Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet hala ayni siviya dikkat ediyorum

Bi yerde okumustum ovulasyondan 24 saat once erkek olmasi icin iliski olmasi gerekiyo diye ondan dolayida iliski oldu
Valla canim buradakilerin çoğu t en koyu halini alip bi tık acilinca iliski öneriyo eger suanki hali öncekilerden açıksa çatlamıştır artik

Yani ciplak gözle daha iyi görürsün mesela ortadakinin t sinden daha koyu bi t oldu mu yaptığın testlerde yoksa en koyusu bu mu
Bi tik daha koyuydu sanki attim keske atmasaydim gun arasi bi testte t nin siliklestigini gorunce catlama oldu diye dusundum iliski oldu sonra tekrar test yaptim hatta ilk ikisini ayni anda yaptim emin olamadim siliklesme olmustu diye

Bi tik daha koyuydu sanki attim keske atmasaydim gun arasi bi testte t nin siliklestigini gorunce catlama oldu diye dusundum iliski oldu sonra tekrar test yaptim hatta ilk ikisini ayni anda yaptim emin olamadim siliklesme olmustu diye
Tekrar neden koyulasti diye kafama takildi bu sefer

Tekrar neden koyulasti diye kafama takildi bu sefer
İlişki sonrasi koyulasmasi oluyo bende de oldu gündüz 10 da silindi 11 de deneme oldu 1 de ve 3 de yaptım silinmisti aksam 10 da tekrar koyulasti iki cizgi ayni gibi oldu sonra yine silindi

Yani diger testini gormeden yorum yapamam ama eger onceki daha koyuydu diyosan çatlama olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…