- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #93.201
Canim cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insCanim ben ara ara adet bitimi kullandim
Bence deneme ayi oncesi basla belki kuruluk yapar
Kiminde kuruluk yaptigini okumustum
Tesekkur ederimmIdrari seyreltiyor. Test aralarinda sadece yarim bardak su ic, beklenen yumurtlama tarihine 2 gun kala birak yaniltmasin
Amin canim Allah razi olsunCanim cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insbu kuruluk yapan nedir bende kiz bebis icin kuru olmam gerek ama malesef yumurta catliyor bitiyor öyle kuruyorum bilgi alabilirmiyim kiz bebek icin senden engin bilgilerinden
Buda bende olmuyor malesefAmin canim Allah razi olsun
Canim fitilden bahsetmistik ama o sana olmaz, cunku enfeksiyon falan varsa temizliyor
Canim inan ki 3 kizim var ama hic biri bilincli degildi
Sadece ilk kizim sık iliski diger ikisi bayagi seyrek iliski ile oldu
Soyle dusununce hic biri yumurtlama zamanina denk gelmemis, ben hepsinde cok kuruydum hatta afedersiniz iliski zamani kurulktan bayagi aci cekiyordum
Burda ovu testlerini ogrenince anladim ki hepsi yumdan once olmus
Rabbim sana da bi prenses nasip eder insAllah
Rabbim nasip etsin insAllahBuda bende olmuyor malesefadet oluyor bitiyor 5 gün gecmeden yumurtam catliyor hic kuru olmuyorum adet öncesi denedim bi kac sefer oda tutmadi neyse sagol canim tsk ederim
Amin canim hepimize ins benimde 3 oglum varRabbim nasip etsin insAllah
Rabbim o kadar buyuk ki yeter ki ol desin
Hersey onun elinde
Sana da yazmistir insAllah bi prenses
Hayırlı olsun canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına almak nasip etsinKizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Rabbim nasip ederse oglum olucak insAllah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin insAllahHayırlı olsun canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına almak nasip etsin
Yarın inşallahAsbei naptın cnm gttnmi.doktora
Hayırlı olsun kuzum inşallah yaaYarın inşallah
Tekrar tebrik ederim seni çok güzel bir duygu emeklerinin mükafatı bence şimdi dadını çıkart. Ben Bugun aldığım yeni elbiseleri yıkadım kutlarken duygulandım. Ve insanların pervasız laflarının karşılığında dualarımızın kabulünü bugün ben bir kez daha gördüm ve şükrettim. Sen de dadını çıkart oğlusunun. Darısı buradaki değer arkadaşlara...Kizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Canım imsallah sende gönlündeki haberi alırsın bize hemen yaz haS
Saol cnm inşallah
Amin canim Allah razi olsunTekrar tebrik ederim seni çok güzel bir duygu emeklerinin mükafatı bence şimdi dadını çıkart. Ben Bugun aldığım yeni elbiseleri yıkadım kutlarken duygulandım. Ve insanların pervasız laflarının karşılığında dualarımızın kabulünü bugün ben bir kez daha gördüm ve şükrettim. Sen de dadını çıkart oğlusunun. Darısı buradaki değer arkadaşlara...
Amin insallahAmin canim Allah razi olsun
Sende saglikla al oglunu kucagina insAllah
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insAllah
Sağlıkla gelsin inşKizlar bu sabah doktora gittim cinsiyetimiz kesinlesti
Yarın gidicek cnm büyük ihtimalleAzram öğrenmedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?