Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ne kadar sürüyordu pikiniz pikken ve silinince mi deneme oldu ikisi arasında kaç saat var dr kontrolün de yumurta kaç mm
Canım benim baya uzun sürüyordu o yuzden doktor kontrolünde oldu,, bende polikistik over var kendiliğinden yumurtlama olmuyordu klomenle hamile kaldım 20 ve 21 mm iki yumurta vardı o ay pikken ve silikken denedim

Oglum nazlı kızımda nazlı anaları da nazlı ee Allah babalarına sabır versin
Senin bebiş nekadarlık oldu
Yeni yaşına girdi teyzesi :) yürimeye calışıyor minnak ayaklarıyla babası inatçı bizim kızda inatçı Allah bana sabır versin :)))))

Canım benim baya uzun sürüyordu o yuzden doktor kontrolünde oldu,, bende polikistik over var kendiliğinden yumurtlama olmuyordu klomenle hamile kaldım 20 ve 21 mm iki yumurta vardı o ay pikken ve silikken denedim
Bende pcosum yumurtlama ve adet yok adet söktücüyle bu ay adet oldum klomen kullandım bugün 11.gün bir yumurta gelişmiş oda 25 mm olmuş şimdi pik süremi öğrenmeye çalışıyorum önümüzdeki maçlara bakiciğim

Benım durumum biraz farklı arkadaşlar ben 3 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu Allahtan ilk önce hayırlı bir evlat istiyorum ama tekrardan oğlum olsun o kadar istiyorum ki sankı oğlumu tekrardan dogurmuşum gibi tekrardan erkek bebek istediğim için Allah katında günaha girer miyim

Fazla büyümüş canım inşallah tez zamanda nasip etsin Rabbim

Başın sağolsun rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıkla evlatlar kucağına almayı nasip etsin

Canım ya Rabbim tekrar nasip etsin inşallah saglıkla,, neden kalbi durdu bi sebebi var mı (

Basin sagolsun arkadasim
Allah insallah sana hayirli saglikli uzun omurlu erkek evlat nasip eder,
Neden gunah olsun ki Rabbim benden isteyin vereyim diyor, duamizda israrci olalim. Rabbim nasibine yazmistir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…