- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.441
Gözün aydın olsun cnm pipisini de cekseydi doktor. moralini bozan herkese pipisini göster inansinlarSelam kızlar yarın 18 hafta oluyorum cinsiyet net erkekmiş allah hepinize nasip etsin inşanlah
O kız diyenlere hicbirsey deme doğunca görürler :)))) sağlıcakla gelsin yavrun inşallah canımSelam kızlar yarın 18 hafta oluyorum cinsiyet net erkekmiş allah hepinize nasip etsin inşanlah
unutmamak için telefonunuzun ses kaydını açın derimYarın salıı büyük gün bir arkadaşımız doktorla birebir cinsiyet için konuşacak bakalım neleri doğru neleri yanlış biliyoruz kızlar ❤❤
Gözün aydın olsun cnm pipisini de cekseydi doktor. moralini bozan herkese pipisini göster inansinlar
Bende pipisini görünce inandımGözün aydın olsun cnm pipisini de cekseydi doktor. moralini bozan herkese pipisini göster inansinlar
gözün aydın canım RABBİM tamamına erdirsin inŞallah kötü kalplileri de boşver ALLAH u Teala onlara öyle bir kalp vermekle zaten sınamış kurban olduğumBende pipisini görünce inandımboşver umrumda degillier ben mutlu olayım yeter
Adetlerin duzensizlesmis olabilir normal olarakKızlar daha önce de bahsettim 38 haftalıkken oğlumu anne karnında kaybettim ya ben sezeryan dogumdsn sonra 1 kere adet oldu 14 mayısta adet olmam lazımdı dün ama olmadım bir de benım dünden beri ateşim 37adete 1 hafta kala geri cekılme yöntemiyle ilişki oldu gebelık ihtimali var mı sizce
Adetten önce geri çekilme yöntemiyle 2. Kızıma hamile kalmıştım. Şimdi yine aynı yontemle adetten sonra kaldım. Hiç güvenilir bi yöntem değil malesef.Kızlar daha önce de bahsettim 38 haftalıkken oğlumu anne karnında kaybettim ya ben sezeryan dogumdsn sonra 1 kere adet oldu 14 mayısta adet olmam lazımdı dün ama olmadım bir de benım dünden beri ateşim 37adete 1 hafta kala geri cekılme yöntemiyle ilişki oldu gebelık ihtimali var mı sizce
Hayırlı olsun sevindim sizin adınıza bize de kız nasip olsun insallah dua edinSelam kızlar yarın 18 hafta oluyorum cinsiyet net erkekmiş allah hepinize nasip etsin inşanlah
Sizin de hamileliğinizi yeni gördüm hayırlı olsun insallah sağlıklı bir erkek bebeğiniz olurAdetlerin duzensizlesmis olabilir normal olarak
Geri cekilme bi korunma yontemi degil, bi kac sayfa oncesinde geri cekmeyle hamile kalan biri yazdi. Demekki olabiliyor canim, o yuzden dikkat etmek lazim
Bılıyırum zaten su an hamıle kalsm endişelenmem cünkü Allah ne derse o olacak yine yavrunu almak isterse alır rabbim boynum kıldan ince ben sadece ihtimal var mı diye merak ettim dünden beri de ateşim 37 acaba hamıle mı kaldımAdetten önce geri çekilme yöntemiyle 2. Kızıma hamile kalmıştım. Şimdi yine aynı yontemle adetten sonra kaldım. Hiç güvenilir bi yöntem değil malesef.
Canım aslında korkuyorum hamıle kalmaktan Allah ne derse olur kaderim de ne varsa onu yaşayacağım ben sadece merak ettim acaba gebelık oluyor mu bu şekılde diye blr de dünden beri ateşim 37Adetlerin duzensizlesmis olabilir normal olarak
Geri cekilme bi korunma yontemi degil, bi kac sayfa oncesinde geri cekmeyle hamile kalan biri yazdi. Demekki olabiliyor canim, o yuzden dikkat etmek lazim
Rabbim hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tekrar aynı şeyi yaşatmasın. Evde kendiniz bile test yapsanız çıkar aslında adetiniz gecikmiş. Ama adet düzensizliği ihtimaliniz de var tabi.Bılıyırum zaten su an hamıle kalsm endişelenmem cünkü Allah ne derse o olacak yine yavrunu almak isterse alır rabbim boynum kıldan ince ben sadece ihtimal var mı diye merak ettim dünden beri de ateşim 37 acaba hamıle mı kaldım
Hayırlısı olsun inşallah biraz daha beklıycem belkı de gecikmiştir dogum yaptım sonucta hakkımızda hayırlısı olsun inşallahRabbim hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tekrar aynı şeyi yaşatmasın. Evde kendiniz bile test yapsanız çıkar aslında adetiniz gecikmiş. Ama adet düzensizliği ihtimaliniz de var tabi.
Aminn cok tssekkur ederim Allah razi olsun, size de bi kiz bebek nasip olsun insallahSizin de hamileliğinizi yeni gördüm hayırlı olsun insallah sağlıklı bir erkek bebeğiniz olur
Zor bi ihtimal ama olabilecek bisey, en hayirli zamanda olsun insallahCanım aslında korkuyorum hamıle kalmaktan Allah ne derse olur kaderim de ne varsa onu yaşayacağım ben sadece merak ettim acaba gebelık oluyor mu bu şekılde diye blr de dünden beri ateşim 37
Aynen oyle cnm ben zaten adet olmak istiyorum 2 ay sonra düşünmek istiyorum ama rabbim en hayırlısını versin hakkımızdaZor bi ihtimal ama olabilecek bisey, en hayirli zamanda olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?