- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.101
Kızlar geçen ay 9unda adet görmüştüm. Bu ay gelmedi.geri çekilme yoluyla korunuyoruz. Ama bu bir yöntem değil tabi farkındayım. Diğer aydan itibaren ovulasyon testine başlayacaktım. 3prensesim var 1 de değişik olmasını istiyorum. Ama içime bir kurt düştü acaba hamile miyim diye. Genelde böyle olmazdı. Kaza falan da olmadı. Bu şekilde hamile kalan var mı.
Gebelik olmasa kesinlikle o çizgi çıkmaz amaHamilelik canım
BekliyoruzSelamunaleykum kızlar, ben 2 çocuk ev işi vs derken toppülte hep geri kalıyorum yazışmalarınızı valla dün akşamdan beri anca okudumOğluşu olacak olanları tebrik ediyprum sağsalim alın kucağınıza inşallah, Kızlar bende hep diypdum size doktpra gidecem diye özel kliniği olan bi bayan doktora gideceğim, watsap numarasından durumumu uzun uzun anlattım 6 ay önce filan anlatmıştım size hatırlarsanız yardımcı olabileceğini söylemişti, salı günü randevu verdii, bakalım ne tavsiyeler neler diyecek bana erkek çocuk içinnn, hepsini not edeceğim eve gelinxe sizede yazarım ❤❤
Selamunaleykum kızlar, ben 2 çocuk ev işi vs derken toppülte hep geri kalıyorum yazışmalarınızı valla dün akşamdan beri anca okudumOğluşu olacak olanları tebrik ediyprum sağsalim alın kucağınıza inşallah, Kızlar bende hep diypdum size doktpra gidecem diye özel kliniği olan bi bayan doktora gideceğim, watsap numarasından durumumu uzun uzun anlattım 6 ay önce filan anlatmıştım size hatırlarsanız yardımcı olabileceğini söylemişti, salı günü randevu verdii, bakalım ne tavsiyeler neler diyecek bana erkek çocuk içinnn, hepsini not edeceğim eve gelinxe sizede yazarım ❤❤
Bugün günüm. Ama hasta oldum. Anlam veremedim bı teste yapmadımGebelik olmasa kesinlikle o çizgi çıkmaz amakan testini ne zaman yaptırdın kaçın gün bugün
Çok ilginç gerçekten üstüne görme hep olan birşeymiş ama kanda çıkmamasıBugün günüm. Ama hasta oldum. Anlam veremedim bı teste yapmadım
Dr kim nerde bende gideyimHe valla kızlar hiç fırsatım olmuyo 100 200 sayfa mesaj yazmış oluyonuz ama meraktan okumamışta edemiorumValla bende çok heycanlıyım kızlar doktora yazarken hiç umudum yoktu böyle birşey için yardım eder die ama doktorun cevabı ben seni çok iyi anlıyorum canım geldiğinde yapabileceklerimizi konuşuruz demişti, bide bugun randevu için aradım adımı soyadımı söledimmm hemennn ne dese beğenirsiniz cinsiyet belirleme içindi dimi şeyna hanım ben şok hatırladı vallahi umudum var bu doktprdan çokkk inşallahh hepimize şifa olur 2 çiçeklerimizin üstüne bide tatlı oğluş olur
Dr kim nerde bende gideyim
Benim de başıma ilk defa geldi bekliyorum bakımÇok ilginç gerçekten üstüne görme hep olan birşeymiş ama kanda çıkmaması
Rizede yaşıyorum canım Elif yurtsever diye bi doktor, özel kliniği var
Benim de başıma ilk defa geldi bekliyorum bakım
Özel doktor olduğu için öyle ilgilenmiş bnce devlet doktoru böyle ilgilenmez
Tabi tabi o yüzden devlettekilere hiç sormayı bile düşünmedimözel aradım direk
Hataydayım şuan ama tayinciyiz bakalım rize gelir belki ilk işim o dr bulmak olurRizede yaşıyorum canım Elif yurtsever diye bi doktor, özel kliniği var
Test böyle çıktı 2 tane yaptım kanda çıkmadi bende anlamadım suan ne olduğumuHasta oldum demişsiniz hamile misiniz anlıyamadım
Test böyle çıktı 2 tane yaptım kanda çıkmadi bende anlamadım suan ne olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?