- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.141
Çok.sevindim.canim.gozun aydın.olsun yaa 3cicekten sonra 1bocek geliyor desene.Kizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Rabbim nasip ederse oglum olucak insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dualarını bize yaz lütfen biz de okuyalim3 cicek annesi cnm ettigin dualr nelerdi hamileliğin nasıl geçiyordu bizede anlatsana cnm ins bizede nasip olur bı oğlan
Anlatayim canimEee neler yapmıştın anlat bakalim.Asermen oldu mu. Belirtilerin nasildi. Bulantılarım ne zaman başladı. Anlat anlat
Sagol canim Allah razi olsunÇok.sevindim.canim.gozun aydın.olsun yaa 3cicekten sonra 1bocek geliyor desene.Ayy Allah'ım.insallah bizede nasip eder cnm aminnnn dua et bizim.icinde
Bulantılarım ne zaman basladiAnlatayim canim
Oncelikle sunu belirteyim sut urunlerini hic kesmedim hep yedim, ictim
Esim keci boynuzu ozu kullandi, deneme ayi keci boynuzunu kaynattim sabah aksam onu icti.
Ben o ay klomen kullandim, testim pik yapti hafif acilma oldu deneme yaptik, ertesi gun tekrar cok koyu pik oldu bu sefer pik ken deneme yaptik.
Deneme zamanlari agrim ve akintim coktu
Karbonatli su ictim bir kac ay
Ara arada fitil kullandim neo penetran
Belirtilere gelirsek,
Yerlesme kanamam olmadi
Elim ayagim yaniyo
Gogus ucum kararmadi
Aksamlari midem cok bulaniyodu
Midemde sanki tas oturmus gibi
Bacak tuylerim cabuk uzadi
Bide asiri bi acikma hissim vardi midem kaziniyodu resmen
Aklima geldikce yazarimCanim deneme oncesi
313 ayetel kürsü
313 fatiha
1001 ihlas suresi
Namaz erkek bebek duasi
Hamile oldugumu ogrendikten sonra esim elini karnima koyup dua okudu
Sonra salati tefriciye hatmi
Yine okuyabildigim kadar hergun, ihlas suresi
Her namazdan sonra Rabbim e el acip dua ettim
Bide surekli Rabbi hebli mines salihin
Sağol cnm benim Allah razı olsun inşallah canım yaa aminnnSagol canim Allah razi olsun
Rabbim sizede nasip etsin insAllah
6 haftalikken basladiBulantılarım ne zaman basladi
Bu sitede biri yaptırmıştı %90 kız demişlerdi ama cinsiyet erkekmiş. Bende güvenmiyorum o sayfalara.Kızlar instagramdan cinsiyet planlaması yaptıran oldu mu valla aklımı çeliyorlar paylaştıklarına göre baya doğru planlamalar yapan sayfalar var
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Peki göğüslerinde ağrı hassasiyet şişlik falan oldumu?Anlatayim canim
Oncelikle sunu belirteyim sut urunlerini hic kesmedim hep yedim, ictim
Esim keci boynuzu ozu kullandi, deneme ayi keci boynuzunu kaynattim sabah aksam onu icti.
Ben o ay klomen kullandim, testim pik yapti hafif acilma oldu deneme yaptik, ertesi gun tekrar cok koyu pik oldu bu sefer pik ken deneme yaptik.
Deneme zamanlari agrim ve akintim coktu
Karbonatli su ictim bir kac ay
Ara arada fitil kullandim neo penetran
Belirtilere gelirsek,
Yerlesme kanamam olmadi
Elim ayagim yaniyo
Gogus ucum kararmadi
Aksamlari midem cok bulaniyodu
Midemde sanki tas oturmus gibi
Bacak tuylerim cabuk uzadi
Bide asiri bi acikma hissim vardi midem kaziniyodu resmen
Amin canim Allah razi olsunMaşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet oldu 4 hamileligimde de olduPeki göğüslerinde ağrı hassasiyet şişlik falan oldumu?
Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gönlünüzdeki olur insallahKızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Benimde 2 kızımda da olmuştu bunda da olunca acaba diyo insan, ama bunda farklı olarak koltuk altımın ordan göğsüme doğru bi ağrı bi sertleşme sanki emzirirken beze falan olurya öyleydi bi ara el değdiremiyordum.Evet oldu 4 hamileligimde de oldu
Farkli degildi bunda da
Inan ki benimde hepsinde oyleydi bende o sebeple kiz olacagini dusunuyordum. Genel belirtilerim hep kiz gibiydiBenimde 2 kızımda da olmuştu bunda da olunca acaba diyo insan, ama bunda farklı olarak koltuk altımın ordan göğsüme doğru bi ağrı bi sertleşme sanki emzirirken beze falan olurya öyleydi bi ara el değdiremiyordum.
Rabbim nasip ederse olur tabi bakalım bizim daha var cinsiyet öğrenmemize benimki planlı bir hamilelik değildi zaten nasip bakalım 3. Bebiş ne olacak meraklıyızInan ki benimde hepsinde oyleydi bende o sebeple kiz olacagini dusunuyordum. Genel belirtilerim hep kiz gibiydi
Yeter ki Rabbim ol desin.
InsAllah isteyen herkese nasip etsin
Cokkk sevindimmm canim Rabbim saglikla kavustursun paşayaKizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Rabbim gonlundeki omrune nasip etsin insAllahRabbim nasip ederse olur tabi bakalım bizim daha var cinsiyet öğrenmemize benimki planlı bir hamilelik değildi zaten nasip bakalım 3. Bebiş ne olacak meraklıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?