Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tebrik ederm canim hayirli olsun cok sevindim insallah saglikla alirsin kucağına tosuncugunu

Tebrik ederm canim hayirli olsun cok sevindim insallah saglikla alirsin kucağına tosuncugunu
Çok sağ olasın cnm ins erkektir bakalm nasip. Kız olsa da üzülmem sağlıklı olsun tek. Ama erkek olsun diye gönlümden geçiriyorum. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun. Allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasin

Kızlar 21.00 itibariyle yaptığım test. Dün pik olmuştu sanırım tarlaya gidince sabahları müsait olmuyorum. Ne zaman açılmaya başladı onu da bilmiyorum. Bugünü değerlendirelim mi. Diğer resimde dün yaptığım test

Eklentiler

• 15935410160946369692528455908425.webp
    67 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200629_211737.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 54
Ne zaman catlafigini bilmiyorsan deneme yapma cnm. Belli bir süre geçince ortam asidik oluyormuş öyle deniliyor riske girme

Degerlendirme yapma canim

Kızlar instagramdan cinsiyet planlaması yaptıran oldu mu valla aklımı çeliyorlar paylaştıklarına göre baya doğru planlamalar yapan sayfalar var

Bunu ne zmn kullanmak gerekiyo ornegin temmuz da adet bitti hemen mi kullanmak lazim ve hepsini kullanmak lazim kusura bakmayin sizi de boguyorum ama zaman yaklastikca her bilgi degerli oluyo
Canim ben ara ara adet bitimi kullandim
Bence deneme ayi oncesi basla belki kuruluk yapar
Kiminde kuruluk yaptigini okumustum

Bilmiyorum kuzum onu nasıl anlayacağım ki çok ilginç ya
Canim kendini takip etmek istiyorsan kesinlikle cok dikkatli olmalisin
Kac saat pik kaldigini bilmek icin sıkı takip lazim
Kiminin 3 4 saat pik kaliyo
Kiminin de 2 gun pik kaliyo
Takipini duzgun yapamadigin icin sana ne desek bos olur
Lutfen bir daha ki ay cok dikkat ederek takip yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…