Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar merhaba ovulasyon gunumde deneme oldu 6 gun gecti adetime 8 gun var ovulasyon testiyle yaptim sizce gebelik varmidir

Eklentiler

• 20200623_144449.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 55
Canım evladını sağlıkla al kucağına hayırlı güzel evlat olsun
Ama çok şaşırdım çünkü senin zamanlaman çok güzeldi diye hatırlıyorum
Sağolasın cnm. Evet düşünüyorum doğru bir zamanlamaydi. Şimdi olsa yine öyle denerdim. ama tutmadı bende. 3, 4 Saat icinde yumurtam çatliyordu hep. Pikken denedim. Akintim yoğundu. Gece ilişki oldu sabah test yaptım bariz açılma vardı

Zamanlaman gerçekten çok güzelmiş canım
Nasipte ne varsa o oluyor gerçekten oğlunda da sonuçta yumurtlama günü denemiştin
Kesin dedi mi peki hani hala küçük ya bazen pipiyi göremeyince kız diyorlar

Zamanlaman gerçekten çok güzelmiş canım
Nasipte ne varsa o oluyor gerçekten oğlunda da sonuçta yumurtlama günü denemiştin
Kesin dedi mi peki hani hala küçük ya bazen pipiyi göremeyince kız diyorlar
Aynen oglumda yumurtlama günü denedim. Bugün tam 15 haftalık. Valla baktı baktı ben sormadan söyledi bebeğimiz kız diye. Kızdır ya değişeceğini sanmıyorum

Selamlar herkese. Bende bugün doktora gittim. Bebeğim kızmış. Rabbim herkesin hakkında hayırlısini versin
Canım senin daha öncede bu yöntemle oğlun olmuştu kaç ilişki oldu ve testin nasıl Ken ilşki oldu hakında hayırlısı olsun canım benim kısmet bu işler rabbim kucağına almayı da nasip etsin hayırlı evlat olsun

Zaten bu yumurtlama kesin sonuç vermiyor ki sadece ihtimali artırıyor o kadar zamanlaman iyiymiş rabbim hakında hayırlsını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…