Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Büyük ihtimalle kalınıyo ama yinede ihtimaller var adetin geçikmiş istersen bi test yap

Selamunaleykum kızlar, ben 2 çocuk ev işi vs derken toppülte hep geri kalıyorum yazışmalarınızı valla dün akşamdan beri anca okudum Oğluşu olacak olanları tebrik ediyprum sağsalim alın kucağınıza inşallah, Kızlar bende hep diypdum size doktpra gidecem diye özel kliniği olan bi bayan doktora gideceğim, watsap numarasından durumumu uzun uzun anlattım 6 ay önce filan anlatmıştım size hatırlarsanız yardımcı olabileceğini söylemişti, salı günü randevu verdii, bakalım ne tavsiyeler neler diyecek bana erkek çocuk içinnn, hepsini not edeceğim eve gelinxe sizede yazarım

Hamilelik canım
Gebelik olmasa kesinlikle o çizgi çıkmaz ama kan testini ne zaman yaptırdın kaçın gün bugün t
Bekliyoruz

Aleykum selam öyle oluyo 2 çocuk olunca anca okuya biliyon yazmaya fırsat kalmiyo 2 kizınmı var seninde bizede tüyoları verirsin artık

He valla kızlar hiç fırsatım olmuyo 100 200 sayfa mesaj yazmış oluyonuz ama meraktan okumamışta edemiorum Valla bende çok heycanlıyım kızlar doktora yazarken hiç umudum yoktu böyle birşey için yardım eder die ama doktorun cevabı ben seni çok iyi anlıyorum canım geldiğinde yapabileceklerimizi konuşuruz demişti, bide bugun randevu için aradım adımı soyadımı söledimmm hemennn ne dese beğenirsiniz cinsiyet belirleme içindi dimi şeyna hanım ben şok hatırladı vallahi umudum var bu doktprdan çokkk inşallahh hepimize şifa olur 2 çiçeklerimizin üstüne bide tatlı oğluş olur

Dr kim nerde bende gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…