Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım seninki nasıldı ya? Hayırlı olsun bı arada bi avazda kucagına alırsın inşAllah sağlıkla inşAllah Sık ilişkimiydi diyet yapmamıştın sanırım

Kızlar daha önce de bahsettim 38 haftalıkken oğlumu anne karnında kaybettim ya ben sezeryan dogumdsn sonra 1 kere adet oldu 14 mayısta adet olmam lazımdı dün ama olmadım bir de benım dünden beri ateşim 37adete 1 hafta kala geri cekılme yöntemiyle ilişki oldu gebelık ihtimali var mı sizce

Adetlerin duzensizlesmis olabilir normal olarak
Geri cekilme bi korunma yontemi degil, bi kac sayfa oncesinde geri cekmeyle hamile kalan biri yazdi. Demekki olabiliyor canim, o yuzden dikkat etmek lazim

Adetten önce geri çekilme yöntemiyle 2. Kızıma hamile kalmıştım. Şimdi yine aynı yontemle adetten sonra kaldım. Hiç güvenilir bi yöntem değil malesef.

Geri cekilme bi korunma yontemi degil, bi kac sayfa oncesinde geri cekmeyle hamile kalan biri yazdi. Demekki olabiliyor canim, o yuzden dikkat etmek lazim
Sizin de hamileliğinizi yeni gördüm hayırlı olsun insallah sağlıklı bir erkek bebeğiniz olur

Adetten önce geri çekilme yöntemiyle 2. Kızıma hamile kalmıştım. Şimdi yine aynı yontemle adetten sonra kaldım. Hiç güvenilir bi yöntem değil malesef.
Bılıyırum zaten su an hamıle kalsm endişelenmem cünkü Allah ne derse o olacak yine yavrunu almak isterse alır rabbim boynum kıldan ince ben sadece ihtimal var mı diye merak ettim dünden beri de ateşim 37 acaba hamıle mı kaldım

Canım aslında korkuyorum hamıle kalmaktan Allah ne derse olur kaderim de ne varsa onu yaşayacağım ben sadece merak ettim acaba gebelık oluyor mu bu şekılde diye blr de dünden beri ateşim 37

Rabbim hamileyseniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tekrar aynı şeyi yaşatmasın. Evde kendiniz bile test yapsanız çıkar aslında adetiniz gecikmiş. Ama adet düzensizliği ihtimaliniz de var tabi.

Hayırlısı olsun inşallah biraz daha beklıycem belkı de gecikmiştir dogum yaptım sonucta hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Canım aslında korkuyorum hamıle kalmaktan Allah ne derse olur kaderim de ne varsa onu yaşayacağım ben sadece merak ettim acaba gebelık oluyor mu bu şekılde diye blr de dünden beri ateşim 37
Zor bi ihtimal ama olabilecek bisey, en hayirli zamanda olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…