Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aaa çok güzel ozaman kız olması çünkü insan her yaşta kız kardeş arıyor sizin adınıza çok sevindim kızınız da çok şanslı bu konuda sağlıkla gelsin insallah
Evet ya benimde bi kızkardeşim var
Gerçekten çok güzel oluyor insan doğuştan en yakın arkadaşına sahip oluyor inşAllah güzel anlaşırlar

Evet ya benimde bi kızkardeşim var
Gerçekten çok güzel oluyor insan doğuştan en yakın arkadaşına sahip oluyor inşAllah güzel anlaşırlar
Anlaşırlar merak etmeyin benimkilerin arası 2 yaş hiç sıkılmazlar birbirlerinden ayrı duramazlar çok güzel oluyor. Sizin oğlanla arası az zor tabi Allah kolaylık versin

Bilmemki kız illaki kullandığımız tuzdurda kmse bişey demedi öyle tuz böyle tuz diye kaya tuzu yicek halimiz yok
Himalaya tuzu nu ne kadar cok atılsa bıle yemeklere fazla tuz tadı vermıyornus.bol atmiş az tuz tadı alınıyormus.vucudada cok faydalı oldugunu duymustum.

Benim bi kızım var 5 yaşında
Bi de oğlum var 10 aylık
Bu sürpriz bebek
Bebegin cok kucukmus supriz erken gelmis Allah anali babali buyutursun insallab karnindakinide saglicakla dogurrusun insallah...
Merak ettim canim küçüğünü sütten kestin mi benm kizim da 1 yasinda ve hala sut iciyo ve baya baya severek baylarak iciyo ama bnm hic emzirme hevseim yok sutten kesmeye calsiiyom yavas yavas

Kızlar merhaba araniza yeni katildim. Ovulasyon testiyle bugun cift cizgiyi gordum iliski oldu ama yumurtam catlamamis olabilirmi acaba bugun 3 gibi bayagi adet sancisi gibi sancim oldu yumurta catlamismidir ki. Tekrar test yaptim cift cizgi hala devam ediyodu ne zamana kadar cift cizgi devam ediyo acaba yumurta catladiktan sonra cizgi kaybolmaya baslarmi. Iki kizim var oglum olsun istiyorum cok merak ediyorum bilen varsa sevinirim

Çizgi hep olur canim önemli olan İkisinin aynı koyulukta ve ya T nin C den daha koyu olmasıdır erkek bebek icin t nin en koyu olduğu zamandan sonra 2 saatte bir test yapip ilk silinme olduğunda(çatlama oluyo) deneme olmasi gerek

Canım ben 4 ayından beri emzirmiyordum
Oğlumun midesinde bi rahatsızlığı vardı doğduğunda özel mama içiyordu
Zaten sütüm azdı zamanla kesildi

Aynı ko Ayni koyuluktaydi yani iliski olmamasimi gerekirdi siliklesmesini mi beklemeliydim

Yinede takip edip denesem peki
Şuan hala ayni mi peki hic bi acilma yok mu 2.cizgi de ayrica sivi ya dikkat ederek yapıyo musun her test sonrasi yarim bardak su icip bi daha ki teste kadar sıvı kesinlikle tüketmemen gerek ve tuvalete de gitmicen test zamanına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…