- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.061
Kız kanda nasıl belli oluyır ki cinsiyetİyiyim canım çok şükür
Geçen hafta gittim doktora ama kesin birşey söylemedi
Kan verdim cinsiyet için bekliyorum sonuçları bugün yarın çıkar ☺
Hadi ya yarim şişe ictim neyse icmeyim o zaman daha cok saolDemeden sonra bence içmeyin.
Tamam canim yarim şişe ictim daha icmeyim bariIcme canim
Harmony test denen bi test var canımKız kanda nasıl belli oluyır ki cinsiyet
Harmony test denen bi test var canım
Genetik test onda çıkıyor
Türkiyede pek yaygın değil
Bir şey olmazHadi ya yarim şişe ictim neyse icmeyim o zaman daha cok saol
bende yaptırdım. Eskiden karindan su alınıyordu ama şimdi 3 tüp kanla aynı işlem yapılıyor. Bebekteki kromozomlara bakılıyor. Ayrıca genetik olarak varsa bir hastalığı onu da tespit ediyor. Bende yaptırdım. Cinsiyeti zaten kanda yapılan tahlil de öğrendim. Türkiye de sanırım nifty testi yada genetik fetal DNA testi deniliyor. Burada maliyeti 550 Euro Dr seni yönlendirdi yanı gerekli görürse yaptırıyor ve ödemesini sigorta karşılıyor.Ücretli mi nasıl yapılıyor karından su alma şeklinde mi??
Zaten planli degildi ama hala adet de olmadim cok enteresan kasiklarim da agri devam ediyo benim boyle olmazdi bakalim pazarryesiye olmazsa doktora goderim artik hayirlisi canimAa ciddi mi. Olsun cnm hayırlısı olsun yola devam olacak inşallah
Anladım cnmHarmony test denen bi test var canım
Genetik test onda çıkıyor ☺
Türkiyede pek yaygın değil
Hakkında hayırlısı olsun cnmZaten planli degildi ama hala adet de olmadim cok enteresan kasiklarim da agri devam ediyo benim boyle olmazdi bakalim pazarryesiye olmazsa doktora goderim artik hayirlisi canim
Canım hayır kan veriyorsun kandan bakıyorlar.Ücretli mi nasıl yapılıyor karından su alma şeklinde mi??
Kuzum hayrola neden girmiyorsun özleriz seni bebeğin cinsiyetini öğrendiğinde yaz bize olurmuCanlar herkese iyi akşamlar bazı nedenlerden dolayı bi süre girmeyebilirim kk ya. Hesabımı kapatmayacam ama en azından birkaç hafta girmem galiba. Hakkım varsa helal olsun sizde helal edin lütfenseviyorum sizi
Evettt. Çabuk gel cinsiyetini merak ederizCanlar herkese iyi akşamlar bazı nedenlerden dolayı bi süre girmeyebilirim kk ya. Hesabımı kapatmayacam ama en azından birkaç hafta girmem galiba. Hakkım varsa helal olsun sizde helal edin lütfenseviyorum sizi
Kuzum hayrola neden girmiyorsun özleriz seni bebeğin cinsiyetini öğrendiğinde yaz bize olurmu
Bi süre girmemek benim için çok iyi olur. Olmasa bi arkadaşla haber iletirim size. Unutmayın beni Allaha emanet olunEvettt. Çabuk gel cinsiyetini merak ederiz
Nereye gidiyon cnm yaaa bende bi süre grmeknl istmym inanki ama 3tanebdua grub var onlar bitince artk hakkımız varsa helal olsn sende helal et geç gelm sakinCanlar herkese iyi akşamlar bazı nedenlerden dolayı bi süre girmeyebilirim kk ya. Hesabımı kapatmayacam ama en azından birkaç hafta girmem galiba. Hakkım varsa helal olsun sizde helal edin lütfenseviyorum sizi
Çok özletme kendini canim dinlen kafani boşalt geri dönCanlar herkese iyi akşamlar bazı nedenlerden dolayı bi süre girmeyebilirim kk ya. Hesabımı kapatmayacam ama en azından birkaç hafta girmem galiba. Hakkım varsa helal olsun sizde helal edin lütfenseviyorum sizi
Sende allaha emanet ol canımBi süre girmemek benim için çok iyi olur. Olmasa bi arkadaşla haber iletirim size. Unutmayın beni Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?