Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagolun kızlar Allah razı olsun
Canım tebrik ederim tekrardan bir şey soracağım sen diyet yapmadım demiştin demi peki yeme tarzın normalde nasıldır ve özel olarak yaptığın başka bir şey oldu mu ben de senin gibi ph yüksek suya başladım zaten faydalı bir şeymiş bir sene içeceğim başka varsa not edeyim tabi Allah dilemiş en başta gerisi boş o çok merak edenlere de dikkat et nazar ederler sana ve oğluna ae ol.

Merhaba hanımlar biliyorsunuz 3 bucuk ay önce oğlumu kaybetmştm ya bu ay adete 1 hafta kala geri cekılme yöntemiyle ilişki olmuştu ya dün adet olacaktım olmadım 3 gün falan beklıycem belkı adet gelır sizce ihtimal var mı kı bu sekılde gebe kalınır mı ki

Selam kızlar yarın 18 hafta oluyorum cinsiyet net erkekmiş allah hepinize nasip etsin inşanlah
Hadi gözün aydın kuzum Allah sagsaglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize bu saatten sonra değişmez artık çok.sevindim.inanki.bizede dua et olur mu

Amin inşallah hep kız olacağı yönünde rüyalar görmeye başladım çok taktım sanırım Burda yazılan testler pik oldu olmadı okuyunca kafam karıştı. Sizin planlı bi gebelik mi?
Rüyalara güvenmemek lazım, nasipte olani yaşayacağız planli evet benim ovulasyon testiyle takip ettim

Rüyalara güvenmemek lazım, nasipte olani yaşayacağız planli evet benim ovulasyon testiyle takip ettim
Sizin bebişide merak ettim şimdi Bizim planlı değil geri çekilmeyle kaldım. Ama uzun süre ilişki olmamıştı belki oyuzden tutar diyorum. Kızlar çok erkek istiyor. 1 ay sürmez öğreniriz inşallah.

Sizin bebişide merak ettim şimdi Bizim planlı değil geri çekilmeyle kaldım. Ama uzun süre ilişki olmamıştı belki oyuzden tutar diyorum. Kızlar çok erkek istiyor. 1 ay sürmez öğreniriz inşallah.
Hayırlısı olsun insallah hepimiz için, gönül tabi erkek olmasından yana ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…