- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.181
Rahimde enfeksiyon , mantar falan varsa diye kullandimBu fitiller ve ilaç ne için acaba canım
Bende kızıma hamileyken olmuştu yerleşme kanaması bunda hiç bişe olmadı bakalım.gercekten bı ilgisi varmı inş erkektr bizimde cnm3 cicek annesi Canım yerleşme kanamam olmadı die yazmışsın 3 kızında da oldumu? Ben 2 kızımda da yerleşme kanaması yaşadım ama bunda hiçbir lekelenme falan olmadı.
Canım çok teşekkür ederim sizden öğreneceğim çok şey var galiba rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımRahimde enfeksiyon , mantar falan varsa diye kullandim
Kardeşimin 1 kızı 1 oğlu var kızında onunda yerleşme kanaması oldu ama erkekte olmadı tesadüf mü ki?Bende kızıma hamileyken olmuştu yerleşme kanaması bunda hiç bişe olmadı bakalım.gercekten bı ilgisi varmı inş erkektr bizimde cnm
Kardeşimin 1 kızı 1 oğlu var kızında onunda yerleşme kanaması oldu ama erkekte olmadı tesadüf mü ki?
Yok canim hic birinde olmadi3 cicek annesi Canım yerleşme kanamam olmadı die yazmışsın 3 kızında da oldumu? Ben 2 kızımda da yerleşme kanaması yaşadım ama bunda hiçbir lekelenme falan olmadı.
Amin canim insAllahCanım çok teşekkür ederim sizden öğreneceğim çok şey var galiba rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Canim normalde yerlesme erkek bebekte olur diyolarHakkaten merak ettim.simdi tesadüf mü yoksa bi alakası var mı bakalım 3 cicek annesi ne dicek kizlarinda nasıldı merakla bekliyrm
Allah Allah ilk defa duydum ben böyle birşey benim ablamında oğlu var onund olmadi hiç yerleşme kanaması neyse bakalım artık sağlık olsun da inş bizimde erkek bebişimiz olur sağlıklı.sihhatli inşallahCanim normalde yerlesme erkek bebekte olur diyolar
Benim kizlarla hemen hemen hersey ayni belirtiler yasiyorum
InsAllah canimAllah Allah ilk defa duydum ben böyle birşey benim ablamında oğlu var onund olmadi hiç yerleşme kanaması neyse bakalım artık sağlık olsun da inş bizimde erkek bebişimiz olur sağlıklı.sihhatli inşallah
Benim ilk kızımda olmadıKardeşimin 1 kızı 1 oğlu var kızında onunda yerleşme kanaması oldu ama erkekte olmadı tesadüf mü ki?
Saglikla alin kucaginiza cok sevindimAmin canim Allah razi olsun
Sende saglikcakla kucagina al yavrunu insAllah
o aradaki maymus yanlislikla oldu☺Saglikla alin kucaginiza cok sevindim
Tesadüf ozaman iki kızımda da olupta bunda olmayınca acaba dedim malum çevredende hep birşeyler söyleniyor.Benim ilk kızımda olmadı
Ama oğlumda ve bu kızımda oldu
Bence alakası yok cinsiyetle
Hayırlısı olsun canım özellikle belirtince Kızlar da olmuştu heralde dedim. Kendim o şekilde yaşayınca.Yok canim hic birinde olmadi
Genelde erkek belirtisi diyolar yerlesme kanamasi icin
Senin ki bu farkliymis erkektir insAllah
Idrari seyreltiyor. Test aralarinda sadece yarim bardak su ic, beklenen yumurtlama tarihine 2 gun kala birak yaniltmasinKizlar birsey danismak istiyordum tecrubeli arkadaslara karbobatli su tuketiyorum ovi testine zarari olUr mu nasil yapmam gerekiyo test kullancagim zaman
Amin canim Allah razi olsunSaglikla alin kucaginiza cok sevindim
Yok canimHayırlısı olsun canım özellikle belirtince Kızlar da olmuştu heralde dedim. Kendim o şekilde yaşayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?