- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.161
Aynı veya :) kendimizi tedavi etmekle meşgulüz sonra bizde o yolun yolcusu olucaz nasipse oğlun nasıl oldu iyimiHoşbuldum☺ kapıldık hayat koşturmacasına gidiyoruz bakalım, sen nasılsın var mı yeni gelişmeler haberler
Canım sen oğluna nasil gebe kalmistin hangi yöntemleri denedin anlatsanaCanımsın
Büyüyoruz hep birlikte canım darısı başınıza olsun inşallah saglıkla en yakn zamanda♥
Oglum nazlı kızımda nazlı anaları da nazlı ee Allah babalarına sabır versin
Aynı veya :) kendimizi tedavi etmekle meşgulüz sonra bizde o yolun yolcusu olucaz nasipse oğlun nasıl oldu iyimi
Canım doktor kontrolünde 2 ilişkiyle hamile kaldımCanım sen oğluna nasil gebe kalmistin hangi yöntemleri denedin anlatsana
Ne kadar sürüyordu pikiniz pikken ve silinince mi deneme oldu ikisi arasında kaç saat var dr kontrolün de yumurta kaç mmCanım doktor kontrolünde 2 ilişkiyle hamile kaldım
AhahahNe kadar sürüyordu pikiniz pikken ve silinince mi deneme oldu ikisi arasında kaç saat var dr kontrolün de yumurta kaç mm
Canım benim baya uzun sürüyordu o yuzden doktor kontrolünde oldu,, bende polikistik over var kendiliğinden yumurtlama olmuyordu klomenle hamile kaldım 20 ve 21 mm iki yumurta vardı o ay pikken ve silikken denedimNe kadar sürüyordu pikiniz pikken ve silinince mi deneme oldu ikisi arasında kaç saat var dr kontrolün de yumurta kaç mm
Yeni yaşına girdi teyzesi :) yürimeye calışıyor minnak ayaklarıyla babası inatçı bizim kızda inatçı Allah bana sabır versin :)))))Oglum nazlı kızımda nazlı anaları da nazlı ee Allah babalarına sabır versin
Senin bebiş nekadarlık oldu
MaşallahYeni yaşına girdi teyzesi :) yürimeye calışıyor minnak ayaklarıyla babası inatçı bizim kızda inatçı Allah bana sabır versin :)))))
Daha sık gel buraya ya gözlerimiz seni arıyor hep özleniyorsunMaşallah
Bende pcosum yumurtlama ve adet yokCanım benim baya uzun sürüyordu o yuzden doktor kontrolünde oldu,, bende polikistik over var kendiliğinden yumurtlama olmuyordu klomenle hamile kaldım 20 ve 21 mm iki yumurta vardı o ay pikken ve silikken denedim
İnşallah sagolasınDaha sık gel buraya ya gözlerimiz seni arıyor hep özleniyorsun
Fazla büyümüş canım inşallah tez zamanda nasip etsin RabbimBende pcosum yumurtlama ve adet yokadet söktücüyle bu ay adet oldum klomen kullandım bugün 11.gün bir yumurta gelişmiş oda 25 mm olmuş şimdi pik süremi öğrenmeye çalışıyorum önümüzdeki maçlara bakiciğim
Başın sağolsun rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıkla evlatlar kucağına almayı nasip etsinBenım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durduAllahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim
Canım ya Rabbim tekrar nasip etsin inşallah saglıkla,, neden kalbi durdu bi sebebi var mıBenım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durduAllahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim
İnşâllahBaşın sağolsun rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıkla evlatlar kucağına almayı nasip etsin
Basin sagolsun arkadasimBenım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durduAllahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?