Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlısı olsun canım, sıkı takip yap kaçmaz inşallah,
İnşaallah kaçırmam kaçırmamışımdır 11. Gün başladım test yapmaya dediğim gibi 2 kez yaptığımda oldudoktoruma sormuştum oda senin ovulasyon günün 16. Günden sonra başlıyor demişti birkaç kez 24 -26 sında çatlamıştı bilemedim aman ne zor işmiş eşimede dedim bu sabah tavukmusun sen yahu ne yumurtası bekliyon dedicahillllldaha ovulasyon ne onu bilmiyor anlatmaya çalışıyorum dinlemiyor boşver bebiş olursa olur zor işler o işler ben gelemem o işlere diyor

Döngü 31 günse 17.gün olur büyük ihtimal yumurtlama.
Eşine soyleme bosver, sen takibini yap, biraz zor evet susuz kalmak falan. Ama sonuç güzel olur inşallah. Yaptığımız herşeye değer. Sonuçta yine nasipten ötesi yok fakat insan duyduğu şeyleri de yapmak istiyor, Nasip olsun insallah

Merhaba bayanlar ben ovulasyon testi alıcam hangi marka önerirsiniz bide instada minnak kurabiyelerden alan varmı testleri nasıl acaba

Merhaba bayanlar ben ovulasyon testi alıcam hangi marka önerirsiniz bide instada minnak kurabiyelerden alan varmı testleri nasıl acaba
Laboquick güzel canım
Minnak kurabiyelerden almıştım ben innovita, ikisini birlikte kullandım, pembe renk daha hassas o biraz yanıltıcı olabiliyor dikkat et, alırsan yeşil al,

Kızlar bugün ovulasyon testini yaptım adetim 2 gün oldu biteli. Yorumlar mısınız. Rengi çok koyu gibi geldi bana normal mi

Eklentiler

• IMG_20200622_123113.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 49
Laboquick güzel canım
Minnak kurabiyelerden almıştım ben innovita, ikisini birlikte kullandım, pembe renk daha hassas o biraz yanıltıcı olabiliyor dikkat et, alırsan yeşil al,
Merhaba bayanlar ben ovulasyon testi alıcam hangi marka önerirsiniz bide instada minimal kurabiyelerden aşan varmı testleri nasıl acaba
canım bana foto varsa atarmısın bide yeşil olanı minnak kurabiyelerde varmı

Arkadaşlar bu benim testlerimdi çatlamayı kaçırdım sanırım

Bunuda gece 2 de yapmıştım. Şimdi 1 test daha yapayımmı yoksa artık kalsın mı ? Gelecek ay mı yapayım

Sıvıya dikkat et derken anlamadım kuzum. Pkos nedir
Sabah kalkıp ilk idrarı yapacaksın. Sadece yarim bardak su içip 3 saat sonra test yapacaksın. Her testten sonra sadece yarim bardak su. Başka bisey içmeyeceksin, 3 saatte bi test yapacaksın
Polikistik over sendromu pkos. Yanı hormonlarda bi sorun yok dimi

Hayır kuzum hormaloatda sorun yok. Ben bu kahvaltıdan 3saat sonra yapsam olur mu öğleden sonra falan

Selamun aleykum kizlar,
Yeniler beni pek bilmez
Ben bugun doktora gittim erkede benzetti.
Hazirlik yapma simdilik, 1 ay sonra tekrar gel dedi
Sizinle paylasmak istedim
Cok sevindim melegimm
Saglikla al kucagina minnak paşayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…