- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.121
250 ₺ vericem canım
Oo epeyde pahalıymış
Valla kuzum 40 binlira verip kıbrıs tüp bebek merkezinde kesin erkek yaptırmaya gitmeyi bile düşündük eşimle o fiyatı bile gözden çıkarmıştık o yüzden 250 hiç geliyor gözüme yeterki yardımcı olsunnnama pahalı cidden bide muayne olmaya gitsem gam yemicem şimdi salı günü sırf konuşmak için 250 lirayı verip gelcem
40.000 tl miymisValla kuzum 40 binlira verip kıbrıs tüp bebek merkezinde kesin erkek yaptırmaya gitmeyi bile düşündük eşimle o fiyatı bile gözden çıkarmıştık o yüzden 250 hiç geliyor gözüme yeterki yardımcı olsunnnama pahalı cidden bide muayne olmaya gitsem gam yemicem şimdi salı günü sırf konuşmak için 250 lirayı verip gelcem
Yokk artıkkk 40 binmi şaka değil gerçek 250 sizin için neki çekirdek o zmn ama yinede yazıktır verecek olan rabbim 40 bini sadaka niyetiyle dağitın bnce rabbime dua edin zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı etsin inş
40.000 tl miymis
Canım biz çok çektik bu konu yüzünden etraftan bu milletin boş ağızlılığından dolayı o yüzden eşim çok etkilendi her yolu düşündük valla 40 binide çıktık gözden dediğim gibi %99 garanti veriyorlar,normal hayatında istediği zaman sağlıklı hamile kalabilen deneyipte tutmayan yok valla ama düşündük3. Cüyü yapıyoruz sonuçta olursada 4.ye gidilir 5.ye gidilir sabki 6 kızımız var gbi hemen atlayıp gitmedik, biraz araştırdık bu toppiği buldum işte bide doktora danışmayı denedim herşeyi denicem vakalım inşallah mevlam nasip eder dediğin gbi zaten olursa 40 binlirayı ihtiyacı olana dağıtırım yeterki olsun
Kesinlikle yoksa ben zaten bebek seviyorum bekarken bile 4 tane yaparım diyodum ama aklımın ucundan geçmezdi böle şeyler yaşicağım nasip işte bakalım inşallah hepimize nasip olurEe o zmn inş olur zaten bu etrafın sözleri insanı yiyip bitiriyo psikolojik düşüşler yaşıyo çok iyi anlıyom seni
Birkaç gün daha bekleyeyim varsa da inşallah erkektir ne diyeyim artıkBi yerde zevk suyundan bile gebe kalınabilecegini okumuştum erkekteki zevk suyunun icinde bi kac tane sperm olabiliyomus..gebelik testi yapsaniz cikar aslinda
Tamam canım birkaç gün daha geçsin yapayım. Dua ediyorum varsa da erkektir inşallah diyeBüyük ihtimalle kalınıyo ama yinede ihtimaller var adetin geçikmiş istersen bi test yap
Adet oldun mu belki kimyasaldırErken gebelik ve 5 tllik
Tamam canım birkaç gün daha geçsin yapayım. Dua ediyorum varsa da erkektir inşallah diye
Bende oyle dusunuyorm kimyasal olabilirAdet oldun mu belki kimyasaldır
Siz insanları tehdit den siteden atılmamişmiydinizEe neden yarın yapmıyonki varsa çıkar zaten direk inş rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip eder
Canım Yaptım ama negatif yarın 14. Gün adet belirtilerim başladı fena karnım ağrıyor yarın olurum büyük ihtimalle. Bende regl 3. Günü dr kontrolüne gideceğim hem hormonlara bakılsın hemde muayene olayım diye . Bu arada bu doktorum kız bebek için folükül takibi yapıp kız bebek için yardımcı olacak . Eşime de sperm gesti yapılacak .
Canım bende dr gideceğim kız bebek için fokikül takibi yapacak bakalım kız için ne taktikler verecekSelamunaleykum kızlar, ben 2 çocuk ev işi vs derken toppülte hep geri kalıyorum yazışmalarınızı valla dün akşamdan beri anca okudumOğluşu olacak olanları tebrik ediyprum sağsalim alın kucağınıza inşallah, Kızlar bende hep diypdum size doktpra gidecem diye özel kliniği olan bi bayan doktora gideceğim, watsap numarasından durumumu uzun uzun anlattım 6 ay önce filan anlatmıştım size hatırlarsanız yardımcı olabileceğini söylemişti, salı günü randevu verdii, bakalım ne tavsiyeler neler diyecek bana erkek çocuk içinnn, hepsini not edeceğim eve gelinxe sizede yazarım ❤❤
Daha birkaç gün önce burayı karıştırıp gitmemiş miydinizEe neden yarın yapmıyonki varsa çıkar zaten direk inş rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip eder
İnsanların yüzyüzlügüne hayranim
Daha birkaç gün önce burayı karıştırıp gitmemiş miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?