- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.561
Canım tuz bıldıgımız marketlerden aldıgımız tuzmu.tuzun cesıt lerı varBak demek doğruymuş canım ama ben bu tuz olayını tam çözemedim mesela yemekleri normal yapıp tabağımamı tuzlu atayım nasıl yapiyim baya tulumu olsun yediğim şeyler
Evet ya benimde bi kızkardeşim varAaaçok güzel ozaman kız olması çünkü insan her yaşta kız kardeş arıyor sizin adınıza çok sevindim kızınız da çok şanslı bu konuda sağlıkla gelsin insallah
Bilmemki kız illaki kullandığımız tuzdurda kmse bişey demedi öyle tuz böyle tuz diye kaya tuzu yicek halimiz yokCanım tuz bıldıgımız marketlerden aldıgımız tuzmu.tuzun cesıt lerı var
Anlaşırlar merak etmeyin benimkilerin arası 2 yaş hiç sıkılmazlar birbirlerinden ayrı duramazlar çok güzel oluyor. Sizin oğlanla arası az zor tabi Allah kolaylık versinEvet ya benimde bi kızkardeşim var
Gerçekten çok güzel oluyor insan doğuştan en yakın arkadaşına sahip oluyorinşAllah güzel anlaşırlar
Himalaya tuzu nu ne kadar cok atılsa bıle yemeklere fazla tuz tadı vermıyornus.bol atmiş az tuz tadı alınıyormus.vucudada cok faydalı oldugunu duymustum.Bilmemki kız illaki kullandığımız tuzdurda kmse bişey demedi öyle tuz böyle tuz diye kaya tuzu yicek halimiz yok
Üstüne ekleyerek yedimBak demek doğruymuş canım ama ben bu tuz olayını tam çözemedim mesela yemekleri normal yapıp tabağımamı tuzlu atayım nasıl yapiyim baya tulumu olsun yediğim şeyler
Valla iyotlu sofra tuzu kullandım o kadarBilmemki kız illaki kullandığımız tuzdurda kmse bişey demedi öyle tuz böyle tuz diye kaya tuzu yicek halimiz yok
Bende bilmiyorum neden ama netten bakarak yemeye başlamıştım ala ala kafama takıldı şimdi sahi nedenErkek bebek için tuz gerekiyormuş canım
Bebegin cok kucukmus supriz erken gelmis Allah anali babali buyutursun insallab karnindakinide saglicakla dogurrusun insallah...Benim bi kızım var 5 yaşında
Bi de oğlum var 10 aylık
Bu sürpriz bebek
Çizgi hep olur canim önemli olan İkisinin aynı koyulukta ve ya T nin C den daha koyu olmasıdır erkek bebek icin t nin en koyu olduğu zamandan sonra 2 saatte bir test yapip ilk silinme olduğunda(çatlama oluyo) deneme olmasi gerekKızlar merhaba araniza yeni katildim. Ovulasyon testiyle bugun cift cizgiyi gordum iliski oldu ama yumurtam catlamamis olabilirmi acaba bugun 3 gibi bayagi adet sancisi gibi sancim oldu yumurta catlamismidir ki. Tekrar test yaptim cift cizgi hala devam ediyodu ne zamana kadar cift cizgi devam ediyo acaba yumurta catladiktan sonra cizgi kaybolmaya baslarmi. Iki kizim var oglum olsun istiyorum cok merak ediyorum bilen varsa sevinirim
Evet ya 16 ay oluyor araları ikiz gibi olacaklar mecburAnlaşırlar merak etmeyin benimkilerin arası 2 yaş hiç sıkılmazlar birbirlerinden ayrı duramazlar çok güzel oluyor. Sizin oğlanla arası az zor tabi Allah kolaylık versin
Canım ben 4 ayından beri emzirmiyordumBebegin cok kucukmus supriz erken gelmis Allah anali babali buyutursun insallab karnindakinide saglicakla dogurrusun insallah...
Merak ettim canim küçüğünü sütten kestin mi benm kizim da 1 yasinda ve hala sut iciyo ve baya baya severek baylarak iciyo ama bnm hic emzirme hevseim yok sutten kesmeye calsiiyom yavas yavas
Çizgi hep olur canim önemli olan İkisinin aynı koyulukta ve ya T nin C den daha koyu olmasıdır erkek bebek icin t nin en koyu olduğu zamandan sonra 2 saatte bir test yapip ilk silinme olduğunda(çatlama oluyo) deneme olmasi gerek
Aynı koÇizgi hep olur canim önemli olan İkisinin aynı koyulukta ve ya T nin C den daha koyu olmasıdır erkek bebek icin t nin en koyu olduğu zamandan sonra 2 saatte bir test yapip ilk silinme olduğunda(çatlama oluyo) deneme olmasi gerek
Ayni koyuluktaydi yani iliski olmamasimi gerekirdi siliklesmesini mi beklemeliydimÇizgi hep olur canim önemli olan İkisinin aynı koyulukta ve ya T nin C den daha koyu olmasıdır erkek bebek icin t nin en koyu olduğu zamandan sonra 2 saatte bir test yapip ilk silinme olduğunda(çatlama oluyo) deneme olmasi gerek
Evet canim yani öncesinde takip ettiysen T en koyu halini aldıktan sonra bi tık silinme olursa o zaman deneme öneriliyor çatlama ani yaniAynı ko
Ayni koyuluktaydi yani iliski olmamasimi gerekirdi siliklesmesini mi beklemeliydim
Yinede takip edip denesem pekiEvet canim yani öncesinde takip ettiysen T en koyu halini aldıktan sonra bi tık silinme olursa o zaman deneme öneriliyor çatlama ani yani
Aslinda sabah esit cikti cizgi ogleden sonra tekrar yaptigimda siliklesmeye basladi gibi oldu o yuzden iliski oldu sonradan tekrardan test yaptim tekrar esit oldu cizgiler orda bi karistirdim o yuzden emin degilim simdi catlama olmusmudur diyeYinede takip edip denesem peki
Şuan hala ayni mi peki hic bi acilma yok mu 2.cizgi de ayrica sivi ya dikkat ederek yapıyo musun her test sonrasi yarim bardak su icip bi daha ki teste kadar sıvı kesinlikle tüketmemen gerek ve tuvalete de gitmicen test zamanına kadarYinede takip edip denesem peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?