- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.801
Hayırlı olsun canım çok sevindim tek önemli olan dua bence Allah yazmış nasip etmiş sana saglıkla gelsinEvet canim sperm kalitesi, zamanlama falan onemli ama bence en onemli sey dua
Ben buna cok inaniyorum
Amin inşallah sildim sağ ol cnmAllah tekrar hayirla saglikla bi erkek bebek nasip etsin insallah size,
Takvimi olusturdugunuz sayfada tarihi silin kaydet yapin
Allah razı olsun arkadaşım aminDerdi veren , derdin üstüne sabrını veren , elbette ki sonunda hayrımızı da verir
Rabbim sabr versin
Inş tekrar hamile olursun hayırlı sağlıklı erkek evladın olur kucağına alırsın canım
Amin sağ ol arkadaşımGecmis olsun Rabbim sabirlar versin insAllah
Bi daha yasatmasin insAllah
Allah razı olsun sağ olÇok geçmiş olsun Rabbim sabır versin.
InsAllah canim aminHayırlı olsun canım çok sevindim tek önemli olan dua bence Allah yazmış nasip etmiş sana saglıkla gelsin
Basınız sağolsun Rabbim Sağlık bi hayırlı evlat nasip etsin tekrardanAmin sağ ol arkadaşım
İnşallah canım ne güzel duan belki de birbirinize ettiğimizi bu dualar vadiler oluyoInsAllah canim amin
Rabbim sana da bi prenses nasip etsin insAllah
Kimbilir belkideİnşallah canım ne güzel duan belki de birbirinize ettiğimizi bu dualar vadiler oluyo
Amin Canım nasip kısmet cokkk sevindim inşeALLAH değişmezAmin canim Allah razi olsun
Rabbim sana da bi prenses nasip etsin insAllah
Amin canim insAllahAmin Canım nasip kısmet cokkk sevindim inşeALLAH değişmez
Ayy hadi hayırlısı kuzum ya kaç haftaliksin cnmSelamun aleykum kizlar,
Yeniler beni pek bilmez
Ben bugun doktora gittim erkege benzetti.
Hazirlik yapma simdilik, 1 ay sonra tekrar gel dedi
Sizinle paylasmak istedim
Amiinnnn. İnşallah yaaa bende çok merak ediyrm inşallah benimde bı oğlum olur dua edin lütfenKaç haftalıksın canımın içi erkek dediyse degişmez bana da 13 haftada oğlan gibi dedi 18 haftada net erkek dedi...
Çok mutlu oldum inşanlah burda hamiş yada isteyen bütün annelere nasip eder.
13 canimAyy hadi hayırlısı kuzum ya kaç haftaliksin cnm
Hberlerini brkliyrz cnmninsallah gönlümüzdekini nasip etsin RabbimSelam kızlar beni soranlar sağolun iyiyim çok şükür. Bikaç güne giderim inşallah hastaneye dua edin banadualarımdasınız
Değişmez kuzum öyleyse Allah'ın izniyle ya genelde erkek diyince doğru çıkıyormuş inş Rabbim sana da banada burdaki isteyen herkese de nasip etsin isteyene kız isteyene erkek13 canim
çekilin yoldan 3 çiçeğe 1 böcük geliyoooooSelamun aleykum kizlar,
Yeniler beni pek bilmez
Ben bugun doktora gittim erkege benzetti.
Hazirlik yapma simdilik, 1 ay sonra tekrar gel dedi
Sizinle paylasmak istedim
Amin canim insAllahDeğişmez kuzum öyleyse Allah'ın izniyle ya genelde erkek diyince doğru çıkıyormuş inş Rabbim sana da banada burdaki isteyen herkese de nasip etsin isteyene kız isteyene erkek
Ama ben seni yerimçekilin yoldan 3 çiçeğe 1 böcük geliyoooooRabbim e sonsuz şükürler olsun bitanem O teslim oluşun var ya zaten kırılma noktasıydı ve sen bunu çok ustalıkla yaptın Allah razı olsun. Hepimize nasip olsun yüreğinden göbeğinden çiçeklerinden birde tosbiş paşandan öperim
BiliyorumAma ben seni yerim
Rabbim e hamd olsun evet erkek olsun istedim ama hep onceligim hayir ve saglikli olmasi,
Rabbim de cok sukur kabul ediyo insAllah duami
Rabbim e kurban olam o kadar buyuk ki, insAllah bende sizlerin guzel haberini alicam
Duamdasiniz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?