- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.781
Canım benimde eşim sürekli keçi boynuzu özü kullandı gerçekten sperm kalitesi çok önemliInsAllah canim Allah razi olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Kaç haftalıksın canımın içi erkek dediyse degişmez bana da 13 haftada oğlan gibi dedi 18 haftada net erkek dedi...Amin canim insAllah
Rabbim hevesimizi kursagimizda birakmaz insAllah
Kurban oldugum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Evet canim sperm kalitesi, zamanlama falan onemli ama bence en onemli sey duaCanım benimde eşim sürekli keçi boynuzu özü kullandı gerçekten sperm kalitesi çok önemli
InsAllah canim herkese nasip olsunKaç haftalıksın canımın içi erkek dediyse degişmez bana da 13 haftada oğlan gibi dedi 18 haftada net erkek dedi...
Çok mutlu oldum inşanlah burda hamiş yada isteyen bütün annelere nasip eder.
Duanın gücü bir başka zaten rabbim den içten dua etmek gerekir zaten o hakkımızda hayırlsı ne ise onu verirEvet canim sperm kalitesi, zamanlama falan onemli ama bence en onemli sey dua
Ben buna cok inaniyorum
Canim ben sey duymustumKızlar benim dün kahverengi lekelenmem oldu yarın 19 haftalık olucm normal bu biraz tedirgin oldum
Şükür bir sıkıntım yok ama ilk defa yaşıyorum böyle bir şey zaten çok az bişeydi rabbim korusun bebişleri 1 hafta önce doktora gittim bir sıkıntı yok dediCanim ben sey duymustum
Erkek bebek, hamilelik boyunca muhakkak bir kere de olsa lekelenme yaparmis
Bisey yoktur insAllah
Istersen yine de doktora git icin rahat etsin
InsAllah canimŞükür bir sıkıntım yok ama ilk defa yaşıyorum böyle bir şey zaten çok az bişeydi rabbim korusun bebişleri 1 hafta önce doktora gittim bir sıkıntı yok dedi
Inşanlah canım nbenim sende öyleInsAllah canim
Saglikla kucagina alirsin insAllah
InsAllah canimInşanlah canım nbenim sende öyle
Allah tekrar hayirla saglikla bi erkek bebek nasip etsin insallah size,Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsunlütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın
Takvimi olusturdugunuz sayfada tarihi silin kaydet yapinHamilelik günlüğünü nasıl silebilirim acaba
Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsunlütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın
Hissetmiştim hayırlısı olsun gönlünce olsun canımSelamun aleykum kizlar,
Yeniler beni pek bilmez
Ben bugun doktora gittim erkege benzetti.
Hazirlik yapma simdilik, 1 ay sonra tekrar gel dedi
Sizinle paylasmak istedim
Amin canim Allah razi olsunHissetmiştim hayırlısı olsun gönlünce olsun canım
Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsunlütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın
Gecmis olsun Rabbim sabirlar versin insAllahMerhaba kızlar oğlumun kalbi durdu öldü. Bi yandan beklemek istiyorum bir yandanda bir an önce denemeye başlamayı düşünüyorum şuan piskolojim çok kötü. Erkek bebek için yapmam gerekenleri söylermisiniz Bir kızım var şükür yaradana. Oğlumdan önce hiç umrumda değildi cinsiyet ama şuan çok istiyorum bir oğlum olsunlütfen önerilerinizi bilgilerinizi benimle paylaşın. Rabbim hamile olan arkadaşlara karnındaki yavrularını bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?