Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ücretli mi nasıl yapılıyor karından su alma şeklinde mi??
bende yaptırdım. Eskiden karindan su alınıyordu ama şimdi 3 tüp kanla aynı işlem yapılıyor. Bebekteki kromozomlara bakılıyor. Ayrıca genetik olarak varsa bir hastalığı onu da tespit ediyor. Bende yaptırdım. Cinsiyeti zaten kanda yapılan tahlil de öğrendim. Türkiye de sanırım nifty testi yada genetik fetal DNA testi deniliyor. Burada maliyeti 550 Euro Dr seni yönlendirdi yanı gerekli görürse yaptırıyor ve ödemesini sigorta karşılıyor.

Canlar herkese iyi akşamlar bazı nedenlerden dolayı bi süre girmeyebilirim kk ya. Hesabımı kapatmayacam ama en azından birkaç hafta girmem galiba. Hakkım varsa helal olsun sizde helal edin lütfen seviyorum sizi
Kuzum hayrola neden girmiyorsun özleriz seni bebeğin cinsiyetini öğrendiğinde yaz bize olurmu

Canlar herkese iyi akşamlar bazı nedenlerden dolayı bi süre girmeyebilirim kk ya. Hesabımı kapatmayacam ama en azından birkaç hafta girmem galiba. Hakkım varsa helal olsun sizde helal edin lütfen seviyorum sizi
Nereye gidiyon cnm yaaa bende bi süre grmeknl istmym inanki ama 3tanebdua grub var onlar bitince artk hakkımız varsa helal olsn sende helal et geç gelm sakin

Çok özletme kendini canim dinlen kafani boşalt geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…