Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Geldim canlarım, gittim evet doktordaydım bugun, kızlar doktor muayne etti yumurtalıklarımı rahmi i filan, dediki yapılabilecek kesin yakın tek şey 3 4 ay kendini tanı ovl testiyle, çocuk düşündüğün ayda gel yumurtlama günlerine yakın yumurtanın takip edelim çatlama iğnesi kullanalım dedi, çatlama iğnesini vurulduğumuzda 36.saatte yumurtayı çatlatır hiç şaşmaz dedi, 36.satte ilişkiye girersen şansın artar, ama ovl testinde tam ne zaman çatladı hangi saatte silikleşmeye başladı tam ayarkanamayabilir ama çay iğnesi 36.saatten şaşmaz yumurtayı çatlatır dedi. Beslenmeye ben sana günlük hayatta uygulayabileceğin en kolay muz ve tuzu arttır dedi, valla böle kızlar iş başa düştü 3 4 ay testlerle hangi günlerde yumurtlama oluyo ne kadar sürüyor az çok kendimi tanicam çocuk deneme yapacağım ay gidip yumurta takibi olup çat iğnesi yaptiricam

Muž ve tuzu çok tüketirdim ben

Senin takvimin nasıldı canım hayırlı olsun bu Arada Rabbim bize de nasip etsin hayırlı bi koz evlat inşallah sağlıkla gelsin

Senin takvimin nasıldı canım hayırlı olsun bu Arada Rabbim bize de nasip etsin hayırlı bi koz evlat inşallah sağlıkla gelsin
Canım valla bende takvim falan yok
Adet döngüm 32 gündü yumurtlamam da 16 ya da 17. Günler oluyordu
Bu da adetin bittiği gün hamile kaldım 9. Gün yani. Bebek de hep adet bitimi ile uyumluydu
Keşke yardımcı olabilseydim ama birşey yapmadımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…