Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canim insAllah
Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmaz insAllah
Kurban oldugum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kaç haftalıksın canımın içi erkek dediyse degişmez bana da 13 haftada oğlan gibi dedi 18 haftada net erkek dedi...
Çok mutlu oldum inşanlah burda hamiş yada isteyen bütün annelere nasip eder.

Kaç haftalıksın canımın içi erkek dediyse degişmez bana da 13 haftada oğlan gibi dedi 18 haftada net erkek dedi...
Çok mutlu oldum inşanlah burda hamiş yada isteyen bütün annelere nasip eder.
InsAllah canim herkese nasip olsun
13. Haftamdayim canim

Kızlar benim dün kahverengi lekelenmem oldu yarın 19 haftalık olucm normal bu biraz tedirgin oldum
Canim ben sey duymustum
Erkek bebek, hamilelik boyunca muhakkak bir kere de olsa lekelenme yaparmis
Bisey yoktur insAllah
Istersen yine de doktora git icin rahat etsin

Canim ben sey duymustum
Erkek bebek, hamilelik boyunca muhakkak bir kere de olsa lekelenme yaparmis
Bisey yoktur insAllah
Istersen yine de doktora git icin rahat etsin
Şükür bir sıkıntım yok ama ilk defa yaşıyorum böyle bir şey zaten çok az bişeydi rabbim korusun bebişleri 1 hafta önce doktora gittim bir sıkıntı yok dedi

Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsun lütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın

Allah tekrar hayirla saglikla bi erkek bebek nasip etsin insallah size,
Hamilelik günlüğünü nasıl silebilirim acaba
Takvimi olusturdugunuz sayfada tarihi silin kaydet yapin

Derdi veren , derdin üstüne sabrını veren , elbette ki sonunda hayrımızı da verir
Rabbim sabr versin
Inş tekrar hamile olursun hayırlı sağlıklı erkek evladın olur kucağına alırsın canım

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.

Gecmis olsun Rabbim sabirlar versin insAllah
Bi daha yasatmasin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…