- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.101
Cok tesekkurlerVenatura nin cinko ve selenyum kullandik, evicap E vitamin destegi. Onu da kullandik ama baska markaydi galiba, bide solgar ginseng kullanmistik ama o cok onemli degil
Tebrik ederm canim hayirli olsun cok sevindim insallah saglikla alirsin kucağına tosuncugunuKızlar merhaba, gecen ay degerlendirmistim şimdi hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum. Benim ovulasyon testini yorumlamistiniz. Tek ilişki ile siliklesince degerlendirmistim. 3 aydır falan tek ilişki ile tutmamisti. Bu ay tuttu. Lütfen dua edin biz de tadalim erkek evladı. İsteyen herkese versin. Bakalım benmkinin cinsiyeti ne olacak. Şu an 5 haftalığım. Bir de doktora ne zaman gitmeliyim kızlar.
Çok sağ olasın cnm ins erkektir bakalm nasip. Kız olsa da üzülmem sağlıklı olsun tek. Ama erkek olsun diye gönlümden geçiriyorum. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasinTebrik ederm canim hayirli olsun cok sevindim insallah saglikla alirsin kucağına tosuncugunu
Sizin onerdiginiz takviyeleri simdi dermo eczanem den siparis verdim umarim iyi bir sitedir arastirdim bayaRica ederim
Ne zaman catlafigini bilmiyorsan deneme yapma cnm. Belli bir süre geçince ortam asidik oluyormuş öyle deniliyor riske girmeKızlar 21.00 itibariyle yaptığım test. Dün pik olmuştu sanırım tarlaya gidince sabahları müsait olmuyorum. Ne zaman açılmaya başladı onu da bilmiyorum. Bugünü değerlendirelim mi. Diğer resimde dün yaptığım test
Degerlendirme yapma canimKızlar 21.00 itibariyle yaptığım test. Dün pik olmuştu sanırım tarlaya gidince sabahları müsait olmuyorum. Ne zaman açılmaya başladı onu da bilmiyorum. Bugünü değerlendirelim mi. Diğer resimde dün yaptığım test
Sifa olsun,sonu erkek bebis olsun insallahSizin onerdiginiz takviyeleri simdi dermo eczanem den siparis verdim umarim iyi bir sitedir arastirdim baya
İlk defa duydum bu nasıl bir şeymiş ayKızlar instagramdan cinsiyet planlaması yaptıran oldu mu valla aklımı çeliyorlar paylaştıklarına göre baya doğru planlamalar yapan sayfalar var
Bence o bayanlar japon takvimine gore hesaplayip soyluyorKızlar instagramdan cinsiyet planlaması yaptıran oldu mu valla aklımı çeliyorlar paylaştıklarına göre baya doğru planlamalar yapan sayfalar var
Canim ben ara ara adet bitimi kullandimBunu ne zmn kullanmak gerekiyo ornegin temmuz da adet bitti hemen mi kullanmak lazim ve hepsini kullanmak lazim kusura bakmayin sizi de boguyorum ama zaman yaklastikca her bilgi degerli oluyo
Canim eskilerden bi arkadas yaptirdi dogru cikmadiKızlar instagramdan cinsiyet planlaması yaptıran oldu mu valla aklımı çeliyorlar paylaştıklarına göre baya doğru planlamalar yapan sayfalar var
Bilmiyorum kuzum onu nasıl anlayacağım ki çok ilginç yaNe zaman catlafigini bilmiyorsan deneme yapma cnm. Belli bir süre geçince ortam asidik oluyormuş öyle deniliyor riske girme
Tamam canım diğer aya bıraktım arıkDegerlendirme yapma canim
Test pik olduktan sonra sık sık test yapacaksın ve ilk silinmede değerlendireceksin cnm.Bilmiyorum kuzum onu nasıl anlayacağım ki çok ilginç ya
İnstagram kullanıyorsanız cinsiyet hesaplama ya da cinsiyet planlama yazınca bi sürü sayfa cıkıyor hatta bi kısmı azeri inceleyebilirsiniz kafamı karıştırdı benimİlk defa duydum bu nasıl bir şeymiş ay
Canim kendini takip etmek istiyorsan kesinlikle cok dikkatli olmalisinBilmiyorum kuzum onu nasıl anlayacağım ki çok ilginç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?