Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Özet olarak neler yapmıstınız yazabilirmisimiz erkek bebişleei
Belli olanlar allahım saglıkla kavustursun

Kızlar tekrardan merhaba dr iki haftadır erkek diye yorum yapıyor dik çıkıntı var erkek görüntüsü erkek diyorum diyor yinede ne olur ne olmaz diye açık kapı bıraktı16 haftada tekrar bakarız dedi şuan 13 haftalığız tabiki evlat kızda olsa erkekde olsa ama eşimde çok umutlandı inşallah değişmez hayal kırıklığı yaşamayız umarim..

Icini rahat tut canim daha kolay kolay degismez, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Kızlar selam nasılsınız iwashereonce ElifAsel54 ve diğer kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim . Adet oldum . Ama 3. Çocuktan vazgeçtik . Eşim 39 ben 37 yaşındayız evleneli 7 yıl oldu ve hemen çocuk oldu çok fazla birlikte gezme fırsatı bulamadık. Artık çocuklar büyüdü artık tadını çıkaralım biraz gezelim çok şükür iki çocuğumuz var yeter diye düşündük . İnşallah hepinizin kalbindeki dua kabul olur .

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah kalbindekini nasip etsin inşallah arada bakarım girip merak ederim sizi kendinize iyi bakın z
Amin insallah canim benim insallah
Sende birakma buralari,cok iyi bak kendine

Hakkınızda hayırlısı olsun canım varsa kaderinizde o sizi bulur zaten kazara bir kızın olsun insallah

Icini rahat tut canim daha kolay kolay degismez, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Nasip bakalım kızımda 11 haftalıkken öğrenmiştik ve başka ihtimal bile vermemisti dr muz basindan beri kiz dedi gibisi bile yoktu burda okudum şu kadarlıkken kız dediler detaylıda erkek cikti ya da tam tersi anlamiyorum yani isinin ehli olan cogu dr hemen anliyor ne oldugunu

ayy üzüldüm sizi de kızlandıracaktık bizz... Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah RABBİM en doğru zamanda verecekse yine verir. Her şey gönlünüzce olsun

Aynen doktor cok önemli, benim büyük kızında hep erkek dediler, 20 yada 21 haftada kiz olduğunu öğrendik,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…