBenzer bir rüya görmüştüm. Rüyada kan görmek erkek bebekmiş bana öyle dediler ve erkek oldu insallah sende de öyledir
Ben şimdiye kadar hiç kız görmedim galiba. Bilinçaltı galşba. Hatta bu rüyada bi erkek bebeği vardı kucağımda onu öpüyordum ama ağlayarak öpüyordum düşük yapmasaydım benimde bi oğlum vardı şimdi diye ağlıyordumBir de ben rüyamda hep erkek bebek gördüm
Demeden sonra bence içmeyin.Kızlar karbonatlı su iciyoruz ya deneme den sonra icebilir miyiz hangi hamile değilsek diger aya kadar alkali olabilmek icin eger hamilelik olduysa bi zarari dokunur mu acaba?
Bilinc alti psikolojik ama rüyalar birçok kez doğru çıkıyor. Bende rüyamda hep dusuk yaptım ve hep erkek bebek gördüm. Erkek bebek müjdedir diyor ablam. Bide bana dediler rüyalar dersi çıkar yine bir kızın olacakCiddi mi. Ay cnm inşallah ya saol
Ben şimdiye kadar hiç kız görmedim galiba. Bilinçaltı galşba. Hatta bu rüyada bi erkek bebeği vardı kucağımda onu öpüyordum ama ağlayarak öpüyordum düşük yapmasaydım benimde bi oğlum vardı şimdi diye ağlıyordum
Icme canimKızlar karbonatlı su iciyoruz ya deneme den sonra icebilir miyiz hangi hamile değilsek diger aya kadar alkali olabilmek icin eger hamilelik olduysa bi zarari dokunur mu acaba?
İnşallah cnm yaaBilinc alti psikolojik ama rüyalar birçok kez doğru çıkıyor. Bende rüyamda hep dusuk yaptım ve hep erkek bebek gördüm. Erkek bebek müjdedir diyor ablam. Bide bana dediler rüyalar dersi çıkar yine bir kızın olacak
Amin canım insallahİnşallah cnm yaasonu senin gibi olur inşallah
Aa ciddi mi. Olsun cnm hayırlısı olsun yola devam olacak inşallah@azraayaprim negatif cikti
Hakında Hayırlısı olsun canım benimİyiyim canım çok şükür
Geçen hafta gittim doktora ama kesin birşey söylemedi
Kan verdim cinsiyet için bekliyorum sonuçları bugün yarın çıkar ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?