Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 cicek annesi Canım yerleşme kanamam olmadı die yazmışsın 3 kızında da oldumu? Ben 2 kızımda da yerleşme kanaması yaşadım ama bunda hiçbir lekelenme falan olmadı.
Bende kızıma hamileyken olmuştu yerleşme kanaması bunda hiç bişe olmadı bakalım.gercekten bı ilgisi varmı inş erkektr bizimde cnm

3 cicek annesi Canım yerleşme kanamam olmadı die yazmışsın 3 kızında da oldumu? Ben 2 kızımda da yerleşme kanaması yaşadım ama bunda hiçbir lekelenme falan olmadı.
Yok canim hic birinde olmadi
Genelde erkek belirtisi diyolar yerlesme kanamasi icin
Senin ki bu farkliymis erkektir insAllah

Canim normalde yerlesme erkek bebekte olur diyolar
Benim kizlarla hemen hemen hersey ayni belirtiler yasiyorum
Allah Allah ilk defa duydum ben böyle birşey benim ablamında oğlu var onund olmadi hiç yerleşme kanaması neyse bakalım artık sağlık olsun da inş bizimde erkek bebişimiz olur sağlıklı.sihhatli inşallah

Kizlar birsey danismak istiyordum tecrubeli arkadaslara karbobatli su tuketiyorum ovi testine zarari olUr mu nasil yapmam gerekiyo test kullancagim zaman

Kizlar birsey danismak istiyordum tecrubeli arkadaslara karbobatli su tuketiyorum ovi testine zarari olUr mu nasil yapmam gerekiyo test kullancagim zaman
Idrari seyreltiyor. Test aralarinda sadece yarim bardak su ic, beklenen yumurtlama tarihine 2 gun kala birak yaniltmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…