Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Rabbim nasip ederse oglum olucak insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok.sevindim.canim.gozun aydın.olsun yaa 3cicekten sonra 1bocek geliyor desene.Ayy Allah'ım.insallah bizede nasip eder cnm aminnnn dua et bizim.icinde

Eee neler yapmıştın anlat bakalim. Asermen oldu mu. Belirtilerin nasildi. Bulantılarım ne zaman başladı. Anlat anlat
Anlatayim canim
Oncelikle sunu belirteyim sut urunlerini hic kesmedim hep yedim, ictim
Esim keci boynuzu ozu kullandi, deneme ayi keci boynuzunu kaynattim sabah aksam onu icti.
Ben o ay klomen kullandim, testim pik yapti hafif acilma oldu deneme yaptik, ertesi gun tekrar cok koyu pik oldu bu sefer pik ken deneme yaptik.
Deneme zamanlari agrim ve akintim coktu
Karbonatli su ictim bir kac ay
Ara arada fitil kullandim neo penetran

Belirtilere gelirsek,
Yerlesme kanamam olmadi
Elim ayagim yaniyo
Gogus ucum kararmadi
Aksamlari midem cok bulaniyodu
Midemde sanki tas oturmus gibi
Bacak tuylerim cabuk uzadi
Bide asiri bi acikma hissim vardi midem kaziniyodu resmen

Bulantılarım ne zaman basladi

Aklima geldikce yazarim

Peki göğüslerinde ağrı hassasiyet şişlik falan oldumu?

Hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Gönlünüzdeki olur insallah

Inan ki benimde hepsinde oyleydi bende o sebeple kiz olacagini dusunuyordum. Genel belirtilerim hep kiz gibiydi
Yeter ki Rabbim ol desin.
InsAllah isteyen herkese nasip etsin

Inan ki benimde hepsinde oyleydi bende o sebeple kiz olacagini dusunuyordum. Genel belirtilerim hep kiz gibiydi
Yeter ki Rabbim ol desin.
InsAllah isteyen herkese nasip etsin
Rabbim nasip ederse olur tabi bakalım bizim daha var cinsiyet öğrenmemize benimki planlı bir hamilelik değildi zaten nasip bakalım 3. Bebiş ne olacak meraklıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…