Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oo epeyde pahalıymış

Valla kuzum 40 binlira verip kıbrıs tüp bebek merkezinde kesin erkek yaptırmaya gitmeyi bile düşündük eşimle o fiyatı bile gözden çıkarmıştık o yüzden 250 hiç geliyor gözüme yeterki yardımcı olsunnn ama pahalı cidden bide muayne olmaya gitsem gam yemicem şimdi salı günü sırf konuşmak için 250 lirayı verip gelcem

Yokk artıkkk 40 binmi şaka değil gerçek 250 sizin için neki çekirdek o zmn ama yinede yazıktır verecek olan rabbim 40 bini sadaka niyetiyle dağitın bnce rabbime dua edin zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı etsin inş

40.000 tl miymis

Canım biz çok çektik bu konu yüzünden etraftan bu milletin boş ağızlılığından dolayı o yüzden eşim çok etkilendi her yolu düşündük valla 40 binide çıktık gözden dediğim gibi %99 garanti veriyorlar,normal hayatında istediği zaman sağlıklı hamile kalabilen deneyipte tutmayan yok valla ama düşündük3. Cüyü yapıyoruz sonuçta olursada 4.ye gidilir 5.ye gidilir sabki 6 kızımız var gbi hemen atlayıp gitmedik, biraz araştırdık bu toppiği buldum işte bide doktora danışmayı denedim herşeyi denicem vakalım inşallah mevlam nasip eder dediğin gbi zaten olursa 40 binlirayı ihtiyacı olana dağıtırım yeterki olsun

40.000 tl miymis

Evet ben bunları araştırmaya başlarken 25 30 binlira civarıydı ama 9 ay filan geçti fiyatlar fırladı bu dolarla beraber fiyatta artıyorya şuan 40 bin, biz bi kere aradık öğrenmek için şimdi araa ara arıyolar bizi karar verdinizmi die en son vazgeçtik dedik daha aramıyolar

Ee o zmn inş olur zaten bu etrafın sözleri insanı yiyip bitiriyo psikolojik düşüşler yaşıyo çok iyi anlıyom seni

Ee o zmn inş olur zaten bu etrafın sözleri insanı yiyip bitiriyo psikolojik düşüşler yaşıyo çok iyi anlıyom seni
Kesinlikle yoksa ben zaten bebek seviyorum bekarken bile 4 tane yaparım diyodum ama aklımın ucundan geçmezdi böle şeyler yaşicağım nasip işte bakalım inşallah hepimize nasip olur

S sakyuz canim test yaptinmi gebelik
Canım Yaptım ama negatif yarın 14. Gün adet belirtilerim başladı fena karnım ağrıyor yarın olurum büyük ihtimalle. Bende regl 3. Günü dr kontrolüne gideceğim hem hormonlara bakılsın hemde muayene olayım diye . Bu arada bu doktorum kız bebek için folükül takibi yapıp kız bebek için yardımcı olacak . Eşime de sperm gesti yapılacak .
Canım bende dr gideceğim kız bebek için fokikül takibi yapacak bakalım kız için ne taktikler verecek

Bn karıştırmadım şahsen herkes bi ton laf söyledi bnde söylemiyeceğim bir sözü söyledim aslında tehtidde değilde tabi millet direk yargısız infaza geçtiği için odaklanma noktası savunmasız insanlar oluyo
Daha birkaç gün önce burayı karıştırıp gitmemiş miydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…