Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar karbonatlı su iciyoruz ya deneme den sonra icebilir miyiz hangi hamile değilsek diger aya kadar alkali olabilmek icin eger hamilelik olduysa bi zarari dokunur mu acaba?

Benzer bir rüya görmüştüm. Rüyada kan görmek erkek bebekmiş bana öyle dediler ve erkek oldu insallah sende de öyledir

Kızlar bu ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. 3-4 güne bitecek sizce bu ayı deneme için es geçmeli miyim antibiyotik kullanıyorum diye test de yapmadım

Benzer bir rüya görmüştüm. Rüyada kan görmek erkek bebekmiş bana öyle dediler ve erkek oldu insallah sende de öyledir
Ciddi mi. Ay cnm inşallah ya saol
Bir de ben rüyamda hep erkek bebek gördüm
Ben şimdiye kadar hiç kız görmedim galiba. Bilinçaltı galşba. Hatta bu rüyada bi erkek bebeği vardı kucağımda onu öpüyordum ama ağlayarak öpüyordum düşük yapmasaydım benimde bi oğlum vardı şimdi diye ağlıyordum

Bilinc alti psikolojik ama rüyalar birçok kez doğru çıkıyor. Bende rüyamda hep dusuk yaptım ve hep erkek bebek gördüm. Erkek bebek müjdedir diyor ablam. Bide bana dediler rüyalar dersi çıkar yine bir kızın olacak

İnşallah cnm yaa sonu senin gibi olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…