Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar,Rahmi ters olup erkek bebeğe hamile kalan var mı

Memlekette arkadasım yeni evli doktor kontrolünde cıkmış tabi erkek bebek istiyor,ilk çocuk olacak gerçi eşiyle konuşması öyle olunca o da erkek olsun inş ilkim diyor

3 cicek annesi gözün aydın hayırlı olsun bebeğin bende değerlendirdim riskli olmasına rağmen S sabirin dende onay çıkıncabugün 8. Gün tık yok hiçbir belirti yoksadece belim ağrıyor oda günüm yaklaşıyor herhalde ondan bakalım adete 6 gün kala hamilelik testleri var ondanmı yapsam içinizde varmı yapan doğru çıkıyormu

Bayanlar kiz anneleri afedersiniz ama iliski esnasinda hep kurumuydunuz cevaplandirirsaniz cok sevinirim
Yok canım benim iki kızım var ve hep akıntım oluyor ilişkide de normaldede iki kızımda yumurtlamadan iki gün önce olmuş tu bu arada sag tarafımdaydı ikiside

Benim rahim ters canim

Allah razi olsun canim
Rabbim senin de gonlune gore versin
Ben yumurtlamadan 9 gun sonra testte gordum canim
Erken gebelik testi de degildi

Ya kızlar bu testleri illa sabah saatlerindemi yapcam öğlen veya akşam olmuyomu sabah kalkıp su içip idrara çıkıp 3 saat sora test yapmayı unutuyorum yada uyuyakalıyorum yaw dahaa 4.gündeyim zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…