- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.841
Bence devam et sıvıya çok dikkat etDevam edeyimmi kaçırdımmı yoksa yaklaşıyormu kafam karıştı
Sabah kalktığım zaman ilk idrarla yapmıyorum 11 de yapıyorum hiç sıvı almıyorum öyle yapıyorum teşekkürler devam edeyim o zamanBence devam et sıvıya çok dikkat et
Canım evladını sağlıkla al kucağına hayırlı güzel evlat olsunSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Banada mesaj atarmısınArkadaşlar oncelikle merhaba erkek bebek isteyenler ozelden yazarsaniz size bikaç bilgi vermek isterim cokça girmiyorum forma firsat buldukca yazmaya calisirim. hayirlisiyla allah gonlunuze gore versin tum kalbimle dua ediyorum.
Arkadaşlar oncelikle merhaba erkek bebek isteyenler ozelden yazarsaniz size bikaç bilgi vermek isterim cokça girmiyorum forma firsat buldukca yazmaya calisirim. hayirlisiyla allah gonlunuze gore versin tum kalbimle dua ediyorum.
Sağolasın cnm. Evet düşünüyorum doğru bir zamanlamaydi. Şimdi olsa yine öyle denerdim. ama tutmadı bende. 3, 4 Saat icinde yumurtam çatliyordu hep. Pikken denedim. Akintim yoğundu. Gece ilişki oldu sabah test yaptım bariz açılma vardıCanım evladını sağlıkla al kucağına hayırlı güzel evlat olsun
Ama çok şaşırdım çünkü senin zamanlaman çok güzeldi diye hatırlıyorum
Zamanlaman gerçekten çok güzelmiş canımSağolasın cnm. Evet düşünüyorum doğru bir zamanlamaydi. Şimdi olsa yine öyle denerdim. ama tutmadı bende. 3, 4 Saat icinde yumurtam çatliyordu hep. Pikken denedim. Akintim yoğundu. Gece ilişki oldu sabah test yaptım bariz açılma vardı
Aynen oglumda yumurtlama günü denedim. Bugün tam 15 haftalık. Valla baktı baktı ben sormadan söyledi bebeğimiz kız diye. Kızdır ya değişeceğini sanmıyorumZamanlaman gerçekten çok güzelmiş canım
Nasipte ne varsa o oluyor gerçekten oğlunda da sonuçta yumurtlama günü denemiştin
Kesin dedi mi peki hani hala küçük ya bazen pipiyi göremeyince kız diyorlar
Hayirla saglikla gelsin insAllahSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Amjn cnm sağolHayirla saglikla gelsin insAllah
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Hayırlısı inşallah cnmSabah kalktığım zaman ilk idrarla yapmıyorum 11 de yapıyorum hiç sıvı almıyorum öyle yapıyorum teşekkürler devam edeyim o zaman
Canım senin daha öncede bu yöntemle oğlun olmuştu kaç ilişki oldu ve testin nasıl Ken ilşki oldu hakında hayırlısı olsun canım benim kısmet bu işler rabbim kucağına almayı da nasip etsin hayırlı evlat olsunSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Zaten bu yumurtlama kesin sonuç vermiyor ki sadece ihtimali artırıyor o kadar zamanlaman iyiymiş rabbim hakında hayırlsını versinSağolasın cnm. Evet düşünüyorum doğru bir zamanlamaydi. Şimdi olsa yine öyle denerdim. ama tutmadı bende. 3, 4 Saat icinde yumurtam çatliyordu hep. Pikken denedim. Akintim yoğundu. Gece ilişki oldu sabah test yaptım bariz açılma vardı
Sadece diyete dikkat etmemiştim dimi canım valla ne yaparsak yapalım rabbim nedilemisse o oluyor hayırlısı buymuş demekki sağlıcakla doğsun inşallahSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Hayırlısı olsun kuzum.Allah. sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Hayırlı olsun canım nasip ötesi yok sağlıkla gelsinSelamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?