- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.541
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah prensesi. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Yok ben adet bitimi hamile kaldığıma eminimAmin çok teşekkür ederim ☺
siz sanırım geçen gün adet bitimi hamile kalan var mı diye sormuştunuz
Benim bu hamileliğim adetin bittiği gün oldu
İnşaAllah yaYok ben adet bitimi hamile kaldığıma eminimUmarım benim erkek olur 2 kızım var
Sağol canım benimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gözün Aydın canım
Amin inşallah önce sağlık tabi 3. Hamilelik olunca insan değişik istiyormuş. Diğer kızlarımda hiç düşünmemiştim erkek olsun dieİnşaAllah ya
Rabbim hayırla sağlıkla gönlünüze göre versin
Tabiki bu çok doğalAmin inşallah önce sağlık tabi 3. Hamilelik olunca insan değişik istiyormuş. Diğer kızlarımda hiç düşünmemiştim erkek olsun die
Maşşalah canım benim Allah analı babalı büyütsün sürpriz bir gebelik ti zaten demekki kısmeti varmış iki kız çok tatlı oluyor benden söylemesiKızlar benimde sonuçlarım çıktı
Kızım oluyor inşaAllah
Hayırlısı ile dünyaya gelsin inşallah canım :)Kızlar benimde sonuçlarım çıktı
Kızım oluyor inşaAllah
Muž ve tuzu çok tüketirdim benGeldim canlarım, gittim evet doktordaydım bugun, kızlar doktor muayne etti yumurtalıklarımı rahmi i filan, dediki yapılabilecek kesin yakın tek şey 3 4 ay kendini tanı ovl testiyle, çocuk düşündüğün ayda gel yumurtlama günlerine yakın yumurtanın takip edelim çatlama iğnesi kullanalım dedi, çatlama iğnesini vurulduğumuzda 36.saatte yumurtayı çatlatır hiç şaşmaz dedi, 36.satte ilişkiye girersen şansın artar, ama ovl testinde tam ne zaman çatladı hangi saatte silikleşmeye başladı tam ayarkanamayabilir ama çay iğnesi 36.saatten şaşmaz yumurtayı çatlatır dedi. Beslenmeye ben sana günlük hayatta uygulayabileceğin en kolay muz ve tuzu arttır dedi, valla böle kızlar iş başa düştü 3 4 ay testlerle hangi günlerde yumurtlama oluyo ne kadar sürüyor az çok kendimi tanicam çocuk deneme yapacağım ay gidip yumurta takibi olup çat iğnesi yaptiricam
Aynen canım benimMaşşalah canım benim Allah analı babalı büyütsün sürpriz bir gebelik ti zaten demekki kısmeti varmış iki kız çok tatlı oluyor benden söylemesi❣
Sizinde 2. Kız mı öyle anladım nasipse kaç yaş olacak aralarıTabiki bu çok doğalinsan olmayanı ister ☺
Sağol canımHayırlısı ile dünyaya gelsin inşallah canım :)
Senin takvimin nasıldı canım hayırlı olsun bu Arada Rabbim bize de nasip etsin hayırlı bi koz evlat inşallah sağlıkla gelsinKızlar unutmadan şunu söyleyeyim bebek baştan beri korunmadığım günle tam uyumluydu.
ama benim eşim ben hamile kalmadan 6 ay kadar önce mide botoksu olmuştu zayıflama ilaçları kullanıyordu beslenmesi de kötüydü.
yani erkek bebek için eşlerinize takviye gerçekten önemli
Benim bi kızım var 5 yaşındaSizinse 2. Kız mı öyle anladım nasipse kaç yaş olacak araları
Bak demek doğruymuş canım ama ben bu tuz olayını tam çözemedim mesela yemekleri normal yapıp tabağımamı tuzlu atayım nasıl yapiyim baya tulumu olsun yediğim şeylerMuž ve tuzu çok tüketirdim ben
Ay oğlun çok küçükmüş yaaa biraz zor olacak senin için ama rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsinBenim bi kızım var 5 yaşında
Bi de oğlum var 10 aylık
Bu sürpriz bebek
Canım valla bende takvim falan yokSenin takvimin nasıldı canım hayırlı olsun bu Arada Rabbim bize de nasip etsin hayırlı bi koz evlat inşallah sağlıkla gelsin
Aynen canım yaAy oğlun çok küçükmüş yaaa biraz zor olacak senin için ama rabbim kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin
AaaBenim bi kızım var 5 yaşında
Bi de oğlum var 10 aylık
Bu sürpriz bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?